102

Един българин

преди 7 години

До: номер 155"Един българи, случайно да "Един българин" от форума на Атака? Там имаше един пред време с тоя ник."Не, аз съм съвсем друг българин. Аз съм "Анти-Атака". Оня е фалшив българин докато аз съм истински ;-)

101

Анонимен

преди 7 години

Няма такава глупава и неграмотно списана статия като тази!

100

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ е обидното - да видиш огромния пърдялник на Ким Кардашиян в буркиня!

99

салам алейкум

преди 7 години

Колкото и да се покриват ,колкото и да симулират пред мъжете си че не им се иска нещо чуждо ,мюсулманките също са хора ,на тях също им се иска един чужд и дебел салам алейкум , независимо дали салама ще е алейкум или християнски

98

Анонимен

преди 7 години

Камелия Цветанова днес е или влюбена, или пияна, няма статия без грешка в заглавието. Надолу не ми се чете.

97

СПАСИТЕЛ

преди 7 години

До до 144Исляма е секта създадена от дявола.Приеми Христа спаси душата си .АМИН.

96

Анонимен

преди 7 години

до 154Ха ха какви тюрки бе човек,прабългарите нямат НИЩО общо с тюрките това са стари подвеждащи ученияра пък общо с турския да не говорим-къде отиде човече!

95

Анонимен

преди 7 години

Един българи, случайно да "Един българин" от форума на Атака? Там имаше един пред време с тоя ник.

94

Един българин

преди 7 години

До: 152Да, ако може. Случайно ми хрумна.

93

Един българин

преди 7 години

До: Анализ триенеАз си имам обяснение. Може би защото редакторите смятат, че студентите учещи медицина и дипломираните лекари не се пcyвaт нормално като останалите българи, а pyгaят на латински. И понеже политиката е такава, да не допуска такива обидни думи, та за това. А може би и за да си демонстрират познанията по латински език, знам ли!Както и да е, нищо не можем да направим. Политика. Неприятно е но няма как - в България почти няма нормална медия в която да си изразиш свободно мнението.

92

Анонимен

преди 7 години

Един българин, интересува те коя е книгата ли?

91

Бурка

преди 7 години

Бежанците, мигрантите, не знам как да ги квалификцирам, които идват от Сирия и Ирак бурка не са помирисвали. Освен възрастните шиитки. Но...... След намесата на САЩ за внасяне на демокрация в тези региони резултата беше:1. Обесване на Садам, защото е диктатор и е убил 1000 кюрди с химически оръжия2. След Обесването умряха 1 000 000 , но те са жертви на американската демокрация, т.е не се броят3. Създаде се ИД, наследник на Ал Кайда, плашило на света и инструмент на вносната демокрация( САЩ)

90

Агностик

преди 7 години

До: номер 146Аз паля свещи само като угасне тока. Не вярвам в нищо, даже на себе си не вярвам, камо ли на разни богове и дяволи.И пак съм против бурката.

89

До Гурбетчия

преди 7 години

Просто питах, защото чета един много древен волжкобългарски текст, който е пре-превеждан от много езици и има разни стари думи, които не мога да идентифицирам до кой съвременен език са най-близко. Примерно се споменават думите анагар, анагарсъзи, аратсъзи - последните две в някакъв отрицателен смисъл. Разбирам, че наставката -съз е нещо като "без", придаваща отрицателно значение на корена на думата.

88

Вуте

преди 7 години

Епа оно и я сметам, дека ми се нарушават човешките права.Не ме пускат например да се облечем като Дедо Коледа.Така де, кога сакам да идем до банката да си изтеглим пари, облечен като Дедо Коледа и не ме пускат! А Калашника обратно - не требе да е гол! Требе да е скрит у *** за цигулка иначе па нема да ме пущат! Ей на туй се вика дискриминация. Начи Калашника може гол, а я не можем да съм като Дедо Коледа?

87

Бурка

преди 7 години

В САЩ някои намират за нелогично да се наложат правила, така че да се попречи на жени, които са задължени да спазват правила.А логично ли е да се спазват закони и конституция?Логично ли е като ходим в самовлюбени, мощни финансово ислямски държави( Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ) да се съобразяваме и уважаваме тяхната религия, като се забулваме?Съжалявам, толерантността свършва там, където моята е застрашена!Визирам сигурността заради бурките.

86

Предлагам решение

преди 7 години

Отговарям на Дейвид АроновичВ Европа има и доста нудисти. Болшинството от нас обаче не приемат за нормално по плажа да се мотаят чисто голи хора. Затова има отделни плажове за нудисти и никой не им пречи да се пекат там така, както искат.Затова, ако някои жени искат да ходят на плаж, облечени с буркини, нека и за тях да се обособят отделни кътчета от плажа.Мисля, че така ще бъде най-справедливо.Вярно е, че така ще се обособи отделна плажна общност, но нима и при нудистите не е така?

85

Атака, но срещу кого

преди 7 години

Не мисля, че това е атака срещу малцинствата. По-скоро, малцинствата ни атакуват и искат да променят нашия свят. Ние си го харесваме, удобен ни е, но идват гости, настаняват се тук на наша издръжка и на всичко отгоре настояват да променим бита си и да го уподобим на техния.Кое е тук обидното?Отговорът се съдържа в причината, поради която някои мюсюлманки все още се забулват или слагат буркини - те и мъжете им считат, че незабулените жени са ур.ус.пу. Е, не можем да приемем това!

84

Анонимен

преди 7 години

Бурката не е задължителна в Корана се споменава за дреха,която покрива главата,раменете и пазвата.Бурката по -скоро има препоръчителен характер.До: Гурбетчия:Атеист да ми говори за Ислям,моля, моля...

83

Анонимен

преди 7 години

Ама Ердоган ги върна 80 години назад.