37

Ик

преди 7 години

Е нали имаше ограда бе кво стана?

36

Съвет

преди 7 години

Госпожата Бъчварова да информира европейските ни партньори и СААЩ, да очакват бежанска вълна от българи! Да ни приготвят хубави жилища и полагащите ни се помощи!

35

gtf

преди 7 години

защо мигранти ще бъдат пускани изобщо на Българска територия, бъчварова, тва да не ти е бащиния а ?

34

браво

преди 7 години

Това е БГ кретения. ЕС и НАТО нали беше голямата работа и ще Ви пази. дайте да закрием армията.Всичко, което призвеждахме било ***, дайте да го нарежем и да дадем изкопемите на сащ. БГ ***, сега се наведете и се хванете за палците, но по-важно е че сте солидарни и с ценности.

33

Циник

преди 7 години

700 000 - с други думи всеки 7 ще е тарамбука....ДПС ДОСТ ще се сдобият със стабилен електорат...и най-накрая ще имаме парламентарно мнозинство от фесове!Машалла Бойко...машалла Меркел!Ironie off!PS.И ще се множат, и ще процъфтяват....а българските пенсионери ще се стискат за кофичка кисело мляко , и типов хляб....с пенсии -1/10та на социалните им помощи

32

ХХХ

преди 7 години

Аз не мога да си обясня ....орди радикални ислямски амуджи нападат (защото това си е чисто нападение над държавата) държавата ...и вместо да се стреля и да се отбраняваме, да пазим отечеството си .....нашите ги настаняват в лагери за да ги храним и поим ? Как може тези амуджи да нахлуват неканени в родината ми с клипове в телефоните си как режат глави на християни .....и аз да ги храня и поя ? България наистина е на прицела на САЩ да бъде ислямизирана ...и ГЕРБ са най силното оръжие на САЩ vs БГ

31

Анонимен

преди 7 години

Да се издаде заповед за стрелба при пресичането на границата и ще спре вълната много бързо,както бе едно време.

30

Krom

преди 7 години

А аз мисля Госпожо "Министър", че Вашия патрон напразно целува ръката на Султана. В разговорния език се казва "..употребен и изоставен..". Така Гълъба на мира се превърна в н-а-с-р-а-н-а кокошка. Мисля, че ще легнете на Господарите си зад Океана и ще наводните страната с брадати "майки" с деца. Срещу 2 та милиона джихадисти ще изправите "внушителните" 2 000 неподготвени военни, на които е забранено да стрелят. С благи думи ли ще ги спрат? Мисля, че сте Предатели и Страхливци.

29

Анонимен

преди 7 години

Ердоган си играе с огъня. Ако така ще заплашва Европа...Едва ли Русия ще бъде навита на такова нахълтване на бежанци на наша територия.Става много деликатно.

28

Анонимен

преди 7 години

Казваше ви Волен какво ще стане,ама на луд бил,а сега жална ни майка на всички

27

цецка

преди 7 години

Да ги посрещнем с хляб и солТака каза БойкоДа живее ГЕРБЦЕЦКА Цачева

26

Моряк и половина

преди 7 години

Да раздават оръжие на населението срещу подписка! Като отмине опасността да си го приберат обратно! Какъв е проблема не мога да разбера!

25

Партиен член

преди 7 години

Отново " политиците" доказаха че като казват : всичко е наред проблеми няма.Това означава че проблем наистина има.

24

До ss от Дзивко

преди 7 години

Наистина човешкия ресурс го има, а комбиниран със съвременните термо камери тия старите офицери и сержанти могат да направят чудеса от границата

23

SS

преди 7 години

До ДзивкоДа съберат каквото е останало от офицерския състав на бившите гранични войски, да им дадат малко средства и войска и задачата да опазят границата на България на всяка цена и гледай кво ша става.

22

Дзивко

преди 7 години

Последните набори на гранични войски сме на 38 - 40 години, и тези дето виждам чат пат са в доста добра физическа форма, няма никакъв проблем да сложим петнистите дрешки за седмица две, докато се извъртим ще свършим работата за няколко месеца ☺

21

user

преди 7 години

Сетих се, че тези мързеливци могат да бъдат накарани да работят, като например изграждат инфраструктура (магистрали, влакове линии и т.н.). Трябва да си заработят храната. Да се възстановят строителни войски отново :)

20

user

преди 7 години

Ердоган в този случай използва много добре ситуацията и изнудва ЕС. Боко може само да се учи. Трябва да се затворят границите и да се намесят военните. Става въпрос за националната сигурност, както се е изказала говорителката на МВР :)Преди за застрелян нарушител се даваха 10-на дни награда (домашна отпуска). Сега има възможност за няколко дни да се уволниш.

19

анонимен

преди 7 години

военните вместо да пазят страната, отстъпват казармите си за брадати мързеливци...

18

Пророка от Сакар

преди 7 години

Да идват доброволци от ЕС да ни пазят от бойците на Ал Нусра които Ердоган насочва към нас и Европа!