223

Код кафяв

преди 7 години

За кравите и старото джилязо на Русия е достатъчно, за да напълят пемпарсите.

222

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 262Аверче, не за 15 а за 24 години Кузя е плавал 5 години. Коритото е пуснато на вода през 1992 г.

221

hypocritical bastard

преди 7 години

много мнения , повечето малко предубедени . "Кузнецов" трябваше да е на капитален ремонт още през 2012-та . Руснаците не са *** , коритото им е непотребно за друго , освен за перчене че го имат , а потдръжката му е колосална , просто няма смисъл да се дават луди пари за да се държи в бойна готовност . Дори не виждат смисъл да попълнят и авиогрупата на повече от 50% . Същото важи и за "Петър Велики" - никой не строи подобни кораби , реално "Арли" има по-големи и пълни бойни възможности

220

hypocritical bastard

преди 7 години

Руския флот разполага с отлични подводници и планове за качествен многоцелеви есминец , въоръжени с отличната ПКР "Гранит" и новите "Калибър" . Единственото , от което имат остра нужда е възстановяване на космическата система за целеоказване покриваща световния океан , без която кораби , подводници и ракети не могат да реализират потенциала си

219

руски боклук

преди 7 години

руският самолетоносач по нищо не може да се сравнява с американският самолетоносач " Нимиц " !

218

реалист

преди 7 години

може да са всякакви руснаците и да им е скапана техниката ,обаче хората си отстояват интересите.имат сърце за това,а не като нас само да се надприказваме по форумите и да си даваме зад****те под наем

217

Анонимен

преди 7 години

Путин може да прави каквото си поиска. Кой може да му държи сметка?

216

адмирал Джелико

преди 7 години

До АнонименВзели са два даже.

215

Зозо

преди 7 години

Гледахте ли по ТВ кадрите с руските кораби? Сигурно на въглища ги движат. Всичките пушиха като Титаник :) Потърсете в тубата да се посмеете!

214

унищожението на свет

преди 7 години

няма да е поради ядрена война между русия и САЩ защото такава война няма да има ! Унищожението на света ще е поради техническа грешка в ядрените реактори на някоя руска ядрена централа или техническа грешка в системите на ядрените ракети на русия ,които по грешка може да изстрелят някоя ракета ! Много е опасно ядрено оръжие и ядрени централи да са в ръцете на некадърници и алкохолици ,които не са в състояние да си подобрят технологиите

213

Анонимен

преди 7 години

До ВерующНай-доброто постижение на Кузя е 60% от Гранит да работи :))) Тая барака постоянно се поврежда. за 15 години е плавала 5 години. Останалото време е била на ремонт. Десетки пожари са се слуъчвали на това чудо, да не говорим как закъса многократно в Средиземно море и до Нова Зеландия.

212

Верующ

преди 7 години

С дизелов двигатели ама зареден с ядрени ракети и дано те не вземат да полетят поради грешка в инсталацията, че тогава Бог да ни е напомощ.

211

Анонимен

преди 7 години

Дали са взели буксирен кораб ? Щото всичко става :))) както знаем от историята на тоя самолетоносач

210

Н2 бомб

преди 7 години

Охо, тая флотилия сигурно има ядрено оръжие на борда. Голямо треперене ще падне като мине покрай почти всички натовски страни. Просто чакам шоуто...:-)

209

Анонимен

преди 7 години

По външен и вътрешен дълг никои не може да достигне краварите. То не беше плюскане, то не беше нещо. Даже и старите римляни начело с Неро и Калигула изглеждат като скромни сирачета в сравнение с фед.

208

Анонимен

преди 7 години

До жалка русияТодор Колев не трябваше да пее кога ще ги стигнем американците ,а трябваше да пее - кога руснаците ще стигнат американците !

207

Фронто

преди 7 години

За тези от по_долу които ВСВ коментират:Във ВСВ всички 'велики сили' воюваха срещу една! Резултатът беше неизбежен! Напомням го на онези от североизток - при една голяма война ще се случи същото/отработено е!/-всички с/у една!!

206

Кръстоносец

преди 7 години

Вперед братушки кръстоносци!

205

Анонимен

преди 7 години

Лукс ама на кредит, е се някога е Видов ден и требе да си плащаш греховете.

204

жалка русия

преди 7 години

не може да си позволи да строи повече самолетоносачи не защото не са необходими ,а защото са доста скъпо удоволствие и не е по джоба на Путин ! САЩ могат да си позволят този лукс ,те отделят над 900 милиарда долара за военни цели , а русия дори и 100 милиадра едва отделя !