61

Анонимен

преди 7 години

До КрайАми, ще променям, аз си изказвам гледната точка, въобще не ме интересува, все едно можеш на сила да промениш начина на мислене на някой, това става само чрез опита и разбирането. Който каквото иска да си прави, но все пак всичко си има последствия и всичко е свързано, защото сме колективно съзнание като хора и цивилизация, правим си го един на друг, независимо в коя част на света сме, избирайте мъдро.

60

Край

преди 7 години

Самия факт че се налага да си обясняваме тук защо трябва да се обича Родината /и страната и народа и ДЪРЖАВАТА колкото и понякога да е трудно/ . Показва че на българите им е нужно Военно и патриотично обучение.

59

Край

преди 7 години

Като нещо не харесваш ще го променяш човече. Аз също не харесвам как се управлява страната. Сегашната система не изтиква в управлението най-кадърните и честните. Референдума на Слави - дава възможност да се мине на мажоритарна система. Това е равносилно на революция. Партиите пяна им избива да не се случи. Държавата България и народа български са далеч от съвършеното ама то такъв народ няма. Ние атомни бомби над граждани не сме хвърляли, газови камери за хора не сме правили в Сибир не сме пращал

58

Анонимен

преди 7 години

До КрайАма ти не разбираш, аз не мразя, аз наричам нещата със собствените им имена, аз обожавам тази част от планетата, на която се намира България, аз просто не харесвам начина, по който се управлява страната, не харесвам начина на мислене на застаряващото и население, както и на тази част, която управлява и взема решенията за сметка на всички, мислене което гони млади и кадърни хора, които искат да се развиват тук, но едвам сдържат повърнята в бузите си.

57

Пепи

преди 7 години

Кой ще пусне детето си от мутрите министрите депутатите и разни новоизлюпени и старо излюпени богаташи В казармата пак ще идат бедните и скромните а лигльовците мамини ще си карат скъпите коли но със свидетелство за негоден за военна служба - но ако наистина няма задължителна военна служба остава ни само да чакаме съдбата си да ни определи кога да си идем от този свят - ЗАЩИТАТА НА РОДИНАТА Е СВЯТО НЕЩО но няма кой да го разб

56

Край

преди 7 години

Всички българчета живеят с мисълта че те са нещо много по-добро от другите българчета, другите не ги заслужават за това те ще идат в някаква страна дето е земния рай и там вече ще са богати и красиви, умни и щастливи. От мен да го знаете - Истински богати българи през последните 20 г. се появиха в България - не в чужбина. Ама това не било честно забогтяване. Че кой ви е казвал че забогатяването става честно. Никой не иска да разказва за първия милион.

55

Край

преди 7 години

Добре бе човек - ни си виновен ти че наричаш страната в която си роден и отгледан така. Виновен е този които те е възпитавал и учил. Даваш ли си сметка колко голям шанс си имал да се родиш тук. България е част от " златния милиард" население на света което е нахранено, облечено, обуто, не е жадно и ще иде на море. Вероятността да се родиш в Индия, Пакистан, Етиопия, Нигерия, Сомалия и пр. е в пъти по голяма. БЪДИ БЛАГОДАРЕН НА СЪДБАТА И ОБИЧАЙ РОДИНАТА СИ.

54

Анонимен

преди 7 години

ООК, та викате след колко време ще се редите за пенсии, след 10-15 год така като ви гледам нивото на съзнание, ами дано да има за вас.

53

Боби

преди 7 години

До Анонимен 57Аз бих си пуснал децата в армията. Брат ми има две щерки говорил съм си с него и той е навит да ги пусне в армията. Аз съм служил той не е мина по тънката лайсна първо висше след това "болест" докато не спряха набора. Но лично той ми е казал че от казармата съм се променил и за това ме уважава.

52

Анонимен

преди 7 години

До КрайДобре, няма проблеми, държавата ще просперира, ще пребъде, ще стане технологично и икономическо чудо, населението ще заживее по мн висок стандарт, където всеки ще получава достатъчно, че да може да си позволи поне 3 деца, да ги отгледа и възпита подобаващо, и да им даде образование, тук, в страната, което да ги направи не само умни, но и мислещи гений, доволен ли си, така по-добре ли е, или още искаш да ми избиеш няколко зъба :D Такива филмари като теб са ми ясни.

51

Край

преди 7 години

Минаването на военно обучение трябва да е задължително изискване за всички годни мъже които искат да заемат държавна длъжност. Така освен задължение ще имат и стимул момчетата. Няма как да правим министър, депутат, кмет и пр. годен физически мъж които не се е заклел че ще защитава Родината с оръжие ако се наложи и с живота си.

50

Край

преди 7 години

Най лесно се сбъдват лошите прогнози - като повярва населението че България ще изчезне - тя няма как да не изчезне. Кой ражда деца и гради живота си в изчезваща страна. Подобни глупости трябва да се забранят със закон. Същото е по време на война да обясняваш на фронта как ще я загубим. БЪЛГАРИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА СИ ВЯРВАТ И ДА СИ СЕ ОБИЧАТ ПОВЕЧЕ.

49

Анонимен

преди 7 години

До КрайВъобще не ме интересуваш къде си, замисли се къде ще си след 5-10 години, когато последствията от малоумието ви почука на вратата на любимата ти държава.

48

Анонимен

преди 7 години

Ако казармата се върне, то това ще е края на България, щото никой няма да остане в тук. Кой нормален родител ще си пусне детето в българската казарма? Простотията ще ни погуби.

47

Анонимен

преди 7 години

По делата им ще ги познаете.Наистина се води хибридна война срещу България.Всякакви опити за подобряване на националната сигурност се посреща с неописуем вой.Видяхме истинското лице на евреина Паси.В държавата на евреите задължават не само мъжете но и жените да служат.Били във опасна близост с ислямистите.Ние в каква близост сме с най-мощната ислямска държава която на всичко отгоре е в гражданска война.Само *** и заблудени могат да говорят срещу създаване на кадрова и редовна армия.

46

Край

преди 7 години

За този дето България е гадна и загиваща ***. Аз съъм на Баня Мадара - ела да ти избия предните зъбки и да ти натроша пръстенцата дето ги пишеш тези неща и лично ще ти купя за моя сметка еднопосочен билет за където искаш.

45

Край

преди 7 години

За високотехнологичното въоръжение си трябва професионалисти ОБАЧЕ да стреля, да се бие, да се защитава и да защитава, да реагира правилно при пожар, земетресение, наводнение, катастрофа трябва да го може всеки български мъж. Да се научи да обича Родината си също.Това става само с едно качествено 6-9 месеца ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ.

44

Анонимен

преди 7 години

До КрайНе се притеснявай, този проспериращ рай ("загиваща ***") съвсем скоро ще даде фира изцяло, и не заради такива като мен, назоваващи нещата такива каквито са, а заради такива като теб, които не знаят(или се правят) къде се намират, няма шанс брато, тъпите ви филми са към своя край, а ако държавата тръгне да вкарва такива като мен в затвора, които говорят истината, то тогава си заслужавате напълно това, което предстои като резултат от свръх тъпима, от който действате.

43

петров

преди 7 години

Михов (вмро), е класически ***. Добре платена професионална армия е най-доброто решение. Обаче, как да се краде повече от държавата? Това е проблемът на нашите измислени политици.

42

Край

преди 7 години

Тези дето са против хич да не изтъкват като аргумент партенките, въшкарниците, бръсненето на портрети и сапунките. Наборната казарма може да е друга и реално е друга и Гърция и Сърбия и в Австрия и в Швейцария. Няма по ялово нещо от българсакат демокрация - очевидните неща не може да ги реши с години. за това ни ядат кучета по улиците, за това си паркираме колите по тротоарите, за това нямаме елементарн ред и сигурност в собствената си страна.