62

Разбирачев

преди 7 години

Как всички като муха за ако се хванаха за думите на Тиквун относно забогателите българи.Колко всъщност са почиващите туристи и колко харчат.Ами жива скръб!Голата истина трябва да се каже.Българите ходят на море за ден-два по 2-3 пъти в годината.От там са тапите по пътищата и то в определени дни.Уикенд туристите не носят нищо нито на гръцкия нито на нашия туризъм.Да имаш хотел или кръчма дето само петък и събота работят не е хич изгодно.Чужденците стоят средно по 10-12дни.Там са истинските пари!

61

апел

преди 7 години

харчете парите си само в християнски държави ,а не пълнете джобовете на разни турци,араби и други мюсюлмани ,които с тези пари строят джамии в България и в Европа и целят да завладеят континента ! Дори и в християнска държава да почивате първо се поинтересувайте дали хотела не е на някой мюсюлманин ,а ако е на мюсюлманин не му пълнете джоба !

60

Анонимен

преди 7 години

Та доколкото разбрах от коментарите, българинът е беден и затова почива.А най- бедните ходят в Гърция, щото е по-евтино. Моля кажете как става! Имам едни познати дето от години не са ходили на почивка.С три деца са и все не им стигат парите.

59

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на хора ,за които няма нищо свято и мило морските ни курорти изгубиха своя чар.Так ,където мафията сложи ръка и стъпче с крак,там трева не расте.А и щом мафията си има държава..къде ти.Смрад и ужас.

58

Анонимен

преди 7 години

След последните ми два опита да "почивам" на нашето Черноморие, съм се зарекъл да не стъпвам там повече!Скъсаха ми нервите, одраха ме с плащания, нямаше къде да си паркирам колата, морето крайно мръсно, храната отвратителна, около хотела дъни чалга денонощно, в морето се изливат фекални води, които бяхме отишли всичките ни хвана диария, нямаше работеща аптека и т.н. ...В Несебър на плажа, първите шезлонги и чадъри ги набучили във водата...Не, мерси.

57

Свидетел

преди 7 години

Почивам в Гърция, понеже ми излиза по-евтино за което очаквам и което получавам. А изказването на някои политици с пожарникарско-генералски манталитет е изказване на парвеню-***.

56

Анонимен

преди 7 години

Дано и в България стане като в Испания.Там разни тарикати бетонираха някои места, построиха хотел върху хотел, удариха цени в небесата и зачакаха големите печалби.Вместо това, хората започнаха от далече да им заобикалят "хотелите".Накрая фалираха, дойдоха булдозерите и ги разрушиха, изхвърлиха бетона, почистиха терените.После дойдоха умни хора, построиха нови хотели, но с градини около тях, с чисти плажове и те се напълниха с туристи.На БГ море може, но ако е чисто и без мутро-хотелиерите.

55

додо

преди 7 години

Българинът не е богат а по-скоро на ръба на мизерията, но тъй като няма изгледи да забогатее рязко, иска с последните си пари да си се изкефи...парното ще го мислим като стане октомври :-)

54

Анонимен

преди 7 години

Човекът е човек,когато е на път.Влюбих се в Гърция.Свободолюбието ме възхищава, рибната храна ме пленява,ароматът на зукум ме омайва.Има нещо мистично в тази морска държава.Любима дестинация на хора от цял свят.Та ние ли на един хвърлей място да не се наслаждаваме на спокойствието й.Обичам България.Почивка в Родопите е рай.Но морето не ни е силата.

53

Анонимен

преди 7 години

Добър, лош, но Цар Фердинанд е определил най-добрите места за почивка, в България и ги е направил курортни центрове. Много от тях сега занемарени и забравени.

52

Анонимен

преди 7 години

Почивката, на море, не е почивка. Тази мода дали има 120 годишна история.. Но човекът е стадно, социално животно и той да не е по-назад тичка да се пържи и морето да му бучи. Хилядолетия назад хората по крайбрежията са били най-бедни, както и у нас, до около 1960г. Къде почиват варненци и бургазлии? Къде са почвали царе, папи, императори?

51

иван

преди 7 години

Популистко-свойският и манипулативен т.н. "премиер" не иска да види действителната причина за пътуванията ни - поне за малко да се оттървем от миризмата на кликата му, избягвайки и шума на нарцистични изявления и мутренски менгемета.

50

Анонимен

преди 7 години

Англичаните и германците не са ***. Просто искат да минат съвсем тънко. В своите държави тези, които почиват тук, сигурно са на помощи за безработица.Е, руснаците може и да са си умствено ощетени, там това е норма.

49

Love България

преди 7 години

"Пич, не знам защо си решил, че всички ще се изкефят да спят за 4 евро и да ядат за 3 евро. Много добре знаем какво се предлага стои за тези пари и ТОЧНО ОТ ТОВА бягаме."За 4евро в България получаваш същото, за което в Гърция ще се одрусат 15евро. И ти давам гаранция, че нашето ядене за 3евро по абсолютно нищо не отстъпва на гръцко ядене за 10евро.Единственият проблем, които аз имам с нашето море, е презастрояването. Мразя бетонените курорти, а тук почти не останаха други. Само бетон и бетон

48

гербист-столичан

преди 7 години

Добре е, че българите масово се замогнаха и разбраха че е добреи да се почива, а не само да се работи. Важно е човек да знае, че живота не е само работа, трбява и да се почива.Лошото е, че хората трябва да са патриоти, да избират българското, да отидат да почиват в нашите хотели, а не както са хукнали да почиват все в чужбина.Затова, може би е добре най-осле да се въведат ваучерите за почивка, които се обсъждат от 2 години вече за да стимулираме хората да почиват у нас.

47

Анонимен

преди 7 години

Щом Боко ви го казва,значи е така.Той съди по себе си.А че хората работят масово за по 500 лв.,а че 2,5 милиона пенсионери преживяват за един месец с дневната надница на един германец,това са подробности.Пази боже сляпо да прогледа.

46

гнусно

преди 7 години

...........премиера Бойко Борисов, че българите са се замогнали и затова могат да си позволят да пътуват в чужбина............толкова е гнусно и отвратително, че даже не желая да го коментирам. Хак ни е..като го избираме! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.

45

Мукавей

преди 7 години

До Love БългарияПич, не знам защо си решил, че всички ще се изкефят да спят за 4 евро и да ядат за 3 евро. Много добре знаем какво се предлага стои за тези пари и ТОЧНО ОТ ТОВА бягаме.

44

56

преди 7 години

Да, цените в България са ниски, но и качеството е отвратително ниско. Аз в България не си почивам, а се натоварвам допълнително. Предпочитам да дам 10 пъти повече пари, но да се върна доволен. ВРЕМЕТО Е НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО, КОЕТО ПРИТЕЖАВАШ. НЕ ГО ПИЛЕЙ!

43

Анонимен

преди 7 години

Англичани, рунсаци, германци - те са ***, щом идват в скъпа България на гадно море, а не ходят в евтина Гърция на суперско море. Явно наистина тези чужденци са пълни бунаци.