52

Анонимен

преди 7 години

"Още от самото начало хората, които държат на политическия ред в ЕС, бяха категорични: По традиция търговските въпроси са в компетенциите на ЕС, а не на националните парламенти."Вече ни вменявате пълно подчинение ли? Момчета и момичета, вие май не си научихте урока от напускането на Великобритания. Тя напусна именно защото националният им парламент беше мачкан, принизяван до ниво "община" и игнориран от "компетентният" ЕС.

51

Анонимен

преди 7 години

"Бай-бай руски мераци за европейски пазар!!!!"Глу.пако, ти явно не си в състояние да разбереш, че положението е бай-бай за суверенитета на ЕС.

50

Анонимен

преди 7 години

"За дългите караници около СЕТА има много причини, но главната е страхът на хората от глобализацията, пише Кристоф Хаселбах в коментар, публикуван в Дойче веле."Сериозно ли ще прикривате подчиняването на Европа зад терминът "глобализация"? ЕС си подписва смъртната присъда, споразумение с дявола. И не смейте да наричате съпротивата "позор", позорно е единствено сляпото ви подчинение към Вашингтон, неуважаеми "Дойче веле".

49

Анонимен

преди 7 години

Та това споразумение следва да е полезно за двете старни, а не само за едната.Защо примерно канадците не се съгласят да забранят ГМО и търговските спорове да се решават в Европа???

48

Стамат

преди 7 години

Вън корпорациите!!!Вън глобализацията!!!Вън рептилите!!!

47

eu

преди 7 години

До Анонименvaloncite se predadoha.vizite za bg otpadat.BEGAITE CHE RUSNACITE IDAT.

46

Анонимен

преди 7 години

Дънди Прешъс е канадска фирма. Има хай-технологии за копане на злато. Копа злато за няколко милиарда годишно в България, *** работят в мините, копат и се радват че има работа, а златото се изнася, държават получава 1.9%.----платили концесия, строят заводче мъничко за преработване.докарали са техника и технологии, назначили са една камара работници, плащат данъци и т.н.Що не идете ВИЕ да го копате това злато. После го преработете, и продайте и дарете парите на България.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Дънди Прешъс - хай-технологии на близо 100 години .Мръсотията остава ТУК , а златото ТАМ обикновенни пирати.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "Е и? Защо не включим и Саудитска Арабия в СЕТА"Нещо НЕ СИ РАЗБРАЛ, не съм привърженик на тоя договор.А Саудитска Арабия САМА ще се настани в ЕС и в СЕТА, вече започнаха преселението.Познай къде след като ги резнат в Германия

43

Анонимен

преди 7 години

Дънди Прешъс е канадска фирма. Има хай-технологии за копане на злато. Копа злато за няколко милиарда годишно в България, *** работят в мините, копат и се радват че има работа, а златото се изнася, държават получава 1.9%.

42

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо Анонимен "Икономиката на Саудитска Арабия дори е по-голяма от тази на Канада."Вярно, но петрола който вади СА е с най-ниски разходи на барел в света.С други думи ти е забранено да копаш градината, може да потече петрол.Е и? Защо не включим и Саудитска Арабия в СЕТА след като има по силна икомомика от Канада, Канада не произвежда нищо повече от Саудитска Арабия, нито технологии, нито машини, нищо - Канада петата страна в света по износ на петрол. Петрол ли ще ни продават?

41

Анонимен

преди 7 години

СЕТА или ТТИП дават 20г на УСА икономика, това е нищо повече. Докато изстискат ЕС !Като лимон.

40

Анонимен

преди 7 години

Перални нямаме, ама ако мислиш че Монсанто не е канадска фирма дълбоко се лъжеш. Пръскаш с монсанто и след 5 години все едно си пръскал с химикали за добимане на фашистов газ.

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "Икономиката на Саудитска Арабия дори е по-голяма от тази на Канада."Вярно, но петрола който вади СА е с най-ниски разходи на барел в света.С други думи ти е забранено да копаш градината, може да потече петрол.

38

Българина

преди 7 години

Защо никой не пише че лявата партия на Петри внесе днес иск в германския конституционен съд иск срещу законността сета? Има шанс да не бъде одобрен от Германия. Стискам палци

37

Анонимен

преди 7 години

Текста на споразумението беше тайна и Е тайна - гриф строго секретноОтделни извадки е възможно да са освободили, обикновенно в такива договори има цял ТОМ бля-бля.

36

Анонимен

преди 7 години

Стига ГЛУПОСТИ Канада е като СА държава бензоколонка нищо повече.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32 "Защо е това бързане и тази паника в ЕС да се подписва споразумение с една държава която има население 15 пъти по малко от ЕС"Защото СЕТА е задната вратичка на ТТИП, между УСА и Канада вече има такъв договор т.е. всяка УСА компания може да открие дъщерна такава и да си разиграва коня в ЕС (с адрес 2рия бор ог ляво)За коня е БУКВАЛНО - НЯМА ПРЕЗИДЕНТ,ПРЕМИЕР,ПАРЛАМЕНТ,НАРОД няма такива работи. Трябва им дървесина сечатТрябва им Добруджа взиматДори хора-войници чрез ЧВК взимат

34

до 39

преди 7 години

Потърси го и ще го намериш. Има го в пълния му вариант 1800 страници на английски, на български не знам дали го има.

33

Анонимен

преди 7 години

Не може да се угоди на вcички, че ние не искаме никой да ни угажда бе, хем са и нагли. Канадски гоьнсурати, ЕС зор няма и не ви искаме сделките, буклуци.