64

Анонимен

преди 7 години

А ти си голем ***. По това време в САЩ е имало робство. И не само там.

63

!

преди 7 години

русия и Турция - най-големите душмани на България! С единствената разлика, че по време на османското владичество сме имали повече права и сме били по-богати и по-свободни отколкото по време на съветското робство. Младите да помнят и да знаят, че няма по-ужасен бич от руския! Българите са обикаляли цял свят, за разлика от "свбодните" крепостни руснаци, живеещи в дупки със слама (землянки). Като са дошли тук са ни завиждали и не са знаели от какво ни освобождават. Това е Русия -една огромна ***

62

Анонимен

преди 7 години

Като прочета, че турците донесли баните в европа и прихвам. *** римските терми у Варна не си ли ги виждал? И у София имадаже. То тогава турци не е имало още. Ех, че сте жалки и комплексирани.

61

Solar Power

преди 7 години

До СтаматЕ аз мисля доброто за Турция, но НЕ съм за Ердоган. Колкото по скоро си ходипо добре. Ще докара някоя война в Турция, че и покрай него ще пламнат държавите.Лесно е. Да пуска оставка и партията да избира нов лидер. Да се освободят журналисти, учители, декани.

60

Анонимен

преди 7 години

А не, ти не си анадолец, че да те нарека комшу.Ти си българин мохамеданин и правилното обръщение към теб е именно брато т.е. братовчеде.Добре е да знаеш кой си на този свят и ако не си грамотен в понятията на РОДНИЯ си език, не си грамотен и в живота.

59

Анонимен

преди 7 години

Истината, брато, е че сте много семпли.

58

Анонимен

преди 7 години

Европа е била всякаква.Въпросът е кой кой е днес.Да, Турция е 17 по сила икономика пред и след много европейски такива.Въпросът е каква е перспективата, брато. Турция принадлежи и на Европа, и на Азия, ако бяхте умни играчи днес, а такива е имало сред предците ви, щяхте да сте на келепир.

57

Анонимен

преди 7 години

Разцветът на Арабския халифат е благодарение на това, че арабите са ПРЕПИСВАЛИ от древните гърци.Като говорим за древност по НАШИТЕ и ВАШИТЕ земи са открити следи от цивилизация на 8 хил.години, което е повод за гордост.Що се касае за Османската империя помогнали са ви евреите с техните търговски умения, защото на острието на ятагана не може да се изгради стабилна империя-трябва си и стопанство-тук вече всички селяни са ви помагали.Днес не малка част от вас са селяни, щото няма кой друг, брато.

56

До 189

преди 7 години

Ще ти каже ами, като има повече акъл от тебе... ! А ти явно си по националност АНАДОЛЕЦ !ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

55

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманската религия е ретроградна в много аспекти.Все едно някой западноевропеец да се бие в гърдите, че е последовател на Светата инквизиция.Хайде надскочете фа-лосите си и имайте смелостта да не се криете зад минаретата, а да покажете с какво сте допринесли за съвременната човешка цивилизация.Мюсюлманите пречите и застрашавате бъдещето на целия човешки вид.Щеше да ме е срам, ако имах нещо общо с тази културна общност.

54

Въпрос

преди 7 години

"...тъй като тук не успяхме да ги интегрираме в обществото ни..."Ама вие наистина ли сте очаквали такова нещо ???!

53

Анонимен

преди 7 години

Това, което прави исляма страшно ***, е отношението към жените и нямам предвид бурките.Ако преди 500 г. хората са били 1-2 милиарда, днес сме над 7 млрд. т.е. раждаемостта трябва да се ограничи.В противен случай караме по схемата на Малтус с разликата, че днес имаме оръжия за масово поразяване.Винаги ще твърдя, че най-големият човешки грях е простотията, а агресивните ислямисти са много прости копе-лета.

52

българин

преди 7 години

Да са мислили, когато са ги пускали там, сега вече е късно !

51

Анонимен

преди 7 години

Преди всичко българи и турци сме си в пъти по-близки, отколкото с немците.Хайде престанете да се карате кой е по-, по-, най-набожен.Ако има Бог, той е един.Нека всеки го почита, както са го учили предците му и не забравя, че всеки човек има усещане за Бог и трябва да се уважаваме.Трябва и да сме наясно, че религията НЕ Е божие, а човешко дело и да сме по-критични в прочита и.

50

Анонимен

преди 7 години

Дон Трън каза точно обратното. Обяви се за екстрадиране на всички новодошли мюсли в САЩ. ... а после и в други страни.

49

Анонимен

преди 7 години

Успех и на теб. И не се завръщай, ако може.

48

Анонимен

преди 7 години

В интересни времена живеем.А за ситуацията от дядо ми знам, че който ятаган вдига, от ятаган бива убит.

47

Анонимен

преди 7 години

Шах в Германия.... и мат.

46

Анонимен

преди 7 години

Според мен Дон Трън ще го набие на .. когато го изберат. А Килъри Кентон ще диша праха на чичо Трън.

45

Анонимен

преди 7 години

Ти в к'во вярваш бе механико на квантове? Какво искаш да ни вмениш? Нещо прокламираш ли, защитаваш нечия кауза или как?К'ъв точно го играеш, я кажи...