18

Kokush

преди 7 години

V rbg .... taina do taina....tuk tam pojari...

17

Анонимен

преди 7 години

За да пазят пристигащите мигранти от гз на географията ли?

16

Бате Рашо

преди 7 години

Виждате че не случайно у нас се повдигна този въпросот парламентарната група на ПАРИЧНИЯ ФРОНТ, още предипарламентаристите ни да излязат във ваканция !Така че тези които лаят най-много срещу матушка РУСЬ по форумите,ще го отнесат най-яко /защото болшинството от тях са на възраст от15-25 години/, което означава че ще бъдат подготвени за "пушечно месо"облечени в униформите на техните натовски приятели и изпратени на"заколение" на Източния фронт !?

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9"Така де. Ще има ЕС армия и в сърцевината й ще бъде германската армия.Само така ще можем да смажем Путин."---Точно така: като при Москва, Сталинград, Курск, ... и Берлин 2.5.1945

14

Анонимен

преди 7 години

Анита Мангалкова е номер 1 , всичко друго е безинтересно

13

Анонимен

преди 7 години

Германия се готви за мощни терористични нападения от ислямската армия, намираща се на нейна територия. В такъв слчай гражданите трябва да си стоят в домовете за да не пречат на полицейските хайки.Само в Тюрингия има над 200хиляди нерегистрирани мигранти, които се изхранват с престъпления.

12

хахахааааа.....

преди 7 години

До Анонимен 9мечти....мечти......

11

Анонимен

преди 7 години

Най-разумно е да вложат средства в развитието на роботи.Те ще са перфектните войници.Няма да има ранени,загинали,никога няма да се разболеят уморят или уплашат.Ще изпълняват безпрекословно всяка заповед.И никога няма да пишат нито романи за да изкарат някоя компроментираща история години след като се е случила нито някога ще съдят работодателят си.Така де командването.

10

Анонимен

преди 7 години

Вчера 23:30 немско време даваха Документален Филм по немската Das Erste за 4-*** Роми от България убили по непредпазливост от задушаване 71 Бежанци в Камион за превоз на месо , а вие си четете новините за ромката Анита от Варна

9

Анонимен

преди 7 години

Ама тя Украйна не е член на НАТО,че да се намесва там. Украйна да си реши вътрешните проблеми,като даде автономия няма Донбас. Някой обаче не иска решение, а иска война и Меркел е впримчена в тази схема. Германците няма да и го простят.

8

Анонимен

преди 7 години

Vsjno e 4e gerb ne misli v bg nito voiska nito milizia polizia nito bunkeri skrivalischta bog da ni pasi Trotoarite v zentara sa rasbiti no altobani vi pustroih metro vi napravih 4ok gusel aferim pascha busuzi

7

Анонимен

преди 7 години

До лебедово езероТо с тия руски дроги на спортистите, вече не знаеш кой къв пол е.

6

Анонимен

преди 7 години

Така де. Ще има ЕС армия и в сърцевината й ще бъде германската армия. Само така ще можем да смажем Путин.

5

:)

преди 7 години

Явно ще правят роти за забавление на мигранти. Талибаните вече им се нарадваха на жените и искат друг вид забавления, затова баба Меркел Комсомолката ще набира мъжленца.

4

и ква е та3 глупост

преди 7 години

с вода 3а 5 днии храна 3а 10 дни

3

таен докимент

преди 7 години

Е ВЕЧЕ НЕ Е ТАЕНЯВНО НЕ Е И ДОКУМЕНТ

2

лебедово езеро

преди 7 години

Германия е заплашена от жестоко руско нападение! През ноември 2016! Руски балерини ще танцуват "Лебедово езеро"! Всеки немец да се запаси с храна и вода!

1

Анонимен

преди 7 години

Германия може да си го позволи това, и е задължително за нея.