75

Анонимен

преди 7 години

Тактиката на американците е правилна. Най-напред трябва да се ликвидират асадитите и техните съюзници и едва след това ИДИЛ.

74

до 80

преди 7 години

Вие сте с безвръзватно зомбиран мозък с евроатлантически ценности и пропаганда. Нямате никакъв шанс за нормализиране.

73

антитерорист

преди 7 години

До (Д)Иво (СВ)ИнджевКолега, тук във форумяа има подържници на Ислямска държава и са ти маркирали минуси. Прокуратурата трябва да се заеме сериозно с такива терористични елементи.

72

Анонимен

преди 7 години

До шкумватаЯвно нещо гориш ог желание да бъдеш "масажиран" от горили....

71

Шефа

преди 7 години

Нищо ново под слънцето !САЩ , след Втората Световна стриктно следват политика на непрекъснати агресии /към по-малки страни/ и борба срещу неудобни режими с преврати , цветни революции и подхранване на разни НПО-та за "граждански" услуги!И това е само за да се осигури американската военна промишленост с поръчки и държавна субсидия от Сената!Т.е. ....всичко е за пари човече , тия мислят само за пари , може да са кървави , от наркотици и т.н. , пара искат!Хората не ги броят за НИЩО!

70

(Д)Иво (СВ)Инджев

преди 7 години

Всичко е ясно. Щом талибаните от ислямска държава са тръгнали да атакуват в синхрон с ваздушното нападание не може да се говори за грешка от страна на щатите. Само *** не би разбрал веднага че сащ и терористите са съгласували тази атака. Не разбирам защо света мълчи. Докога всички ще търпят тия американци и техмите болни амбиции за господство...

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............Вижте какво направиха с Африка и Азия американците..................А ти не виждаш ли какво направиха руснаците с Украйна, най-близкия им народ? Или си способен да оправдаеш и одобриш всяко руско зверство.? Виж какво пхравят руснаците в Сирия-училища, болници, жилищни квартали, пазари и други цивилни обекти са всекидневните им мишени, а не ИД.

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен................Асад не ги е кани в Сирия, ко майната си търсят там и защо помагат на терористите ?..............А руснаците като са канени да не би да са на сафари да избиват жени и деца? Защото само това правят.

67

Анонимен

преди 7 години

Вижте какво направиха с Африка и Азия американците.Малко време остава и на Европа.Ще бъдем разкъсани от войни и терористични актове.

66

Анонимен

преди 7 години

ДокоЛкото се знае Асад не ги е кани в Сирия, ко майната си търсят там и защо помагат на терористите ?

65

Анонимен

преди 7 години

Хибидните войни на Барак Хюсеин Обама нямат нищо общо с ислямизма и тероризма.

64

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се обединят великите военни сили и да унищожат САЩ, както и цялото и население, за да изкоренят престъпният им ген за винаги.Същото важи и за ИД.

63

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията се оказа едно терористче. На кой му пука важното е краварите да са добре за останалите хаос и разруха и разцепване на цели държави.

62

Анонимен

преди 7 години

Че те и кулите сами си взривиха сега и сами си правят нови атентати един вид те не са с терористите. Номера вече не минава.

61

втори план

преди 7 години

Демокрацита ни изключва един по един.Последният да затвори вратата и да ходи да яде говежди.

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............по IP-то ви намирам, приклад в тила и в плитък гроб за всички кланящи се на кравата..Ти сигурно си внук на Мирчо Спасов, Газдов или на някой друг комунистически садист и убиец. Не се и съмнявам, че гориш от нетърпение да продължиш делото на дядовците си. Но за целта трябва да дочакаш деня, когато руската армия ще окупира България и ще даде възможност на русофилите да избивате българи. Но от мен да знаеш, че този ден няма да дойде и ще останеш само с мечтите си!

59

Анонимен

преди 7 години

До 2233....Краварите.....Докато има пияни руски *** и *** русофилски телета, ще има и кравари.

58

Ха- ха- ха

преди 7 години

До Анонимен....приклад в тика и в плитък гроб....И като се събудиш ще видиш , че си се опикал и оповръщал! Освен, че сте ниско интелектуално примитивизъм, русофилите сте и големи комплексари.

57

Анонимен

преди 7 години

американските тролчета пак се разпърдяха ахахаххахах не се плашете, по IP-то ви намирам, приклад в тила и в плитък гроб за всички кланящи се на кравата

56

да

преди 7 години

Защо изобщо коментираме този факт,имали нормален човек който да не вижда че САЩ са държава терорист,която си играе с огъня в който ще изгори.