33

Анонимен

преди 7 години

И някой българин да е съгласен за тези бъдещи гета? Два вагона народ тровят цяла България? Политици били. Дали горят по-различно като се запалят??

32

Пурко

преди 7 години

И във кой градове ще бъдат заселени.....и защо във малка България......Европа е голяма.......най накрая ще стане така че ще трябва да се избиваме май.........

31

Анонимен

преди 7 години

Сега на изборите нали си знаете - не гласувайте или пак за Борисовци ,реформаторци и т.н

30

Анонимен

преди 7 години

Историята май се повтаря с гетовизирането на ромите след 1944? И какво създадоха гениите? Гета с плодяща се, неграмотна и криминална маса. С претенции. А тия имат много. Кой от къде е - нямат място тука. Никой не ги е искал. След време ще имат и законови, и териториални претенции по етнически принцип - да ни е честито. Шут през границата и да не са стъпвали тука.

29

Анонимен

преди 7 години

,,Зоните може да са квартали или цели градове''. - Това е началото на заселването на България с ,,бежанци'' и превръщането и в буфер ! Честито ,унищожихме се сами !

28

Анонимен

преди 7 години

Мигрантите, барабар с ромовете - в Припят!

27

Ф.С.В

преди 7 години

Съсипаха тази държава-27 г крадоха народа- съсипаха икономиката оставиха хората без работа- 2.5 милиона хора избягаха завинаги-Сега берем плодовете от войните създадени от САЩ и Европа за да заграбят петрола- БГ какво спечели? едно нищо- хиляди бежанци които явно ще останат тук -Европа е лицемерна и несолидарна -Очаквам скоро и Германия да ни прати бежанци стотици хиляди -като фалшифицират регистрациите им в БГ -Кой народ ще оцелее между 1 мил неработещи роми -2.5 мил пенсионери и хиляди мигрант

26

Квартала

преди 7 години

Ясно е, че няма да има кой да им построи нови пазари и болници, така че хората да си продават апартаментите с време и да се спасяват.. зоната можело да е квартал.... ми утре им заграждат овча купе и кво да правят хората там?

25

до 28

преди 7 години

Лечението ще им го плащат толерастните евроатлантици от София.

24

Анонимен

преди 7 години

Бойко, защо ни докара тия бежанци ?! Ние себе си не можем да изхраним, а сега още гърла и то мюсюлмански ни докара! Ще отговаряш пред народа си за това си престъпление!!!

23

Анонимен

преди 7 години

А защо трябва да има болница? Платили са си здравните осигуровки ли?

22

Да благодарите , ей

преди 7 години

И да не забравите да благодарите на Тиквата , дето ви заформя гета и мюсюлмански радикални анклави !

21

scbg

преди 7 години

До АнонименАз като живея в един от кварталите и чинно си плащам кредичето, за 50 кв.м който съм купил какво съм виновен

20

Анонимен

преди 7 години

Нека да се опитаме да бъдем сериозни в дискусиите тука - Каквото и да направят властниците ни, на народа наистина ще му писне и ще почне да трепе бежанците. Това е въпрос на организация и решение. Колко му е да се събере примерно на квартален принцип група от десетина българи и да бастиса 3-4 бежанци днес, 3-4 бежанци утре и така нататък. Няколко такива групи заедно могат да прочистят София например. Така полека-лека проблемът ще се изглади. Дали този месец или другия и т.н. - Неизбежно е.

19

Байчо

преди 7 години

Преди време бях чул, че според някакви си закони на ЕС, ако на дадена територия се оформи концентрирано мнозинство от поне 1 млн. от даден етнос, то този етнос има право да поиска и да се отдели в автономия. Ето това ще стане накрая с подобни идеи на "великите" ни управляващи, които после ще се оправдаят с ЕС.

18

Анонимен

преди 7 години

Отлично! Зоните за отделяне на мигрантите да бъдат кварталите Витоша, Симеоново, Бояна и близките - там има и Болница (Правителствена) и пазари (молове). Така властниците ще разберат проблема на свой гръб.

17

Анонимен

преди 7 години

Няма да стане с центрове и изолация. Те ще искат още и още и още и ще бягат от тези центрове. Трябва или да ги подгонят обратно към Турция или да ги натикат в газови камери или просто да запеят картечниците по тях.

16

Пустиняк

преди 7 години

Гетоизиране се нарича това. Просташки народ с просташки управници могат само просташки решения да родят. Само малко разум трябва, за да стане ясно каква бомба със закъснител може да е такова изолиране. Но разумът е поруган и прогонен от територията на ***, които си избират тиква за лидер и търпят полуграмотен *** да върти половината държава.

15

БХК

преди 7 години

Освен това и джамии с мюсюлм центрове трябва да се построят,в тия гета ще властва ширията.

14

Анонимен

преди 7 години

Едно е да помогнеш на бездомно куче. Хуманно е и удовлетворително. Приемливо е.Съвсем друго е да прибереш цялата квартална глутница в двора си.