70

АЛО

преди 7 години

Това е писмо до българите които хал хабер си нямат как се финансира имигрантите. Парите от 8 млн. от бюджета са под нула процента от европарите отпускани за бежанците.

69

БАБА КУНА

преди 7 години

ТО ХУБАВО МУ Е ПИСАЛ ЮНКЕР, НО ТИКВУН Е БАВНО ЗАГРЯВАЩ И ЯВНО НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ

68

Анонимен

преди 7 години

Защо си мислите,че Юнкер е отделил специално внимание на Борисов е написвайки му това писмо.Това е едно циркулярно писмо,което е разпратено до всички страни членки на ЕС.

67

Анонимен

преди 7 години

Напиши и как убиваш Българите, нещастно продажно

66

Анонимен

преди 7 години

С такава помощ бежанците ще поискат да си останат там завинаги.Пишете се бежанци изаминавайте за Турция.Всичко ще ви бъде безплатно,та и дебитни карти ще ви дадат даже.

65

Анонимен

преди 7 години

От какъв зор Юнкер ще пише на Борисов колко било хубаво да се промени животът на емигрантите? Май пак ще искат от нас нещо. За Борисов сега най- важното е да не позволява да се променя животът на собствения му народ! Не Юнкер, а той ще отговаря за последиците от недалновидната политика на ЕС у нас.

64

ODESSA

преди 7 години

Подценяваш боко. Той е чел Винету първи том на немски до половината. Чували са го да казва и конграчулейшънс явно знае и английски. Руския е под прикритие, както и партийната книжка. Егати и турски знае, викаше мараба аскер.

63

Анонимен

преди 7 години

Като не щете бежанци, няма пари. Турция приема бежанци, получава пари. Справедливо е.

62

Анонимен

преди 7 години

То хубаво,че му е писал,но кой ще му го прочете на Тиквун?

61

Анонимен

преди 7 години

Юнкере съсипахте държавите им, съсипахте ги и у ЕС и съсипахте ЕС ***.

60

анонимен

преди 7 години

Остават 3 седмици до изборите.И сега всички от ЕНП ще се изредят да му пращат писма и да го хвалят какъв държавник е,колко всичко в България е добре и други тинтири минтири.Мислете хора и на нищо което ви казват и говорят преди изборите не им вярвайте.Сега хвалебствията от по света и у нас ще са в изобилие,просто защото партията на Борисов трябва да спечели.Разни световни агенции ще ни убеждават каква силна икономика имаме как всичко у нас е о кей.Не им се връзвайте,платени са.Всичко е един цир

59

Анонимен

преди 7 години

По добре е да се гласува за ген. Радев - БСП. БСП се изчисти от Първановци, Румен Петковци, Татяна Дончева, Калфин все хора, които използуваха БСП повече за себе си. Ген. Радев ми изглежда културен , честен, спиооен, уравновесен , човек уважаващ събеседника си и човек, който държи на честа. Защо пък да не е той. Поне не е омърсен с политика. Да!! Твърдо съм за него.

58

Анонимен

преди 7 години

Я по-добре се разкарайте от Близкия изток и готово - ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ СЕ РЕШАТ!

57

Анонимен

преди 7 години

Юнкер да си гледа у своята паница и да не ни занимава с бежанците, туй си е вътрешно политически проблем да праща еврота иначе ги пущаме у ЕС всичките и накуп.

56

Анонимен

преди 7 години

Юнкер на 6 милиона им съсипахте живота, заради вашата зган от бежанци. *** долни.

55

Анонимен

преди 7 години

"средствата от вашия бюджет) променят реално и осезаемо живота на над три милиона бежанци" - пише Юнкер.А живота на над два милиона български пенсионери реално и осезаемо се влошават, много от тях на границата на същинска мизерия, г-н Юнкер.

54

BURZUM

преди 7 години

Браво!Браво г-н ПРЕМИЕР благодарение на ВАС...България преодоля демографската криза и ще бъде над десет милиона човека....

53

ХХХ

преди 7 години

А да промените живота на 5-6 милиона българи няма !?

52

Анонимен

преди 7 години

Не само променихте живота на 3 милиона мигранти, но и разказахте играта на цял континент с вековни традиции и култура. За разлика от източната част, западната реално с ислям и "традициите" му от векове не са се сблъсквали. Западните нации са изключително наивни и с промити мозъци, загубили са чувството си за самосъхранение. И тази "промяна" няма как да ви я простим!

51

Анонимен

преди 7 години

Мдааа,Бойко обгрижва кафевите от Африка и Арабия,а ние едва си плащаме тока и от седмица не сме яли месо,вече и се къпем на 2 дни защото и водата вдигнаха и знаеш ли как ще гласувам..познай!