114

бг

преди 7 години

Еврейските сатанински плъхове контролират пропагандните машини.

113

бг

преди 7 години

Сатанински сунитски муслеми и "екстремизъм"........възможно ли е?

112

Анонимен

преди 7 години

полуостров Крим, който бе анексиран от руски войски, а след това присъединен към Русия--------------------------------Трябва да се въведе закон за контрол над медиите и да нямат право вече да си измислят.В момента всеки може да си направи ел. новинарски сайт и да си поства каквото си иска.Не руски войски, а местните управляващи в Крим, защото Крим имаше преди това собствен парламент, си направиха референдум!А тук е написано, че РУСКИ ВОЙСКИ са превзели Крим и са присъединени ... :(

111

Анонимен

преди 7 години

До майтапКак е днес при евроатлантизма със пътуванията до САЩ и Канада където на българите им е забранено да пътуват? Ако някой българин се добере до границата на САЩ или Канада опитвайки се да влезе нелегално и граничната охрана го спипа, а той не се подчини ще го застрелят демократично ли или ще го пуснат да влезе нелегално?

110

Анонимен

преди 7 години

До До СоросДо 2005-2006 някъде преди да влезем в ЕС когато го чакахме влизането с ентусиазъм мразех Русия и руснаците и в червата особено като си спомнях някои извращения от соца. Сега съм твърдо зад Русия. Иначе материлано и при соца и сега в ЕС съм бил винаги добре, повече не мога да искам.

109

Анонимен

преди 7 години

Половината от всички ученици в държавните училища на САЩ са толкова бедни, та се налага обедите им да се субсидират.

108

До Сорос

преди 7 години

Абе пич, как може да ги избираш най-противните, най-неинтелигентните и най-злобните да пишат от твое име? Защо си даваш парите на тези некадърници?Преди години не можех да търпя всичко руско, а сега зорлям ме направихте русофил.Махай ги тези противни типове и не си давай парите нахалост.

107

Анонимен

преди 7 години

Абе в Русия никога не е имало купони за храна, но днес в САЩ без купонита за храна ще има бунтове на бедните, то и без това има бунтове в гетата.

106

Анонимен

преди 7 години

Mudrite rusnaci shte budat prinudeni da izgoniat vsi4ki djudjeta ot KREML ( normalno e , pri nali4ieto na tolkova bogatiri) .

105

Мишо

преди 7 години

***, Крим не е анексиран...............Тъпацииииииии..........., мозък нямате, дървояди пордажни.Крим винаги си е бил Русия.

104

Колио

преди 7 години

До 106 за Русия съм чувал че е водила воини за крим за Германия съм чувал че е водила воини за судетите но Украйна май не е превърнала Крим а и бил подарен умньо.

103

Колио

преди 7 години

До 108 и в България имаше купони преди 89 година на село срещу купони се взимаше по 1 кило хляб на калпак на ден срещу 15 ст а нагоре без купон по 25 защото хората си хранеха прасетата по селата с хляб от 15ст килото сега кило хляб от вода и набухватили е 2лв ВУчилищата имаше купони за закуска които ги даваха от предприятията като бонус на родителите по 25 ст на ден като сегашните валчери 2,5 банички или 2,5 лв сега освен заплатата.

102

Анонимен

преди 7 години

До ответна реакцияСамо човек натъпкан в главата с руска пропаганда може да повтаря като зомби за някакви фашисти и фашизъм в Украйна. Ако търсиш фашисти просто виж кой управлява в Кремъл. Такива перфектни фашисти не е изало дори и в 3-тия райх.

101

ответна реакция

преди 7 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за ДНР и за ЛНР!

100

Анонимен

преди 7 години

До Крим си остава руски"И да плюете и да не плюете по Русия, Крим си остава руски!"Въпросът е докога? До cмъртта на вожда Путин или преди това?

99

Крим си остава руски

преди 7 години

И да плюете и да не плюете по Русия, Крим си остава руски!

98

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 105"В Русия от времето на Втората световна не е имало купони за храна, това е нещо нечувано, а Русия храни цяла Европа - най-големият износител на жито в света е Русия."Ха-ха-ха, бил съм много пъти в СССР и мога да ти кажа че мнократно през 70-те и 80-те години имаше купони там. Ако дядо ти те е излъгал щото е комунист в червата просто не взмай на сериозно глупостите които ти говори за СССР и Русия. СССР и Русия си е една бедна и изостанала страна изпреварена и от африканците.

97

До фактът си е факт

преди 7 години

Натовския професор Ричард Конъли, пише в анализа си, че санкциите на Обама срещу Русия само са укрепнали страната, и че ако натиска срещу Русия продължава, тя ще стане още по-силна. Въпроси има ли?

96

Анонимен

преди 7 години

Повтарянето от Путин на заклинанието на Хитлер "Судетите са германски и с това въпроса е закрит за винаги" само че по адрес на Крим с нищо няма да помогне на Русия да задържи Крим, както не помогна на Хетлер да задържи Судетите. Какво ще се случи от тук нататък е пределно ясно, Русия ще бъде принедуна да върне Крим на Украйна. Германия която беше на върха на икономическата мощ през 1939 с икономика колкото американската не успя да задържи награбеното ясно подсказва какво ще стане и с Крим.

95

Анонимен

преди 7 години

В Русия от времето на Втората световна не е имало купони за храна, това е нещо нечувано, а Русия храни цяла Европа - най-големият износител на жито в света е Русия.В САЩ всяко пето дете живее благодарение на купоните за храна които се дават на бедни семейства, в същото време милиони американски деца гладуват ежедневно е училище защото семействата им са бедни, но доходът им е малко над границата за получаване не купони.