36

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ПУТИН!!! ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК!

35

ПРОСТО Е:

преди 7 години

ВОЙНАТА В СИРИЯ ---Е ПЕТРОЛНА И РУСКА!!!ЦЕЛТА НА РУСИЯ Е ---ДА ОСТАНЕ "МОНОПЛИСТ" , ВЪРХУ ДОСТАВКИТЕ НА ГОРИВА ЗА ЕВРОПА!ДОКАТО ИМА "РУСКИ МОНОПОЛ"--ВЪРХУ ГОРИВАТА ЗА ЕВРОПА-------ЩЕ Е ВЕЛИК И ПУТИН !ПАДНЕ ЛИ ---"РУСКИЯ ПЕТРОЛЕН И ГАЗОВ МОНОПОЛ"-----ПАДА И РУСИЯ ...И ПУТИН!ТОВА --Е "ахилесовата пета " на Русия и Путин!!!

34

Анонимен

преди 7 години

Путин да се обърне към Гоце и Нинова, те ще му дадат акъл.

33

proroka Oleg

преди 7 години

Ройтерс е една пропгандна медия, който се интересува от тия неща - знае. Какво ще направи Путин - никой не знае. Не са дорасли западните хомосексуалнни *** за неговия аналитичен ум. Да го лигавят сополив сосросоидните подмазвачи и комплексари. Времето на дивашкия капитализъм изтича......времето на банките изтича.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55: ние не го мислим, за горките мужици и за нас мислим и тях ги съжаляваме .. тоя се е уял и дъщерите на Запад е уредил, кво да му мислим :)

31

ККК

преди 7 години

До До 53 помня ... но преди беше задължително и няма как, но сега уж само в крим е задължително :):) ... и като си помисля че тази страна имаше потенциал за супер сила ... ама тия диктатори мамата и таковаха

30

Анонимен

преди 7 години

Ха ха... К'ва Хага бе бате, ти да не си спал в хладилника?Вземи си час за психиатър и не отлагай.

29

Анонимен

преди 7 години

Вие Путин не го мислете, той системата ще я съхрани и в джоба й ще сложи даже.

28

Анонимен

преди 7 години

Путин пред дилема: дали да отстъпи властта на Медведев или друго КГБ ченге и да се предаде доброволно на международния трибунал в Хага, или да го отложи с още един мандат !

27

KKK

преди 7 години

само да питам, защо в Русия гласуват като се чака Путин да назначи наследник ?

26

Мистър Х

преди 7 години

Тези пишман-анализатори не познават системата на предаване на властта в СССР-Русия. Владетелите на тази държава се отгелят само поради 2 причини - смърт или преврат. Единственото изключение беше смъртно болния, вече едва дишащ Елцин, който се оттегли "доброволно" 1 месец преди края на втория си мандат, само и само за да запази за дъщеря си огромните богатства, които беше натрупал. Всъщност, това беше сделка с никому неизвестния тогава Путин - власт срещу спокойствие на фамилията.

25

Делфийския оракул..

преди 7 години

НИЩО МУ НЕМА НА ПУТИН!САМО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ...ПРОДЪЛЖАВА И РАЗШИРЯВА СИРИЙСКАТА ВОЙНА!ТЯ ---ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА !!!СЛЕД ВСЯКА ВОЙНА----В РУСИЯ , СТАВАТ ГЕНЕРАЛНИ ПРОМЕНИ!!!ТАКА ЩЕ Е И ТОЗИ ПЪТ!!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Глупости на търкалета, обикновените руснаци са свикнали да ги мачкат и да търпят. В техните очи, Путин е герой и така ще си остане, каквото и да стане. А и колкото да обедняват и да им се нарушават гражданските права, гладни и жадни няма да останат и на тях, това им стига.

23

Анонимен

преди 7 години

Естествено е Путин да е изтощен след като работи а не е във ваканция перманентна като нашите управляващи и Русия никога няма да падне руската ария винаги е била силна и никого не е нападала ако не застрашава интересите на страната много са й яли боя Путин ако сега е уморен утре ще е по-бодър и отбранителен

22

Аре бегай

преди 7 години

Гущер, ти си пример как се уврежда мозък.Намери си друго занимание, писането тук не ти е сила...

21

Анонимен

преди 7 години

Незнам какво ще прави Русия без Путин, но съм угрижен какво ще правим ние без Бойко!!!! Добре че е още младичък!

20

|V|art!n

преди 7 години

Лошия чичко Путин направо им вгорчава живота на родните русофобченца. Обаче факта е, че Върна руснаците на геополитическата сцена и вдигна стандарта на средностатистическия руснак. За колегата Обама незнам дали може да де каже същото, да не говорим за политиката му към уисълблоуерите. Да не се окаже чичко Путин по-демократ от куклите на конци които обслужвате?

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Да"Ех много им пречи този Путин,спря им кражбите и възроди страната си!"...Руското възраждане е както казваше Радой Ралин:"Стигне ли ти тинята до устата... - горе главата"...

18

Анонимен

преди 7 години

Опитват водата драскачите, ама не изскача заек от нея трънка...Няма, нямаааааа...Няма да разберете нищо за Вовата...

17

Анонимен

преди 7 години

нема нема па некой вурст измисли несъществуващ проблем на Русия....