89

Ха- ха- ха

преди 7 години

В *** ежедневно обвиняват САЩ, че са виновни за всички беди на Русия. Дори пенсионерите мислят, че лично Обама е намалил пенсиите им. Звучи като майтап, но напишете Гъглето "Обама, руки проч от наших денег" и ще се уверите.

88

До 120

преди 7 години

Ангела Меркел & Хилари Клинтън и Сергей Станишев са майките на терористите от ислямска държава!.... Все комсомолски секретари.....Путин & Тръмп обаче имат друго мнение и съвсем скоро ще се види резултата!

87

Анонимен

преди 7 години

До CNNТоя па, тоя па....ти сам прочете ли какво си написал?

86

1984 George Orwell

преди 7 години

Интересно, но който и да спечели на изборите в САЩ... дали Тръмп, дали Хилари... Все лошо му се пише на Ердоган и на Турция! Никой не обича предателите...дори и Путин :)

85

дърт

преди 7 години

До SpaceXА интересно според теб какво сме яли и с какво сме се обличали и обзавеждали тогава? Мен, на пример, ме гледаха като рядка откачалка защото нямах и не желаех да си взема телевизор, а купувах (и четях) поне по десетина книги на месец. Между другото винаги съм бил бачкатор, но не ме е интересувало жена ми дали работи - нейната работа беше да се грижи за децата ни.

84

Анонимен

преди 7 години

В интерес на истината винаги САЩ и Русия са били заедно!!! особено в трудни моменти за която и да е от двете държави! Ако тези две държави ги няма,то и България ще изчезне на секундата!

83

Анонимен

преди 7 години

хилари .меркел.неинска.дилма.кристалина..........един дол.........ки....пълен фалш..........миглена....... ....идр. и др.

82

Анонимен

преди 7 години

спечели ли Тръмп ще настъпи световен мир , и рептилите ще потънат в забрава

81

1984 George Orwell

преди 7 години

Правете си изводи!!! Демократическата партия в САЩ е все едно нашето БСП,а републиканската партия на Тръмп е дясната им партия!Правете си изводи!!!

80

Анонимен

преди 7 години

И споменатият вече Хари Рийд се страхува сега, че през ноември Русия ще се опита . . . "да фалшифицира официалните резултати" от изборите за държавен глава на САЩ..........................................а ако хилари спечели значи американското правителство е фалшифицирало изборите , подготвят обвиненията предварително

79

Анонимен

преди 7 години

Ангела Меркел & Хилари Клинтън са майките на терористите от ислямска държава! Путин & Тръмп обаче имат друго мнение и съвсем скоро ще се види резултата!

78

Анонимен

преди 7 години

Средната продължителност на живота в Русия е 130 години за жените и 120 за мъжете, а Путин понеже е велик и гениален ще откара до 450!

77

Анонимен

преди 7 години

Жужето ядоса американците и ще яде голямата тояга. В близката година много беди ще му се струпат на плешивата тиква.

76

Анонимен

преди 7 години

До до 89Хииииихихихи! Ми 90 милиона американци безработни са половината от работещите американци бре!!!!!!!! Чак пък 50% безработица в САЩ сал руски *** може да го измисли:)

75

SpaceX

преди 7 години

не са по-зле от Гърция само защото печатницата на доларова тоалетна хартия си е при тях, а Гърция трябва да се моли да Брюксел да пуснат пецатницата на евро-тоалетна хартия в ЕЦБ---------------------122 Основният ви проблем е ниската степенна информираност и си пишете наизуст. Още миналата година ФЕД прекрати програмата за количествени облекчения а обратното Европейската централна банка започна да печата.

74

жеко

преди 7 години

в последно време целта на пропагандата има обратен ефект което е много хубаво, парите отиват повече за реклама на обекта към който се насочва негативизма, един вид сорос плаща за положителна реклама на русия

73

Анонимен

преди 7 години

Средната заплата в Русия е 8000 евро. Руснаците тънат в разкош а най - бедните закъсват с черен хайвер и бели трюфели!

72

Анонимен

преди 7 години

105 Кво чакаш , кво правиш още в Европа , хвърляй Европейският си паспорт и емигрирай в Китай но гледай да не е и в крайбрежната зона я някъде по навътре та да усетиш съвсем истинския Китай.

71

SpaceX

преди 7 години

100 Горките американци, те по зле от Гърция и Испания

70

SpaceX

преди 7 години

101 Там нямаше чисто и просто нищо ,а ако имаше нещо имаше опашки . Цялата икономика беше базирана на дефицита . Ако обичаш не се опитвай по такива теми поне с мен.