150

Анонимен

преди 7 години

Гледам големи историци има тука - смях .Хората са си направили предварителен маршрут и България е длъжна да осигори комфорти свободно преминаване на рокерите .Всяка пречка от страна на българите ще се разглежда като враждебен акт към РУСИЯ !А от това ще пострадат българите и България !АНАДЪММО !

149

долу Чехларя

преди 7 години

ютюб /watch?v=emxM3RUbsAIДа живее Русия България е пълна с партизани и деца на ятаци и партизани.смърт на фашизма свобода на народа

148

Георги

преди 7 години

Ние българите никога не сме били славяни , това го доказват ДНК анализи ! Ние сме много по стар народ от руския . Нямаме нищо общо с тях и не желаем повече да ни мачкат !!! Баста !!!

147

Самоя Могучая

преди 7 години

ПУТИНЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ФАШИСТКО РОБСТВО И НАКАЖИ ПРЕДАТЕЛИТЕ В ГУЛАГТРЕПЕРЕТЕ СТУДЕНОКРЪВНИ ПЛАТЕНИ ОТ ЕВРО ГЕЮВСКАТА ДРУЖИНА НА УНГАРСКИЯТ ВМИРИСАН РЕПТИЛОИД .ДНЕС РОКЕРИ ИДАТ ПРИ ВАС РАДВАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО УТРЕ УТРЕ ЗЕЛЬОНЪЕ ЛЮДИ ОТ НКВД И ЛИЧНО ВТОРИ ФЛОТ НАЧЕЛО С АДМИРАЛ КУЗНЕЦОЯ ЩЕ ПИТАТ ЗА ВАС СВЪРШИ ВАШАТА ПЕСЕН ПРОДАЖДНА СВЕТА Е НОВ И ИМА НОВА ИМПЕРИЯ НА ХОРИЗОНТА РУСКАЯ ВЕЛИКАЯ МОГУЧАЯ ДЪРЖАВА С ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НАЧЕЛО НАРЕЧЕН ВЛАДИМИР

146

Анонимен

преди 7 години

Пустите американски г*золизци!Отново организират провокация в България. Всеки продажен ***, който прислужва световните поробители, задължително прикача към наименованието си "Български" Такива са тези *** от "Бългрскки" воински (?!?) ония *** от "Български" хелзингски (?!?) и ред други псевдо български *** са от същото котило.За тези провокации САЩ отдавна са написали учебници и подобни изпълнения провеждат по едно и също клише.Само бой за тези целувачи на американски ***!

145

Анонимен

преди 7 години

187, е нищо де имотният алъш вериш ще тръгне, 2012 г се пишеше че пред имотните фирми спирали цели автобуси с руснаци- еми нека купуват хората- ние сме добри и гостоприемни, нека си правят бизнеса, ние сме кротък и добър народ, идвайте братушки посрещаме ви с мир.

144

Анонимен

преди 7 години

Дано си заслужават копейките, че то голямо коментиране, голямата работа,всичко е изкуствено напрегнато- някои лидерчета трябва да си напълнят сметките- да си плащат данъците. От Доан се научете- плащате си данъците и сте най големите каквит си искате бъдете.

143

Кашчей безсмертньй

преди 7 години

Вълците на Путин са ви най малкия проблем Отсега тук ще идват Руски бази,Руски дипломати Руски фирми и Руски бизнес ,а Руснаците те са към 2 млн.те Вкъщи са си -имат си частни имоти тук хората Така ще е отсега НПО другари -свиквайте! България и цяла Европа се обръщат към Русия и попиканият ви САЩ не може да направи нищо .Процеса е необратим в цяла Евразия и Света Янките ще бъдат изчистени и наритани като кучета от всяко кътче Рокери-България е с вас цяла напред да живее Русия и ВЛАДИМИР Путин

142

До 184

преди 7 години

Турците са приятелчета на Боко и Росица и такива неграмотници и гейчета като теб!!!

141

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимават с мотористите, дошле, отишле, оствили цветя, посадили дърво и си отишле, стига сте преекспонирали- прилича ми на - не не вие сте русофили, не не ви сте русофоби- има подадени точки и трябва да се нагнетява изкуствено напрежение- ха са спрете, че сте толкова жалки, че не може по вече от това. Едни и същи неща повторени десетки пъти- ами разпознаваеми сте и сте смешни.

140

до 172

преди 7 години

Ти *** ли си бе в Чехия ти е бедна фантазията какво посрещане им направиха, а Полша ги пуснаха. Не изопачавай фактите!

139

Of 172

преди 7 години

През Чехия минаха драги еврогейчо.И там както и тук имаше хора които ги приветстваха ,а имаше и хора които викаха срещу тях.В полша наистина не ги пуснаха ,но те поляците са по-неблагодарна нация и от нас българите.Трябваше Сталин да остави Хитлер да ги направи всичките *** ,а не да загиват стотици хиляди руски войници да спасяват пановете

138

Анонимен

преди 7 години

Глутницата на Путин няма място в България! Не на фашизма, не на путинизма!

137

Анонимен

преди 7 години

Kakва работа имат тук тия руски вълци? Кой ги покани ?Да си стоят в русия. Не ги искаме.

136

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли братушки!!! Ние Ви обичаме и приветствуваме! А на укроидиотите, а и наши такива само бой!

135

Анонимен

преди 7 години

Същите се опитаха да правят провокации в Полша и Чехия в края на Април, но и двете държави не ги допуснаха! Браво на тях, срам за нас!

134

кой ги пусна

преди 7 години

Ама тези ,,рокери,, затова са дошли. Да създават суматоха и напрежение. Ама кой ги пусна в БГ? Да се махат веднага че ще им стане горещо.

133

Анонимен

преди 7 години

Платено им е да провокират. Заслужили са си пердаха шошките бykлyци.

132

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен164 макетата ги създаде руската изметт бе каунн

131

Анонимен

преди 7 години

Браво. Добре са ги отупали меките китки и укропите.