11

Анонимен

преди 7 години

И защо изтрихте информацията за собственика при положение, че не е конфиденциална? Ще се въздържа от коментар..

10

Суека

преди 7 години

*** селска работа ... не стига ,че им отсядаш в селското заведенийце , нестига ,че ако не си ти и хора като теб ще фалирате ами и ви мамят най-безпардонно !!! Ехххх КРУМЕ КРУМЕ къде си за да скъсиш с няколко сантиметра ръцете им както те дават къси банкноти !

9

Бай Иван

преди 7 години

А от полицията какво казват ???Или ви мързеше да се разправяте с полицаите и решихте да пратите сигнала до тях чрез медиите и те да се самозезират. Без подаден сигнал до полицията това си е чисто наклеветяване и като нищо може да бъдат съдени. Не знам и от нюза как пускат подобни истории.

8

бивш компирджия

преди 7 години

много селска и неграмотна статия. що веднага не сте си поискали парите, изгорели всички с по ... еди колко си. софиянци лесно се не минават, "след дъжд качулка", тва си е чисто набеждаване! самоковци вече не садат картофи, щот софиянци внасат *** и подбиват цената! фуражен картоф от полша и от къде ли не!

7

Сашо

преди 7 години

Полиция има ли в тази държава?В Боровец положението е като в слънчака. Държава в държавата.

6

Анонимен

преди 7 години

България е рай за мошениците. Правосъдието ни го няма и те си живеят спокойно.

5

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова, съберете се всички ужилени и следващата седмица платете сметката точно без ресто с банкнотите от рестото от предната гощавка.

4

God

преди 7 години

Няма значение, че са ги излъгали. Важното е, че министърката казва, че сезонът е много силен и нашият туризъм лети напред. Всичко в Боровец е тип "Балкантурист" и този курорт е замръзнал някъде в началото на 80-те години от миналия век. То те и си го купиха...

3

Анонимен

преди 7 години

За 100-200лв ще провали заведението, ще провали и себе си... Г.ъз глава затрива!

2

Софиянец кореняк

преди 7 години

Нали печалбата е на първо място. Пък дори и с лъжа парите пак ще отидат в некой компирджия от Самоков... БГ работа, КО СЕ УЧУДВАТЕ ???

1

Анонимен

преди 7 години

До къде стигнахме - за подобни измами да се жалваме по вестниците, а не в полицията. Щото това не е проста измама, а фалшифициране и пускане в обръщение на пари, кето е много тежко престъпление и би следвало дълго време в затвора.