75

Анонимен

преди 7 години

Неграмотните и меркантилни слуги на фалшиви демокрациии "ценности" ще продължаватда ви уверяват, че Русия е изостанала и едва ли не предразпад. А тя е в Г20. Съществуваторъжия, които могат да разцепятземното кълбо на две.

74

Анонимен

преди 7 години

Ей тез нашите русофили сериозно отказват да си пият хаповете

73

Анонимен

преди 7 години

Русия ще има нов герб - амурче, символът е - голи сме и добре въоръжени.

72

Ераст Петрович

преди 7 години

Бе те нали изстреляха едни ракети към Сирия, пък те паднаха в Иран.Танковете им закъсват насред Червения площад, а дръжките на вратите на новите им военни джипове се чупят при първи опит за отваряне.Горките, с оръжия се хвалят, друго не им остана.Само за месец доходите на руснаците са намалели с близо 10%, а заплатите на руските учители са два пъти по-ниски от тези на бедните им български колеги.

71

Анонимен

преди 7 години

руснаците вече ги имат на въоръжение.щом се дава гласност на едно оръжие то вече е остаряло.да му мислят краварите .една ракета във йелоустоунския вулкан и северна америка се изпарява

70

Анонимен

преди 7 години

ФАЩ ОТ ГОДИНИ СЕ МЪЧАТ С РОДИЛНИ МЪКИ ДА ИЗПРАТЯТ КОСМИЧЕСКИ АПАРАТ В КОСМОСА, НО ВСЕКИ ПЪТ ГЪРМИ КАТО БРАКУВАНА ПИРАТКА ОТ ИЛИЕНЦИ.

69

Колкото

преди 7 години

и да плюят шо.рошите те много добре съзнават огромната мощ на ВС на РФ и съответно от страх и безсилна злоба вият!И за писалите по-долу ДА,руснаците винаги са имали и продължават да имат оръжейни системи нямащи аналог.И някога така е било и сега е така!Хайде г-да евроатлантиците да си припомнят 1969г и остров Даманский!Още никой не знае със сигурност (набляга се на версията за РСЗО,но не е доказано) къде и как се изпариха около 2000 китайци!!!

68

Анонимен

преди 7 години

Щом руснаците сами се хвалят, значи това си е чиста лъжа и пропаганда за наивници !

67

Анонимен

преди 7 години

От Русия бяга отпа дъка, от България - най-качествените хора.

66

Анонимен

преди 7 години

Пред Русия е "светлото свръхзвуково бъдеще" !!!

65

F35

преди 7 години

До РуснацитеМа верно ли?За един проател питан.Като чете човек какви си ги писал ще излезе,че Пак Фа Т50 е бил готов за употреба преди 5 години а в действителност не е.Защо така?

64

Петков

преди 7 години

През 1974 г. бях войник в ШЗО в Долна Митрополия.За младите дето не знаят какво е това - школа за запасни офицери към ВВС.Та още тогава зомбираните от руска пропаганда офицери твърдяха , че руснаците имат такива ракети, ама видите ли те били супер, хипер и най-най - секретни. А що се отнася до самолетите,новите върховни машини бяха безброй,ама нали разбирате секретни.Днес,40 г. по-късно се вижда,че освен МИГ 21 , модел от 1957 г.,който и тогава си беше на въоръжение,нищо свястно не са имали.

63

В ДОЙЧЕ ВЕЛЕ И БЛИЦ

преди 7 години

ПРЕЦИЗЕН РАКЕТЕН УДАР ОБЕЗГЛАВИПОДКРЕПЯНИ ОТ САЩ ДЖИХАДИСТИ В ИЛДИБ.НА 20 СЕПТЕМВИ ОТ РУСКИ ВОЕННИ КОРАБИБЯХА ПУСНАТИ ТРИ УПРАВЛЯЕМИ РАКЕТИ КАЛИБР ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗКРИТ ЦЕНТЪР ЗА ОПЕРАЦИИ В ДЕР ЕЗЗА В ЗАПАДНАТА ЧАСТ НА АЛЕПО ОКОЛО ПЛАНИНАТА САМ АН.В РЕЗУЛТАТ НА УДАРА СА УБИТИ НАД 30 ИЗРАЕЛСКИ,АМЕРИКАНСКИСАУДИТСКИ,КАТАРСКИ И БРИТАНСКИ СЛУЖИТЕЛИ -ОФИЦЕРИ ОТ РАЗУЗНАВАНЕТО НА ТЕЗИ СТРАНИ.ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ РЪКОВОДЕЛИ И ПЛАНИРАЛИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА ВОЕННИ И ТЕРОРИСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ В ИЛДИБ И АЛЕПО

62

Анонимен

преди 7 години

До РуснацитеНикъде не пише ,че ще се радработва , а че МОЖЕ да се разработи

61

Анонимен

преди 7 години

В началото на идното десетилетие Русия може да се сдобие с хиперзвукови оръжия-МОЖЕ Те и до Киев могат да стигнат за 2 седмициМогат да построят комунизма А Лада X_Ray МОЖЕ да струва под 10 000 долара ,а завода в който се праизвежда МОЖЕ и да заработиПРОСТО ДЕНЕГ НЕТ.

60

Анонимен

преди 7 години

И защо всички бягат от Русия?Най-вече руснаците ...

59

Анонимен

преди 7 години

Това прословуто "ЩЕ" сме го чууували хиляди пъти когато строихме развития социализъм.Явно в раша все още хваща дикиш.

58

Руснаците

преди 7 години

са маниаци на тема секретност,значи щом пишат че нещо се разработва,бъдете сигурни че е готово за употреба!

57

до берлин

преди 7 години

Ти си доказателството че не ходи по дърветата

56

Берлин

преди 7 години

Те пари за хляб нямат, тръгнали бомби да произвеждат. Ама то народът добре си го е казал, че прoстотията не ходи по дърветата.