21

Анонимен

преди 7 години

то, че работа от тях не се очаква, поне няма да лаят пропагандно предизборно от НС, особено тая от бйе-сйе-пйе-ту, че не се трае.

20

112

преди 7 години

А може ли да направим живи вериги пред всички ходове на министерствата и особено пред министерски съвет, да не могат да стигнат да влизат и излизат, и така примерно можем всеки ден от 16:00 да се събираме...

19

Анонимен

преди 7 години

До Ани1000лв. за 2месеца!

18

Анонимен

преди 7 години

ние сме големи п.у..к..а..ли.абе толкова лесно можем да променим нещата,че ни е бедна фантазията,абе никой не ходи на работа,събираме се е там 100,200 хиляди човека и викаме,ден ,два,три,пет-колкото трябва,пък дали са в парламента или не,не ни интересува,бойкотираме Всичко,наистина всичко,не се ходи на работа никъде,изобщо,ще се стреснат и още как,ама всеки го е страх,е,като ни е страх ще търпиме и ще живеем като роби.

17

Ха ха!!!

преди 7 години

Сами си определят заплатите, сами си определят ваканциите, сами си определят работното време, возят се на служебни лъскави возила, ядат евтини кюфтета, спестяват от закуски...Ама тия живеят в Комунизма вече! Затова го плюят от сутрин до вечер - да не вземе и ние да си поискаме!

16

Анонимен

преди 7 години

ААА НЕЕЕ!Първо да се допитат до работодателите!неможе да се сливат почивките!НЕМОЖЕ!НИЕ сме вашите работодатели,НАРОДА,И КАЗВАМЕ НЕ НА ТАЗИ ПОЧИВКА,

15

112

преди 7 години

Явно ги хвана страх да не стоят по цели нощи в парламента заради протести заради бежанците и картелитеЯвно си чакат с нетърпение да бъдат свалени от влас и да нямат отговорност от случващото се.Това е като предния път когато ги свали народа. Хрълиха бомбата и с кеф слезнаха от власт и после се оправдаваха като първокласници

14

Анонимен

преди 7 години

Това щото много са се преработили! Живи да ги ожалиш, горканчовците

13

Работодател

преди 7 години

И какво - ако мойте работници се съберат и си 'гласуват' който и когато си поиска отпуска - аз дали ще им платя???На тези хрантутници Народа им плаща заплатите - а те в паузите между 'ваканцуватео' само се чудят какво да откраднат и какъв лобистки закон да прокарат - да прецакат своя Работодател! До кога ще го търпим това?

12

Ами

преди 7 години

То по-добре без тях,тогава! КОГА И КАКВО РАБОТЯТ ТИЯ МЪРЛ***ЯЧИ?! Ако на мен ми хрумне да си вземам "ваканция "с повод и без такъв,кой ще ме държи на работа и ЩЕ МИ ПЛАЩА?! Е,няма друга такава държава!!!

11

Да питам

преди 7 години

Нямаше ли да организират вот на недоверие? Какво стана? Или е по-добре да не се дава трибуна, че може да лъснат поредните изцепки на ГЕРБ и то в най-неподходящия за тях момент?

10

до 5

преди 7 години

Как къде бе. Ти не си ли учил география? Има толкова много топли места през есента.

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Пуделът на Боко в...действие.Естествено,че в интерес на Тиквата е Парламента да не функционира,защото не се знае какви кирливи ризи ще му развее Корнелия преди вота за президент.Така като ударят ключа на парламента и ги натири по села и паланки,да си плямпат...там.Умно,много...умно Бочко,пак ченгеджийски мероприятия с участието на...верните патриотари от Паричния Фронт.

8

Анонимен

преди 7 години

1 месец по великден....един месец по коледа....,1 месец по избори....1 месец отпуска...останаха съботите и неделите в годината само.

7

Харалампи Трайков

преди 7 години

Точно когато текат дебати за рестрикции спрямо почивките около празниците на работещия народ, неработещите "народни" си СЛЯХА пак цял месец почивка, без ОТРАБОТВАНЕ... Ама то това не пречи, както другото, на бизнеса. Той, техният БИЗНЕС си е извън парламента... ПарламентУристите ни не пречат по никакъв начин, така или иначе и на "бизнесмените" от сорта на Ковачки... Пък, с орязването, зарадии въпросните, и на почивките ни по нашите си празници, ще ни допрокудят всинца да празнуваме чуждите.

6

Анонимен

преди 7 години

а защо ние трябва да плащаме за техните агитации???

5

ined

преди 7 години

Нека ваканцуват и без това нищо не вършат - ама да им отрежат и един месец от заплатата. Омръзна ми да дават в петък по телевизията "парламентарен контрол", а в залата да има не повече от 5 депутата.

4

еееееееее

преди 7 години

Да излезнем и ние ваканция, защото ще гласуваме.

3

Ани

преди 7 години

То тяхното може ли да се нарече работа?Данъкоплатците работят,за да издържат 240 хрантутници!Работещия човек излиза по тъмно и се прибира по тъмно за има няма 1000лв,а тея ходят само да се карат,и да си клатят краката!

2

Таско

преди 7 години

Аааааааа, *** ще полудее!!! :)