29

Анонимен

преди 7 години

До 68Прав си,като се разпадне ЕС,всяка държава ще има законно право да ни ги върне,и ние отново ще станем 8000 000,урааа другари.Извън ЕС и с върнати ,,братя,,,,емигранти,,в Бг ще настъпи рая:-) :-) :-) Урааа другари.Напред към светлите бъднини:-) :-) :-)

28

Анонимен

преди 7 години

НАСКОРО ЧЕТОХ, ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ТРУДОЛЮБКА ОТ ТЕЗИ ПРИЯТЕЛИ СИ ИЗКАРВАЛА ПО 300-400 ЕВРО НА ДЕН ИЗ ВИЕНСКИТЕ ТРАМВАИ.

27

Анонимен

преди 7 години

ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СТИМУЛИРА ИЗНОСА НА ТАКИВА, ЗА ДА ПОДОБРЯТ ГЕНЕТИЧНИЯТ ФОНД НА ЕВРОПА.

26

Анонимен

преди 7 години

Русофили сега кефите ли че ще се разпада ЕС.Дааааа...кефете се сега като се разпадне тия и още едни 600 000такива от целия ЕС,ще ни ги върнат в Бг,

25

ognyanz

преди 7 години

Интегрирайте ги. Всичките ви ги отстъпваме - безплатно.

24

Анонимен

преди 7 години

Не се радвайтеСкоро ще преизберат Саркози и той ще ни ги върне тия " подлудители"

23

до 59

преди 7 години

И в София се усети...Епицентъра е в Румъния - 6.1

22

Анонимен

преди 7 години

Във Варна кучетата току що се разлаяха- усетиха слабото земетресение в 2.12.

21

Патриот

преди 7 години

да изпратим всички наши гигани във ФАЩ,хак да им е!Те са нашето оръжие за масово поразяване!

20

Джилязку

преди 7 години

Ох бабачкоо! Как че разглобиме Афеловата кула и жепешинията Марсе - Париж на Тегевету. Оня бе бръзия трен. Бая вдига да ви кажа. Возихме се Първа класа 2003 август месец

19

Един от Северозапада

преди 7 години

Честито на печелившите!Сега е момента да ни покажат, на практика, не само на думи, как се интегрират тези хора. Може да понаучим нещо от франсетата, които за пръв път се сблъскват с проблема, който ние тъприм 25 години вече. Нямадае лошо, техния БХК или ФХК да подскаже как се интегрира , както подсказва и нанас тук, но там едва ли ще ги слушат.Вижте френската полиция, с лице към тях.У нас българската-с гръб, пази ги, сакън,дане стане нещо с тях, че са под закрила на закона..

18

злото се връща

преди 7 години

Те ромите кой ли не им обещава. През Студената Война Запада ги учеше как да саботират по места. После Рашките ги учеха как да слагат на колене Българския народ и вместо за своите деца да отделя от залъка си за ромските. Нека сега да отидат във Франция да видят дали вървят мурафетите им и на Франсетата да видят на какво са ги учили.

17

Анонимен

преди 7 години

Горките хора, защо отвсякъде ги гонят?

16

Анонимен

преди 7 години

През Средновековието в Западна Европа е имало гонения срещу *** население и то се е преместило на изток. Сега е време да се върнат по напуснатите някога земи. Историческа справедливост!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38."Точно обратното. Повечето роми в България твърдят, че са българи.Като почнеш от Азис и свършиш с Анита Мейзер."Или като почнеш от Иван Костов и стигнеш до Ивайло Московски.

14

Анонимен

преди 7 години

Разбиране, разбиране е нужно в случаят и интерграция! Това са древни гали още от римско време... За жалост французите не ценят древните народи и културните им особеноти и се отнасят с тях като с животни ако мога да цитирам една от потърпевшите... Предлагам утре всички задруждно да отидем в офиса на БХК и да направим плакати и след това да протестираме пред френското посолство.

13

въпрос

преди 7 години

"...пред стените на града"!? Абе това да не някакъв средновековен френски град с крепостни стени? Журналистът в час ли е?

12

ined

преди 7 години

Абе нямат ли френски хелзинкски комитет да се самосезира, че тормозят ромите

11

Анонимен

преди 7 години

Франсетата се гощават с родна манджа...

10

Булгар

преди 7 години

Айде,айде да не се правят франсетата били ги подлодили! Нашите роми са шведи и норвежци в сравнение с техните мароканци и алжирци! Който е ходил нататък ще ме разбере за кво говоря!