58

една жена

преди 7 години

До Анонименаз си работя усилено, а ти какво правиш работиш ли? Имам си мъж, не се тревожи за мен и в България съм си добре. Не сипете около себе си с Работодател огън и жупел и негативизъм. Явно пиша неща, които ви дразнят и двамата, защото са истина. Повече няма да ме видите в коментарите, защото не искам да споря с вас - загуба на врене за мен.

57

една жена

преди 7 години

До Работодателнамерила съм и съм доволна. за моето място няма много кандидати с подходяща квалификация. Не ми се струвате добър работодател, много злоба и неудовлетвореност "струи" от написаното от вас. Съветът ми е (ако го приемете) да смекчите доста тона. Не вярвам вашите служители и работници да ви уважават. Съжалявам ви.

56

БОГ И КАПИТАЛИЗМЪТ

преди 7 години

Кой е този Бог, че си позволява да казва и да определя, че "мъжа ще работи с пот на челото", а "жената ще ражда с мъки и болки, но няма да работи".Тоест, Бог-СЪЗДАТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА, НА ВСИЧКО ВИДИМО И НЕВИДИМО КАЗВА, ЧЕ ЖЕНАТА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЪЧВАНА С РАБОТА, но от друга страна ДЪРЖАВАТА ПЕНСИОНИРА ЖЕНИТЕ СЛЕД 70 ГОД.КОЙ Е ТОЗИ БОГ, ЧЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ ЗАКОНИ?ЩОМ НЕ ВЯРВАТЕ В БОГ ЩЕ БАЧКАТЕ ДО СМЪРТ!!!

55

една жена

преди 7 години

И още нещо: Научихме децата си да вярват, че може с малко труд или направо без никакво усилие да се печелят пари, но ... не става. А сега искаме от тях да се трудят, за да получават заплата и то такава, която, не отговаря на желанието им. Това е едно от противоречията в живота ни.

54

запознат

преди 7 години

... айде сега кажете ми какво равенство може да има между половете след като мъжете и да искат няма как да раждат. Било дискриминация, брех...

53

Анонимен

преди 7 години

До Работодател"Работодателчето",Не вярвам през живота си да си платил и една заплата на някой-само си мечтаеш тука в интернет.То в България всеки спечелил 5000 лв. от националната лотария започва да мечтае за "самостоятелен бизнес"-ей затова сме на този хал.

52

капитализъм

преди 7 години

Защо, сега търсите ДЪРЖАВАТА да Ви помага. Стига сте се оплаквали. Държавата туй, държавата онуй... Като не Ви харесва направете си собствена фирма и се назначете за бременен БИГ БОС.Искахте демокрация - получихте я!Искахте капитализъм - получихте го!ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ, КАКВО ИСКАТЕ?

51

запознат

преди 7 години

... в същото време работодателя трябва да търси друг работник или служител, който да върши работата на майката.

50

запознат

преди 7 години

Нищо не разбирате. Не сте в час.Бременните излизат в болничен за раждане 45 дни преди термина, тоз болничен е продължаван поне 3 пъти. После излизат в отпуск за гледане на дете, после в майчинство до 2г възраст. За вас това е едно и също. За работодателя и държавата, от която се плащат обезщетенията на майката- не е. За всяко от тях работодателя е ангажиран да подава куп формалности в съответните срокове на НОИ. През това време майката не се интересува от нищо друго, освен да си гледа детето.

49

nkavrakov

преди 7 години

Всяко едно действие каращо личността да се чувства унизена и смачкана ще подтиква все повече хора да се изнасят.Това което е извратено тук е отношението към личността.Хората контактуват едни с други като животни.Няма култура етика право на личността.

48

една жена

преди 7 години

До РаботодателНадявам се, че разбирате, че нещата са взаимно свързани. Мотивираш работника (служителя) с добра заплата и други средства като условия на работа, среда и той ти се отплаща с добра работа и лоялност. Има една българска поговорка: Каквото почукало, това се обадило.

47

Edna

преди 7 години

До КапиталистЧак сега ми стана ясно, че в Белгия и Франция като имат по 3-4 деца, значи са в Сев. Корея и живеят при комунизъм, тц-тц... Не са, значи, в ЕС!?

46

Анонимен

преди 7 години

Нормално, не може майчинството да е 2г. и да си длъжен да пазиш мястото. В САЩ ти пазят мястото 3 месеца. Ама тука нали сме мързеливи 2г. Наемаш жена забременява и ко праим, търсиш и заместник а после като се върне какво правиш заместника???

45

Анонимен

преди 7 години

Който иска такава декларация работи против България. Нали сърбите казваха за албанците,че ги победили не с автомат а с ....В стремеж към печалба се затрива страната. Държава без деца няма бъдеще.Кажете ми обаче в коя държава капитализма не е див и варварски.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонименто излиза, че в Щатите са все комунисти, че всичките фирми имат подобни лозунги

43

Бай минчо

преди 7 години

Поредната медийна простотия. Това е незаконно, ако се стигне до съд, работодателя няма никакъв шанс. Знае си го и за това плаши с договори. Е Ако става въпрос за изпълнителен директор там нещата са по сложни

42

Анонимен

преди 7 години

този юрист не го знам къде е завършил, но по-добре да си скъса дипломата веднага

41

Анонимен

преди 7 години

нали се сещате, че подобна декларация няма да има стойност в съда, стига с тези глупости

40

Анонимен

преди 7 години

До РаботодателИдиотите кат тебе не разбраха че с джип и секлецарка не е биснес. Подобни комунистически девизи "В името на фирмата" "Лоялност към работодателя" и др. не са въервежни. Имал съм такива шефове с подобно мислене, дигнах си шапката и айде да ме няма след 3 месеца фалираха и им смъкнаха и долните *** от неустойки. "Щото беха ГолЕми"

39

Искам деца

преди 7 години

Ако бях работодател щях да ги карам пък да подписват декларация че ЩЕ забременеят. От мен...