53

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...някой май е арбайтвал в Германия на турски патрон.***, турците в Германия играят в националните им отбори и влизат в Бундестага, а къде са българите? В Германия като чуят българин и си обръщат главата.

52

Анонимен

преди 7 години

Хаха то сега бирата е 10,70 Евро бате , ти какви ги бръщолевиш

51

Бай Ристо

преди 7 години

Аз съм Християнизиран прабългарин по време на Византия по тези земи , какво ме интерсува от каде са моите пра деди така или иначе пишман Историка Божидар Димитров няма доказателства

50

Владо

преди 7 години

Азиатски шампион по футбол ще е ))

49

Анонимен

преди 7 години

Министър Московки е грък не е българин не ме ядосвай че полудях от яд ей сега ше счупа телевизора от яд

48

До 78

преди 7 години

Тя отдавна се е дала, само ти не знаеш за което.

47

сценариста

преди 7 години

Изобщо няма подобни сценарии. Това са сценарии за замазване на очите на хората. Чичко с0р0с потрива доволно ръчички, защото пъкленото му дело се изпълнява успешно. Сценарият е един и той е, че Европа, а не само Германия ще бъде разделена на враждуващи помежду си маси. Това сработи във всички държави. У нас например се борят русофили и русофоби. Вижте до къде сме стигнали с разделението на нацията. По същия сценарии се действа и сега в по-мащабни размери. Лошото е че и войни ще има по сценарии...

46

Анонимен

преди 7 години

А нишите Кюпти дошли по време на Византия как са се интегрирали та чак до Министър Председател тоест Иван Кистов а ромчето Московски което го крият като ФБР Агент крият произхода му

45

Анонимен

преди 7 години

Каква да е Германия , каква е България след едновремешните буквално казано Бежанци дошли по различни времена от Идия и Египет Роми по Българските Земи , тоест сегашните наши местни Роми (Дасикане рома и Хорахане рома)

44

Ala_Bala

преди 7 години

Всичко е следствие на дългосрочната политика на САЩ за спиране на развитието на ЕС. Програмата действа още от 50 - години и придоби ясен облик след 2001 година. Удари се моторът на ЕС - Германия. Експертите на ЦРУ са отлични специалисти по средно и дългосрочно планиране, войните в Авганистан, Близкия Изток и част от Северна Африка са свързани с този стратегически проект ( опитаха в Тунис, Алжир и Мароко но там срешнаха отпор на Франция ). Днес Европа се занимава с преселници.

43

Анонимен

преди 7 години

2025Ислямска република Германистан подава молба за членство в Евразийският съюз.Молбата е отхвърлена от Китай, по настояване на Русия.

42

Анонимен

преди 7 години

Сценария е ясен"2025г. Пътени полицай спират кола за проверка и единия вика на другия Ибрахим виж каква интересна фамилия- Ханс

41

Германия 2050

преди 7 години

Два сценария.Първия реален..бой,е..н,и арабска музика,а останалите немци пеят песнички,държът мечета и тайно палят свещички заради шириата.Втория фантастичен...дивизията SS Totenkopf бавно но уверено напредва в особоьдението на Европа :)

40

анонимен

преди 7 години

Негативният сценарий ми се види доста по-реалистичен.

39

хммм

преди 7 години

Коментарите за това как трябвало "да се смисаме с горките мигранти, за да спасим българия" са писани в един и същи стил от самотна, отчаяна космясала лелка минала 40 която чете любовни романи за арабски принцеси и се пипа. Другия тип хора на които и стените им вкъщи са боядисани с цветовете на дъгата, закрилящи "горките, безправни бежанци" не са учили и година история в у-ще. Те са койоти, като станат 5 пъти повече кръвта на децата ни ще залее улиците, там точно където тържествено сте ги канили.

38

Darma

преди 7 години

До петкоТака говорят само хората, които никога не са ходили в Германия, или не са стъпвали там от поне 10 години.Каква Германия, какви 5 лв. Германия има само в Байърн...и то не се знае, още колко дълго ще я има.

37

Анонимен

преди 7 години

Германия се оправи ребята. Осигури си евтина работна ръка за години напред. Сега шансовете ви за работа там намаляват, ще се конкурират с бежанците. Остава ви разбира се да емигрирате в матушката, там мигрантска конкуренция няма и ще ви засипят с рубли.

36

Анонимен

преди 7 години

Просто всичките натрапници, преструващи се на бежанци ще бъдат изселени в топлите страни като им се направят там лагери.Още утре Германия е готова да изсели 80хиляди турци, на които са изтекли работните визи и живеятна помощите на третата и четвъртата си съпруга, каквато не биха имали в Турция.След тях 70хиляди косовари и 60хиляди сърби, които живеят там без да имат визи.Следват северноафриканците, които се изхранват с престъпления. Така да 550 хиляди - още сега! Та да освободят мястоза сирийци

35

ПЕТКО

преди 7 години

Аз залагам на треи сценарии националистите идват на власт . Всички мюсулмани биват депортирани . Германия става пак чиста и силна страна каквато беше до скоро . Мисля че това е положителния сценарий

34

колос

преди 7 години

До 2025 като затворят атомните си централи ще има нужда от работници които да въртят турбините с пригодени за целта велосипеди. Така вместо един джихадист който работел в АЕЦ ще има хиляди, но вече в обезопасените бивши АЕЦ. Ще се издават временни визи, децата на мигранти родени там няма да получават гражданство и няма да им бъде давано да работят повече от метач, няма да им бъде давано право да управляват МПС за да не се врязват в хората с тях, за да се минимизират щетите от евентуални зулуми.