9

хм

преди 7 години

Статията не е съвсем точна. Това е типично поведение за всяка Велика сила. Ние го знаем добре от нашето Освободително движение. Кюрдите трябва да разчитат само на собствените си сили, а всяка чужда помощ е добре дошла. Затова да се концентрират върху реалистични цели, а да не се награбват на голямо!

8

100%TURK

преди 7 години

Браво ! Отлично подготовена статия !Поздрави на този който е направил такъв обективен анализ на ситуацията там......Проблема е показан по възможно най адекватния начин !

7

пропаганда

преди 7 години

Целия този цирк за "освобождаването" на Мосул е едно пропагандно мероприятие на обамовата администрация. Барак Хюсеин Обама иска триумфално да приключи президентството си с една военна победа. За това е избран, като по-лесен, град Мосул. Предвидено е, "победата" в Мосул да стане на 8-ми ноември, в деня на американските избори. Та и Хилърката да намаже от победата.

6

мдааа

преди 7 години

Ами усещат се щото като "умерена опозиция" взеха да поизчезват...Скоро обезлюдените петролни полета ще имат нов господар.. ..опссс, пардон инвеститор...

5

Анонимен

преди 7 години

Шорошите скоро ще гледат филма " Любени и изоставени" на живо и на гол зад.ник.

4

Анонимен

преди 7 години

Казва се, че арабите са се разбрали помежду си само за едно нещо, че никога няма да се разберат за нищо. Там никой на никой не вярва вечно.

3

Анонимен

преди 7 години

"Защо Близкият изток знае, че не бива да се доверява на САЩМоделът на "съблазняване и изоставяне" е типичен за Съединените щати"===Време е да спрете да превеждате механично нескопосани статии. Моделът досега всъщност винаги е бил "злепоставяне и разрушаване". Погледнете какви ги свършиха с Ирак, Афганистан, Палестина, Либия, в момента ги вършат със Сирия. Как да се довериш на такива?

2

Анонимен

преди 7 години

Първи !

1

Анонимен

преди 7 години

Е, Близкият изток знае, а ние още не!!! Но мисля, че това си е ВЕЧЕ САМО НАШ ПРОБЛЕМ!!!