7

:) :) :)

преди 7 години

Поредната схема за крадене на ГЕРБ. Теизи са като скакълци, след тях България ще е тотално окрадена и с дългове като на Гърция, но без гръцката икономика и лобита. Гласувайте пак за тях и ще стана още по-хубаво.

6

vlady

преди 7 години

На това място руснаците казват "Нет на вас Сталина", румънците - "Къде си Цепеш, господарю?".

5

burike

преди 7 години

Тези униформи са по 800лв.Блузка,пола или панталон и пионерска връзка!?

4

Анонимен

преди 7 години

А защо тези футболни клубове не бъдат на доброволни начала, а не на финансови? Верно не ми е работа, но това си прилича отвсякъде на депутатските бонуси в умален вариант.

3

BG

преди 7 години

Ха, ха, ха - всеки който има нещастието да пътува с влак може да види какво е състоянието на железницата ! През зимата колко опраквания имаше че във вагоните няма никакво отопление !!! Обаче - железничарите какво направиха - купиха си нови униформи, и всичките в момента са с червени връзки много напомнящи на пионерските ! Та значи, пари за ремонт на влаковете и отопление в тях няма, обаче за червени връзки и спортни клубове - има ! Закъснение по малко от 1 ч в БДЖ въобще не го броят за такова

2

иван

преди 7 години

САМО ЛОКО! КАРАЙТЕ САМО НАПРЕД И НЕ ПОГЛЕЖДАЙТЕ НАЗАД!

1

Анонимен

преди 7 години

TOVA SA PARI OT DURJHAVATA-BJDJHETA. I MESTOTO IM E OBRATNO V DURJHAVATA , NE SA SA FUTBOL. TEGLE TE SI KREDIT I SI RITAITE NA VOLYA!!!!!!!!