37

Анонимен

преди 7 години

А с колко студентки и студенти си е легнал през това време...

36

Анонимен

преди 7 години

От прочетеното дотук липсва рентабилността на командировките, което всъщност е най важното в случая, имат ли ефективност или нямат, какви са разходите за ефективна работа или какви са разходите за неефективна работа е въпрос само ако се знае какви са ползите от даден разход, така че този материал е непълен и напълно липсва най важната информация.Или и много добър в работата си или е напълно непокит към работата си, но не се знае кое от двете е! Липсва информация???

35

Хм

преди 7 години

Всичко в България е извратено! Професор в *** взима около 6000 лева, а в СУ - 1000 лева. Може би единият е 6 пъти по-добър от другият?!!!И двете заплати са неадекватни, защото липсва държава. Тя не си е на мястото! Няма такава държава! Няма!

34

Анонимен

преди 7 години

По принцип парите дадени за реклама на университета не са изобщо много. По-скоро трябва да се провери, ако има съмнение разбира се, дали наистина е промотирал ВУЗ-а на тези дестинации или се е пекал на слънце. И ако се е пекал на слънце, дали го е правил след лекциите или от сътрин до вечер. Всичко друго е за жълтата преса.

33

Мутренска демокрация

преди 7 години

Аз като Ви казвам, че отгоре до долу по системата е пълно с ла*ачи и докато това не се промени няма да се оправим, дори вече е късно за каквото и да било, от днес ми трият коментара.

32

срамота

преди 7 години

ало,Ваньо не ви ли е срам ,че при тея пари нямаме лекари ? за всяко болно ДЕТЕ събираме пари по медиите за лечение в чужбина,защото вие Бг "лекарите" не знаете нищо.

31

вера

преди 7 години

"Описал съм ясно за какви командировки става дума. Това са командировки, на които са ходили повече от половината представители на университетите в България - държавни и частни. Някои пъти е имало представители на правителствени органи", настоява бившият ректор."Това е абсолютно вярно. Сега да съдейства на прокуратурата и да престави съответната документация, списъци на другите участници в т.нар. конференции, обучения, семинари и т.н и всички дружно да си правят компания в затвора.

30

боян

преди 7 години

а някой направи ли одит за осемте години управление колко хиляди дипломирани лекари се реализираха в чужбина?

29

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтани и ти лекар.

28

Анонимен

преди 7 години

А най гадното в случая при тази новоизлюпени богаташи в бели престилки е ,че са се обучавали по времето когато медицинското обучение бе безплатно или по скоро платено от държавата и нейните данъкоплатци !!! И вместо грам признателност -същите днес са най безскруполните капиталисти -преглед при " специалист" на частно 100лв. ,консултация при професор 200лв. ....нямат наяждане и насищане.Имам съседи лекари -на всеки 6 месеца си сменят джиповете а уикендите ходят на разходки до Рим и Париж.

27

Анонимен

преди 7 години

леле Ами тогава народните ни представители дето не се и вясват в зала трябва дирекно в затвора. Там годишно се дават милиони за пътни и ремонтни за служебни коли, като дори не се казва за какво са ползвани, да не говориме, че Фалкона му монтираха щанга за презареждане във въздуха щото не каца и па не се знае къде лети, за билети по разни авиокомпании да не говорим и държавата всяка година я оставят на минус няколко милярда (заеми)хахахахаахахаха

26

Генералисимус Пожарн

преди 7 години

Академик от БАНИ? Те там го умеят...

25

Анонимен

преди 7 години

90% от лекарите да не говорим за преподавателите са корумпирани и в червата -едните си искат нагло от пациентите ,другите от студентите и най вече от студентките !!!!!!!!!!!

24

:(

преди 7 години

Данъчна проверка, прокуратура, съд и накрая панделата. Това важи за всички, които са били или в момента са на власт. 90% са за затвора, другите 10 са за разстрел. Едните надупени на Москва, другите на Вашингтон и Анкара - крадат и унищожават България.Сигурен съм, че рано или късно ще си получат заслуженото.

23

Антифен

преди 7 години

Този тип поведение на т.нар.хабилитирани лица е съсипал мечтите на поколения студенти по медицина,а след това - лекари.През цялото си следване и след това специализации те се убеждават в едно - че нямаш ли връзки,няма кариера.Или както един млад колега много сполучливо го формулира преди време - има само три линии на развитие- роднинска,партийна и сексуална,което се случи първо.

22

Анонимен

преди 7 години

Нагли до безобразие ...то е ясно че си е правил разходки до остров Бали -ами сега да го накарат да си върне парите за воаяжите . Каква страна сме и какво е останало от съвестта на този народ се питам все по често ...всеки домогнал се до малко власт краде на поразия при това без угризения и капка срам ..ще си слагат заплати по 9000 лв. ,ще си разхождат любовниците по света ,че даже и на обидени се правят като им кажеш право в очите какви са ..не ни трябват бежанци -сами се самоубиваме като нация

21

Анонимен

преди 7 години

"на плюс 100 милиона"

20

АНК

преди 7 години

До Ха,добър денПървопроходци в пари за изпит бяха Фармацевтичния факултет на ***.Това са лични доходи и нямат отщо с коментираните разходи.

19

Нед до 2

преди 7 години

Малайзия бе пич ,народа на Малайзия не на Куала Лумпур.Все едно да каже че някой се побратимява с братския народ София :)

18

Анонимен

преди 7 години

Това е основната му заплата, със сигурност, а реалните му доходи? Клас, ДМС, извънреден труд? Участия в проекти. Авторски хонорари, за копи от студентите в работно време.