29

Анонимен

преди 7 години

Никъде в Европа полицията няма такива привилегии освен в България. И при такава висока заплата, готови пари, на куп , И при такава корупция. Освен в България. Това е когато се слуша Москва.- Скоро и тука трябва да става като Сирия.

28

vlady

преди 7 години

Безумие е да се дават 12 да не говорим за 20 заплати за проседяно зад бюрото време независимо от постигнатите резултати. Нормално е да има сериозни бонуси за разкрити организирани престъпни групи, тежки престъпления, за постигната ниска престъпност в съответния регион и т.н., но не и за проседяно зад бюрото време.

27

Анонимен

преди 7 години

Ушев и почивните си бази иска. Хем да му наливат пари, хем да не плаща за почивката сержант *** Балкански. Аз пък искам закриване на тия "почивни станции". От там се точат луди пари, за да може после Ушев да иде на евтина почивка.

26

Анонимен

преди 7 години

Привилегии, ала бала, после поне половината от личния състав на полицията се оказва, че участва в престъпни групи или поне ги прикрива. Трябва да им ВЗЕМАТ по 20 заплати при напускане, а не да им дават.

25

Полицаи-бандити

преди 7 години

А помните ли вчерашния обир на заложната къща? Където един от обирджиите беше бивш полицай. А, помните ли? Ей такива са болшинството от нашите полицаи - бандюги докато са полицаи, бандюги и след като се пенсионират.

24

Анонимен

преди 7 години

По 20 заплати на *** от МВР може, а за 10% скок на учителските заплати - пари няма? Тиквена икономика бате.

23

Анонимен

преди 7 години

Демек, тъпия ушев и 20 години да си е клатил краката, пак ще му налеят една шапка пари. Няма толкова проста държава!

22

Анонимен

преди 7 години

Куките изключително много почнаха да дразнят - няма толкова просто племе!

21

Анонимен

преди 7 години

Как 20 заплати?!?! Нали се разбрахме да получат по 30, ако ще да са работили и 2 години в МВР! Хайде всички на протест и да запалим по цигарка!

20

Анонимен

преди 7 години

Шапкарите им бутнаха 20-те заплатки и почнаха да реват на умряло. И по половин година са в болнични или отпуска - как така ще работят, те да не са дошли за това - те са дошли да ВЗЕМАТ.

19

dobi

преди 7 години

Що това не важи и за обикновенните хора не един да блъска на пътя 40 години да зема пенсия 180 лева друг да няма един ден трудов стаж и да зема пенсия таван 1000 лева е кои е луд ние де внасяме осигоровки като попове или ония де и нап не знаят дее *** ядат и пият всяка вечер

18

Анонимен

преди 7 години

Милиционерите е важно да има да лапат. Щото другите са по-низши. Гледайте - Боко е милиционер, Цвъки е милиционер. Значи да си милиционер те прави нещо повече от другите хора. За всички други - работа до гроб, а милиционерите - пенсионери на по 30 години, с 1500 лева в джеба всеки месец. Ей така се прави икономика и се развива държава! Евалла, машалла.

17

Пффф

преди 7 години

Тумбаци...

16

7

преди 7 години

Аз харесвам Цветан Цветанов и Бъчварова. По-добри вътрешни министри не сме имали никога. Да живее ГЕРБ, която смачка не само комунизма и България като територия.

15

anonimen

преди 7 години

xora deto izpoteni voda ne sa pili i da gi pensionirat po na 46 kato voennite a miniorite po na 60 e tova e cinizam

14

Пугачов

преди 7 години

Ето и новата "преебушка" за *** от МВР макар изобщо данямам никакво положително отношение към тях, създадена от"великите мозъци" събрани около Бойко и Цветанов !Трябва да ти изгният кокалите в Системата от дежурства, да тепращат командировки с месеци в палатка на границата, да тислагат палка и щит в ръката за да пазиш интересите на управляващитеи да ходиш да биеш протестиращи пред Парламента, за да можеш /ако си жив/ след 20 години трудов стаж да се пенсионираш с 20 заплати . . .!?

13

Анонимен

преди 7 години

Никой няма да знае нищо, ако затворят медиите.Хич не ме интересуват парите на полицаите.

12

Анонимен

преди 7 години

Не стига че за пет пари работа не са свършили, но и продължават да ги развъждат тези младопенсиониращи се некадърници и престъпници.

11

работа

преди 7 години

А предвижда ли се в МВР да работят? Защото аз не виждам такова нещо.Патрулиращи полицаи по улиците няма. Те могат само да се движат с кола. Ако колата е спряла ,полицаите са забили поглед в телефоните си и нищо наоколо не ги интересува.

10

Тролл

преди 7 години

До Кух си, като лейкаА, милиционерче , що не си на работа , ами висиш в нета ? Или досега си спал в някоя патрулка и сега си решил да напишеш коментарче от телефончето?