39

Паметлив

преди 7 години

Едно време германците държаха за Хитлер до последно!Обаче явно Меркел ще бъде отсвирена преди да удари последния час за Германия(макар и доста късно).

38

иха

преди 7 години

Ами в РФ и Евразийския съюз кой охранява границите и кой усвоява парите.А руската армия само от руснаци ли е изградена.В Сирия,Украйна,Грузия,Иемен,Афганистан само руснаци от москва ли се сражават.За американската и английската кво да кажем като там всичко е наемник от цял свят.

37

Анонимен

преди 7 години

Рускините вече няма да идват да се женят за цианьорен, ами ще ходят у германско.

36

Анонимен

преди 7 години

Меркел изпълнява задачата да превърне ЕС във ФЕЩ--Фащистки Европейски Щати,по подобие на ФАЩ- Фашистки Американски Щати!Създават се условия обществото демократично да поиска милионите бежанци да бъдат затворени в "охраняеми" територии и общежития,които ще се преустроят за общежития и казарми и в които ще живеят и обучават бъдещите полицаи и армии на ФЕЩ!Все пак трябва да има външни и вътрешни врагове,за да има "едни пари за усвояване"!И това въобще не е международно организирана престъпност!

35

ми то

преди 7 години

В другите държави,щати и съюзи по света няма нелегална е/миграция.В САЩ и Русия всички емигранти са с документи и интегрирани на макс.Там няма атентати,няма престъпност,живота е рай.В Русия умират от кеф прибират казахстански,турски,украински,чеченски емигранти.В САЩ пък си умират за българи,румънци,пакистанци,мексиканци,африканци.Но Меркел била разрушила ЕС,Европа била завладяна и кво ли още не.Кой имаше нужда се създаде тази медийна драма не е ясно.Поне се разбра какво иска европееца,пари и сп

34

Стамат

преди 7 години

Ах, ох, ух... колко съм глyпава... :-(

33

<><>

преди 7 години

Защо С-О-Р-О-С и всичко свързано с тази дума е цензурирано ? Р-О-К-Ф-Е-Л-Е-Р и тази сатанинска дума ли е цензурирана ?

32

Анонимен

преди 7 години

До demographАз не я харесвам щото вместо да си измие ръцете елегантно и със стил с един цивилизован референдум относно бежанци,мигранти,преселници и тн тя ги покани в Германия беше ясно,че няма как да станат хора некви диваци от Африка и арабите дошли да цицат соц.помощи да създават хаос и мизерия и след това еднолично да почне да раздава квоти на всички държави.Тва е като да знаеш че си болен от ебола и да ходиш да кихаш в детската градина.Обама каза 50-100к бежанци,не "елате всички"

31

ХХХ

преди 7 години

Преди избори и Бойко и Меркел започнаха да говорят по различен начин за бежанците :) ахахахахах след изборите още по дваж пъти повече *** на народни рамене ! Тези филми сме ги гледали 25 години ......

30

м-да

преди 7 години

Тя Меркел ще си отиде, ама Русия няма да се оправи . . .

29

до 35

преди 7 години

Може на някои да им се върти в главите дори връщане към 1933 г.

28

demograph

преди 7 години

Германия ще се справи! Путинската агентура прави всичко за да провали Германия и Меркел и да превърне Европа в Пу/с/тиния. Но това няма да стане. Италианските разследвания сочат, че зад бежанската вълна и ИД стои Русия. Болтовете около Русия се затягат. А плюването срещу Меркел си чиста проба самоубийствено русотролене. Какво става след като комунисто-ислямиста Обама и Правослвния султан Путин разбишкат ЕС?..Този въпрос си задайте преди да плюете Меркел.

27

Анонимен

преди 7 години

Има и много ненормални европейци.Например тия дето идваха да режат оградата е България.Или тия дето се бяха строили в редичка със сълзи на очи и скандирания в екстаз "Добре дошли в у дома" на хора който виждат за първи път с ***,брадите пеньоарите,няколкото жени и тн.Смисъл очевадно е че са друговерци при това нескриващи отвращението и презрението си към *** посрещачи.Оня случай с онова мустакато момиче дето се разциври пред Меркел.После и викаха нацист.Те самите са ненормални.

26

бивш германец

преди 7 години

И германците биха искали да върнат времето назад. Толкова назад, колкото за първите избори, на които Фрау Меркел беше избрана за канцлер. Даже още по-назад, колкото се може по-назад преди избирането на тая пpocта oвцa.

25

Анонимен

преди 7 години

Айде,нема нужда! - както казваше Баш майстора!

24

истината2

преди 7 години

До истината колко злато струват хилядите жертви дали живота си за свободата ни

23

мдааа

преди 7 години

Струва ми се, че фрау Меркел все по-често се посещава от хер Алцхаймер!

22

Герги

преди 7 години

До истината--21;Има още една дата 3 Март. Тогава е подписана капитулацията на Русия в Брест Литовск.За тая дата настоява нашия Министър РАДОСЛАВОВ.

21

Анонимен

преди 7 години

Меркел: Ако можех да върна времето назад...ваатер да бе оправил мутттер отзаде !

20

Анонимен

преди 7 години

До вал--16;Да тя се справи идеално като МАША на Путин. Той потрива ръце от кеф.