46

истина

преди 7 години

До колкото познавам характера на хора като Путин, Ердоган вече се е самоубил. но той не го знае. Не трябваше да сваля самолета дори и на сън, същества като Путин и мен не прощаваме колкото и да изглежда обратното!

45

ХАХА

преди 7 години

Идола тролски си ляга с диктатора на тея дето 500 години *** народа ви!!! Кво прайм ся, как ще го оправдаем? Чакайте да ни направи турска провинция,че тогава спрете да му вземате рублите за ежедневното тролване....

44

русофили

преди 7 години

А сега русофили смешни,сложете снимка и на Ердоган до тази на Путин и им се кланяйте всяка вечер!

43

Той е

преди 7 години

Ако Ердо заложи на Русия,ще е защото, тя е граничен съсед,при това мощна държава,еманципирала се от Запада!САЩ вече не носят никаква полза на Турция,само се опитват да командорят!Като добавим Иран, Ирак,Сирия,Индия,Китай, и други,ще излезе,че новосформиращият се блок, е в пъти по-голям, като потенциал, от ЕС и САЩ, взети заедно!

42

Анонимен

преди 7 години

в какво да се е превърнала турция? нова държава, създадена като албания, босна, косово, македония, южен судан и ИДИЛ. в едните се взема преобладаващия език, в другите - преобладаващата религия. и съответно започват нон-стоп конфликти след останалите религии, племена и етноси.

41

нали не

преди 7 години

До ТурчиHa 74си вярваш , че турция може да спечели срещу 700 млн ??? ами той путин спря 5 млн руснаци от почивка в турция и ердоган му се наду..пи а ако реши запада за 6 месеца ще скапе турция .а оня дето лягал пред танка....има хора ха запад които биха минали отгоре му...така , че не се пъни

40

Анонимен

преди 7 години

И кво сега - разкрачка ли?

39

Анонимен

преди 7 години

Турция и Русия ще се разберат. За България - супата, навеждане със смъкнати *** на САЩ и Брюксел, мизерия и скъпа газ от Русия и от Турция като се построи Турски поток.

38

Анонимен

преди 7 години

турците сами се скараха с руснаците, иначе наистина това беше външна цел, най-вече на израел и сащ. но за глупостта няма лек. а и кого да насъскат един срещу друг? банкрутиралите гърци?българи и румънци с 20 танка общо? за албанци, косовари, сърби, мънкедонци, грузинци и прочие даже не си струва да се говори. а украинците със или без руснаците, така или иначе сами си се бият в парламента.

37

Анонимен

преди 7 години

Знае Ердо кой е истинския и кои са еврогейовете.

36

Анонимен

преди 7 години

както казват из хаскувску: тя анкара 'убу' е избрала москва, ама дали москва е избрала анкара, джанъм :)

35

Анонимен

преди 7 години

erdogan zapo4na da si pokazva rogata na sveta

34

ха ха

преди 7 години

До ТурчиHa 62от една изостанала империя в какво се превърна турция ....загуби територии е добре ,че англетата ги спасиха руснаците да не им вземат константинопол .за икономика да не говорим...земеделие и текстил

33

Евтинджос театро

преди 7 години

И САЩ И РУСИЯ И ЕВРОПА ПОДКРЕПЯТ МУСТАКАТОТО ЧУДОВИЩЕ И МЕТОДИТЕ МУ !С Русия мустакатия има бизнес да довършва , а на САЩ е изгоден режимът на радикалният ислям , това е техният башибозук за осъществяване на заветната им цел : НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ! Всички са в играта , всичко е театър за пред публиката , евтино шоу с марионетки !

32

Анонимен

преди 7 години

Путин е велик. Накрая Путин винаги печели и Русия побеждава.

31

Шопа

преди 7 години

Бах мааму! Този Реджеп нали избра Украйна и щеше да гази москалите с храбрите украинци? Така си извъртя зад ника, че се надена на ***.

30

Анонимен

преди 7 години

По глупаво заглавие не можаха ли да сложат? Просто Ердоган не може да избира дали Москва или Вашингтон , но той перфектно си играе картите. Иска Москва да спре за разкритията за връзките му с ИД. А с Вашингтон са си съюзници и ще останат такива.

29

и как

преди 7 години

До ТурчиHaедна 60 млн турция ...защото 20 млн са кюрди ще накара да платят един 400 млн ес и 300 млн щати ??? със смешната си икономика почти напълно зависима от запада

28

Анонимен

преди 7 години

Целта беше да сбият Турция и Русия, но понеже не успяха, спретнаха преврат на Турция....веднага щом Ердоган се извини за самолета. На кой не му е ясно още??

27

някой

преди 7 години

Защо не си зададем въпроса дали Путин и слубите на Русия не помогнаха на Ердоган да разкрие заговора срещу него и сега е задължен на Путин.Наистина изглежда фантасмагория НО......от всеки храст може да изкочи заека.Защо два дена след потушаването на заговора Ердоган се обади на Путин или Путин на него? Защо три дена преди заговора Ердоган разреши на Русия да използва базата в Инджирлик До сега не е имало такъв парадокс.И МНОГО,МНОГО други уж случайности!!!!!