77

Анонимен

преди 7 години

Дано тази равносметка за медалите си я направи министерството на спорта а също и на образованието ,защото в много у-ща има басейни които се използват за сметище ,в много малки градове същото е положението със спортните комплекси Вместо децата да висят пред компютрите по цял ден е хубаво да отделят 2-3часа за спорт но като им се осигурят условия дори и срещу мин.такса А много от олимпийските ни спортове -борба вдигане на тежести плуване волейбол не се надграждаше а се рушеше

76

роко

преди 7 години

АМА ВСИЧКИ САЙТОВЕ ПЛЯМПАТ ЕДНО Й СЪЩО, АКО НЯКОЙ КАЖЕ ПЕМБЕНО, ВСИЧКИ вика ПЕМБЕНО, ТОВА НЕЩО ГО ЧЕТА В 35-И САЙТ, НЕ МОЖАХ ДА ГЛЕДАМ МОМИЧЕТАТА, ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО, ЕХ ЖУРНАЛИСТИКО, ЕХ ЗАНАЯТЕ!

75

до rusnak

преди 7 години

Ако си направим София олимпиада ще вземем около 144 златни медали. Нормално, ти си чибурашка, Москва тиквен медал да ти даде и да каже, че е златен ти ще му викаш златен до смърт.

74

rusnak

преди 7 години

Москва 80 - 41 медала..

73

ШибиРиби

преди 7 години

Субективизма дойде и в спорта. При равни точки да умуват върху сложност и ала бала не е спорт а предпочитание. Срамота. В плуването при равен резултат медал се дели.

72

българин

преди 7 години

Ама то тук се напълнило с руски *** бе, пуууу.... луд умора няма !

71

Анонимен

преди 7 години

По моему самият спорт мяза на търсене на покемони и е абсолютно безсмислен. Оценяването е ала-бала, но ако се разгранича от това...браво за медала!!!

70

До 109

преди 7 години

Гледал ли си въобще състезанието при ансамблите ? Експерт ли си по художествена гимнастика или *** *** , който не е видял грешката на рускините в съчетанието на ленти ?

69

Анонимен

преди 7 години

Важното е че Мирела, едно българско момиче, може да прескача Кремълските джуджета както си поиска, даже и трупешката)

68

Анонимен

преди 7 години

Златните момичета на трето място с бронз - ха ха ха. Рускините просто ги отвяха, класи отгоре бяха.

67

Анонимен

преди 7 години

Руският отбор за час и половина спечели четири златни медала на Олимпиадата в Рио и надмина Германия в общото класиране, като зае четвърто място по брой спечелени отличия. Към момента Русия има 53 медала 17 златни, 17 сребърни и 19 бронзови.

66

Анонимен

преди 7 години

Нито НАТО, нито международните терористи успяха да спрат руската лавина.Русия помита всичко по пътя си, защото на нейна страна е истината, а не лъжата и компроматите, типични за триполовите.

65

Анонимен

преди 7 години

Браво на рускините и руските спортисти! Въпреки че ги окастриха жестоко с измислените допинг скандали пак успяха да съберат най-много медали.

64

Анонимен

преди 7 години

Много смешни и жалки бяха украинките, които въпреки съдийското подбутване не успяха да направят нищо. Няма я вече прославутата съвестка школа, чиято представителка беше и самата Ирина Дерюгина. Сега е никоя - обикновена дебела украинска тетка.

63

Анонимен

преди 7 години

Евроатлатническите спортисти са чесни спортисти и не взимат допинг, а руснацита и комунистическите спортисти от соца взимаха допинг и затова обираха медалите на чесните капиталистически спортисти които карат колела по баирите по 20 часа без да взимат допинг и без да се уморяват защото са чесни!

62

Анонимен

преди 7 години

Страшно ме дразни това постоянно бутане на рускините в художествената гимнастика

61

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим тук, рускините бяха поне две класи над всички останали. Показаха го и всички непредубедени зрители го видяха. Останалото тук са някакви си тролски истерии, които никого не интересуват. Историята помни само победителите.

60

Анонимен

преди 7 години

Браво на руснаците. Макар и с осакатен и окастрен наполовина от международните терористи, олимпийски отбор, доказаха че са световна сила. Руският дух е несломим. Така натикаха в *** г*з фашистчетата преди 70 години. Ще го направят пак. Не дразнете лъва, особено когато спи.

59

Анонимен

преди 7 години

През така наречения комунизъм, България печелеше много медали, благодарение на допинга. И покровителството на СССР.

58

Анонимен

преди 7 години

Нагли руснаци, ако не е с допинг ще е със съдийска помощ, никаква доблест няма у тях