56

Вербовчик

преди 7 години

До АнонименОбщото нещо се казва "морал", другарю!Явно на лицето му липсва такова!

55

Анонимен

преди 7 години

Някой жалък женомразец дава минуси на всички нормални коментари. Да разбирам, че е бил раждан от мъж?

54

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

1. ИРИНКА САМА Е ОТИШЛА В ХОТЕЛСКАТА СТАЯ НА "ЧИЧО ИВАН"(а уж беше тръгнала на зъболекар).2. С "ЧИЧО ИВАН" СА СЕ ПОЧЕРПИЛИ(говорейки за бъдещето й като юрист).3. ИРИНКА Я Е ДОСЪРБЯЛА КАТЕРИЧКАТА,А КАКТО ЗНАЕМ "ЧИЧО ИВАН" СИ ПАДА ПО МЛАДИ КАТЕРИЧКИ.4. СЛЕД ТОВА ИМ СТАНАЛО ХУБАВО И СИ ПИЙНАЛИ ОЩЕ, И ОЩЕ... 5. НАКРАЯ ИРИНКА СЕ СЕТИЛА,ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕ НЯКАКВО ОБЯСНЕНИЕ ПРЕД РОДИТЕЛИ ТЕ СИ.6. ПО ДЯВОЛИТЕ, ТОВА ВСЕ ПАК Е ХОТЕЛ.ТАМ ИМА И ДРУГИ ХОРА...САМО НЯКОЛКО КРЯСЪЦИ И ЩЕ Я ЧУЯТ ОСТАНАЛИТЕ

53

Анонимен

преди 7 години

Как може през 2016 да се оправдава изнасилване по каквито и да е причини?

52

Анонимен

преди 7 години

От заглавието следва , че момиче на 16 год. ако сама си поиска водка значи, че трябва да я ... .

51

Анонимен

преди 7 години

До ВербовчикКакво общо имат мерака, нагона и русофилията? Евстатиев, доколкото разбирам, не го съдят за русофилия, а за изнасилване. Ами ако на вас се падне "честта" да ви се натиска някоя "девойка", да я уважите, и после да стоите в затвора заради едното еванье, дали пак на политика ще го обръщате?

50

Анонимен

преди 7 години

Сексманякът е кмет,много по-възрастен от пострадалата и е трябвало да я спре по тази причина.Освен това,в закона ясно пише за непозволен секс с малолетна и с особа,която е под алкохолно опиянение.Миризливият мъжкар трябва да бъде приведен в заведение за излежаване на активна присъда,за да има време да се замисли върху собствената си личност,може би,да се промени,кой знае?

49

Вербовчик

преди 7 години

Национално движение Русофили - Стрелча поздравява своя председател и му желае скорошно излизане от затвора и пълно възстановяване на болната и наранена от този мерзък единичен случай психика!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Да е на 5 години това дете, да е на 10... разбирам, но на 16 да тръгнеш с шефа на майка си по разни хотелски стаи...

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОчернил бил детето, глупости, очерниха го алчните му за пари родители, кой на нейната възраст не е правил глупости? Каквото търсила, намерила.

46

Анонимен

преди 7 години

Типичният номенклатурчик - мерзавчик. И сега се бил разкайвал, видиш ли, но не му тежи на съвестта да очерни и заклейми за цял живот едно 16 годишно хлапе, че само искало. На тази възраст никой не знае какво иска и какво е добре за него!!! Тоя долу дето, че 16 годишните били вече жени с опит. Глупости на търкалета. Опитът се придобива като почнеш да живееш сам и да се издържаш сам. А това в днешно време обикновено се случа много много след началото на половия живот.

45

Луцифер

преди 7 години

До 62 Господине, партиец - комунист и срам !? Това е типичен оксиморон!

44

Луцифер

преди 7 години

Хомогенната червена слуз се е надигнала да защищава нарисуваният червен партиен развратник! По време на царуването на тодАр Първи Правишки този род "нормални" деяния бяха ежедневие, но член Първи на псевдо конституцията ни ревниво пазеше разпасалите се дърти сладострасници. В безчетните почивни домове, ловни хижи и резиденции пиянско - сексуалните оргии бяха еженощни и повсеместни! Така, че другаря евстатиев просто по навик тъй да се каже...

43

Питам

преди 7 години

Дори да се измъкне от правосъдиуто този первезник , как ще живее със срама от сега на татък ? Вероятно има съпрута ,деца , внуци ? Срам! Срам ! Да прецени дали етажа на който живее е достатъчно висок.

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53А въпросните "възрастни мъже" глава нямат ли, да се замислят дали е добра идея да спят с непълнолетни? Или имат, ама е в гащите?Ясно е, че всеки иска да оплакне око, пък и не само око, в млада плът, ама 16 годишно момиче си е още дете на акъл, въпреки че притежава тяло на жена. И тоя чичка 55+ би следвало да го знае.

41

Анонимен

преди 7 години

Май цяла адвокатска кантора се е хвърлила да защитава похотливи кмет в този сайт.

40

Така е

преди 7 години

Ако Ирена сама си е искала водка , това не е подсъдно . Ако обаче дъртия первезник се е възползвал от беспомощното състояние на момичето ,заслужава линч.Между другото следствиета дали се е заинтересявало, дали този не е оправял преди и майката ? Дали няма да излезнат още любопитни факти за най-добрия кадър на БСП ?

39

Анонимен

преди 7 години

Тая Ирена, ще пати цял живот от простотията и лакомията на родителите си, ако не се изнесе от България.Ще я сочат с пръст, докато е жива.Е, поне има данни, ще се оправи като оная, залятата с боя от вчерашната статия във Франция- пътува и се забавлява.

38

Янакев

преди 7 години

Имам чувството,че в устата на малката вещица са "вкарани" куп адвокатски думи и приоми,с които да притискат Евстатиев.При три поредни показания пред следствените органи,"изнасилената" е дала три различни обяснения за случилото се.Била ли е в действителност е...а или не,никъде не съм прочел за това.Само един Господ знае!

37

Каблешков

преди 7 години

тия в Стрелча нема съ опраат, тряя слизаме ние...