11

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Току що във вечерната емисия по канал 1 казаха, че била хакната онлайн инициативата за събиране на подписи за втори референдум. Появили се гласове (електронни подписи) от Ватикана и други държави....Това да се сведе о знанието на онези , които искат да гласуваме онлайн!

10

Хенде Хох

преди 7 години

Голям цирк,Страаашни опити за манипулация на общественото мнение...Простотия след Простотия,Ужаси,катастрофа...Хахахааа...Мнооого яко изтръпнаха мазняците от бРюкзЕл!!!Направо брутално по всички фронтове атака..Щеше да е много смешно,ако не беше страшно...Възможност за независимост-НУЛА!!!Чудно ми е как ще извъртят нещата точно!?..Фалшив втори референдум ли ще е,друго ли..Но ,бруталията е пълна!

9

??:

преди 7 години

Нещо не ми е ясноДа са вън от ЕС, ама да пътеват свободно и да ни пробутват *** си в Общия пазарНо... Да не си плащат.Не са ли " много хитри"?

8

Анонимен

преди 7 години

До АTAKICT"АНГЛИЯ ОСТЬПИ КОЛОНИЗИРАНЕТО НА ЕВРОПА НА--АМЕРИКА ТОВА Е ИСТИНАТА"Точно така товариш АТАKICT, но все пак за гламарите като теб има спасение, ей къде е Сибир, там китайците те чакат с отворени обятия.

7

Анонимен

преди 7 години

Бас държа че няма да напуснат. Англичаните са троянския кон на САЩ в ЕС. А каквото искат американците това става. Ще въртят ще сучат и накрая ще останат. А демокрацията? Демокрацията е само повод за разбиване на неудобни държави.

6

Анонимен

преди 7 години

Абе с тоя бритекзит само объркахте бизнеса на путюю, нефта тръгна надолу пак.

5

ужас

преди 7 години

сега месеци наред ще гледаме някаква сапунка , искам да изляза - ама неща , Ципракис -2

4

АTAKICT

преди 7 години

АНГЛИЯ ОСТЬПИ КОЛОНИЗИРАНЕТО НА ЕВРОПА НА--АМЕРИКА ТОВА Е ИСТИНАТА

3

Анонимен

преди 7 години

Тия са е б а с и детската градина, идими-дойдими, примък-отмък

2

Анонимен

преди 7 години

Ако това е най-развитата демокрация в света - мерси, не я щем. Като народът е гласувал, трябва да се спази желанието му. Какви са тези пед.алски номера - подписки, въртене на задните части на където е изгодно...

1

ГБ

преди 7 години

Все си мисля, че ще измайсторят някаква хватка и накрая няма да зачетат народния вот. Дано да се лъжа. Нали уж са демокрация с вековни традиции.