8

защото

преди 7 години

Защото в щаба на Тръмп има хора боравещи с руски пари.........и час от кампанията му е с дарение от ***.... и час от руснаците там са агенти и коп..елета...и най-вече защото, Тръмп каза , че путин е голяма работа и жалките руски хора се радват и скачат до небето...

7

Анонимен

преди 7 години

Няма ли кой да им каже? Дори Тръмп да стане президент, Америка няма да стане по-близка с Русия. Не и след Украйна, Сирия, и последните опити за бъркоч на Балканите

6

Анонимен

преди 7 години

Тия руснаци, що не си живеят в Рашата, ами са отишли в *** Америка, че и да гласуват там, хм.

5

Анонимен

преди 7 години

Квак квак! И какво като гласуват за платения ***?

4

Йосиф В.С.

преди 7 години

Петата колона е получила инструкции да гласува за Тръмп. Победа будеть за нами! Най-добре руснаците да си се върнат там, откъдето са дошли и така да понамалеят бедите в световен мащаб.

3

Анонимен

преди 7 години

"Той иска да върне на Щатите някогашното им значение и величие, а не да пътува из цял свят и да се извинява като Барак Обама",То мамунека вместо да обикаля и да се извинява, да си седи в краваристан и да спре да избива хора по цялото земно кълбо, много по- добре щеше да е.

2

Анонимен

преди 7 години

Или статията е написана малоумно, или аз съм ***, но не можах да вдяна конците.Никаква логична връзка. Едно е ясно руснаците ще гласуват за Тръмп масово просто защото такива са сигналите подадени от Кораба - Майка!

1

Анонимен

преди 7 години

Те раш истите са си малоуммни навсякъде.