28

ФРГ

преди 7 години

Разстрелвани,мачкани,клани колко време ще чакат германците? Решението е лесно незабавна депортация на всички "бежанци"!!!

27

не така Маро

преди 7 години

До ТАКА Е ДРУГАРЧЕТА .."ВИНАГИ Е ТАКАВА КАША --КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ , КОМУНИСТИ" Чекай бе товариш, защо говориш като комунист, нали са все възпитаници на запада, техни бивши служители или храненици на "Ам ери ка за България".

26

Анонимен

преди 7 години

"ВИНАГИ Е ТАКАВА КАША --КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ , КОМУНИСТИ ,СОЦИАЛИСТИ,"Меркел е дясноцентристка.

25

32

преди 7 години

ДО 32АБЕ, МАЙ НАЙ- ДОБРЕ Е БИЛО КАТО Е УПРАВЛЯВАЛ ЕДИН НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ.

24

Анонимен

преди 7 години

"Германците са сериозна нация и ще намерят решение на въпроса.":D :D :D

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен8"Екстрадиция към Сирия за всички "сирийци". Лесно и просто."Ъц, прегледай колко от терористите са сирийци и колко от Европа и приятелите на УСАта.

22

ТАКА Е ДРУГАРЧЕТА ..

преди 7 години

ВИНАГИ Е ТАКАВА КАША --КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ , КОМУНИСТИ ,СОЦИАЛИСТИ, ИСЛЯМО-СОЦИАЛИСТИ , ЛЕВИЧАРИ .....И ВСЕКАКВИ ДРУГИ ЛЕВИ ЛА..***..РИ!!ВИНАГИ ТОВА Е РЕЗУЛТАТА!!!ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТЯХ .... ТА ДА ВИ КЛЪВНАТ ПАК ПАРИТЕ ОТ НЕКОЯ БАНКА...!

21

Анонимен

преди 7 години

Не на страха!! :-) :-)Не ни искахте нас Българите!! :-) На ви са инжинери :-) :-) :-)

20

SpaceX

преди 7 години

Германците са сериозна нация и ще намерят решение на въпроса.

19

Анонимен

преди 7 години

По-безопасно е да се озовеш насред престрелка в Слънчев бряг, отколкото да живееш в Германия или Франция.

18

Коце кмета

преди 7 години

Ко? Не! Расисти, ксенофоби, нетолерасти! Как така преди им викахте уелкъм, а сега къш? Как ще затваряте границите, нали много напирахте да си приберете при вас тази .***? Каквато сте я надробили, ще си я сърбате, или ще търсите заместник на най-великия германски ръководител от миналия век!

17

не така Маро

преди 7 години

Нашият терорист, най-демократичния терорист. За това ще го подкрепяме, няма да го предаваме когато го издирва Русия, ще му предоставяме оръжия, пари и транспорт когато разрушава Либия, Ирак, Сирия.

16

Бог,Родина,Семейство

преди 7 години

Вие, представителите на партията, която лицемерно се кичи с името ХРИСТИЯН-демократичен съюз! Докато не скъсате с либералния марксизъм и не се върнете обратно към християнските ценности, Родината ви ще страда! Европа на християните! Депортация за последователите на сатанинската религия и нейния лъжепрофет-***.дофил! Едва тогава ще има мир!

15

Васко

преди 7 години

А миналата година им викаха "Добре дошли", "Чувствайте се като у дома си" и т.н. На ви сега бежанци и толерантност!

14

Анонимен

преди 7 години

Е как да емигрирам при джихадистите в Германия, чувствам се по-сигурно в България при мутрите. Те поне се стрелят помежду си, а не по мен.

13

Обяснение

преди 7 години

Кой да го даде, бе? Ти *** не връзваш ли? Или ще кажеш, че баба Меркел ти с*@ла в гащите.

12

Анонимен

преди 7 години

"след четири нападения за по-малко от седмица"Я пак да ги броим- 1. бомбата в раницата, 2. убитата бременна с мачете, 3. стрелбата в закусвалнята, 4. брадвата във влака, 5. убиството на лека в клиниката днес

11

Българина

преди 7 години

При всеки атентат в германия се смея все по силно, високотехнлогичната държава ще бъде срината безславно защото техния реотан за самосъхранение е по зле и от албанския, а те още не са разбрали че той не се произвежда у фабриката, а се изгражда със стотици години, германия е свършена, англия се спаси като гледам паунда, франция е на ръба, какво чакаме още? 200 депутата националисти

10

Анонимен

преди 7 години

Тия роби даже не осъснават в ква каша ги забъркаха тъхните политици :-) :-)

9

Анонимен

преди 7 години

Не-е-е! Това не е толерантно! Стига с тази бира и вюрсчета! Време е за фурми и пилаф, а от време на време и кус-кус. И само халал ягнета!