231

смех

преди 7 години

"Англия ще бъде спасявана от МВФ" :))))))))) А кралското семейство ще дойде у нас да бере ягоди. Ех, ***, освен да се подмазваш на статуквото, за друго ставаш ли? Фокуса ще се измести от острова още при следващата гореща тема, която може и да е нов референдум в друга страна-член. Или поредния фалит в южната периферия.

230

Една

преди 7 години

И какво от това? Вместо да дават сводка на всеки час, по-добре еврочиновници комисари и др. подобни, да помислят за задължителни оставки и реформи, които да убедят останалите, че нещата все още могат да се променят в посока на здравия смисъл от обединението.

229

демократ

преди 7 години

Да, това е провокация срещу демокрацията и още повече срещу пряката демокрация. Също е един много добър урок на тема - дистанционно гласуване по електронен път. Купувате си сайт и си цъкате какъвто искате резултат. При класическите избори по-трудно стават манипулациите и по-очевидно за публиката. Например 50% "сбъркани" протоколи, нарушения в секциите, които се фиксират от наблюдателите и т.н. Другото е пей сърце за тия с многото пари.

228

Анонимен

преди 7 години

Англия ще трябва да бъде спасявана от МВФ до 3-4 години.Стандарта на живот в англия ще се срине.С паунд към евро 1х1 и пауд към долар 1х1.1 англичаните ще ги налегне такава мизерия че ви е бедна фантазията.И това ще е САМО НАЧАЛОТО на колапса.Гражданската война е на хоризонта.

227

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Нищо няма да се случи . Борсата им от векове е работила и ще работи ,живели са векове като велика сила и ще продължат . Само дето няма да им се случи -TTIP. И пак ще дърпат конците .А арогантните се и самоназначилите се чиновници в Брюксел ще продължават да строят новато,уродливо чудовище,, ССЕР,,Съюз на Съединените Европеиски Републики .

226

Анонимен

преди 7 години

Усетиха че т. н.,, петиция ,,е цирк. Щракай си на воля .Нали още в събота бяха събрали ,,над един милион ,,Или сега ще го събират още.Или ще забранят в демократична Европа референдумите .

225

Анонимен

преди 7 години

Тролчетa, сега хората ще видят какво ще се случи с фалита на Британия и след това няма да има смисъл от вас, защото съвсем никой няма да ви взема насериозно :D Давaйте сега минусчетата :D

224

Анонимен

преди 7 години

Борис Елцин разби СССР, а Борис Джонсън - Обединеното кралство ;)

223

Анонимен

преди 7 години

Британците усетиха какво се задава. По-добре да се молят на ЕС от сега, а не след фалита ;)

222

Анонимен

преди 7 години

КОГА УСПЯХА ОЩЕ ОНЯ ДЕН ДА ,,СЪБЕРАТ ,,1 МИЛИОН ЗА НОВ РЕФЕРЕНДУМ ,КОГА ПОЛУЧИХА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СЪДА ,ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗА НОВ РЕФЕРЕНДУМ ? .ЗА БАЛАМИ НИ ВЗЕМАТ? ЯВНО,,СВОБОДНАТА И НЕЗАВИСИМА ,,,ПРЕСА СА ПОЛУЧИЛИ ИНСТРУКТАЖ ДА НИ ОБЛЪЧВАТ С ,,НОВ РЕФЕРЕНДУМ,НАРОДА ,СГРЕШИЛИ ,СЪЖАЛЯВАЛИ ,, ЦИРК ДЕМОКРАЦИЯ!!!!! А БРИТАНЦИТЕ ЛОВКО СЕ ИЗМЪКНАХА ОТ НАЛАГАНЕТО ИМ НА -ТТIP.

221

зевзек

преди 7 години

Като останем само ние с румънците в ЕС, веднага ще приемем Турция и Украйна. Ще си мерим правотата на краставиците и ще си усвояваме публични средства в полза на управляващите котерии. Брекзита дава чудесен повод на ЕС да се реформира и дори преформатира. ТИТИП се отлага, както и бежанския наплив. Германците също не могат да скрият задоволството си. Само нашите гении не схващат какво става и се снишават, щото друго не могат.

220

евростан

преди 7 години

Ако започнем да избираме с 2 от 3 победи, или 3 от 5, ще я докараме до там, че никой няма да се признава за победен, което ще е края на демокрацията. Хората избрали Кхан за кмет вече искат отделяне на Лондон и предполагам смяна на името му на Лондонистан. Разни телевизии започващи с "ал" вият от радост и гледат сеира на европейците. Жалко е, че в България разни патрЕоти им пригласят.

219

електрооно гласуване

преди 7 години

Петицията е цирк. След като хакери вече доказаха, че един човек може да гласува хиляда пъти там. А Лоренц Хемикер - германски журналист, доказа, че всеки може да се подпише. Само трябва да цъкне "да" на въпроса "вие британец ли сте". Така целият китайски народ може да се подпише по 2-3 пъти. А хора, гласували за оставане в ЕС, обявиха собствениците на сайта на петицията в арогантност. Единственият начин е парламента да не се съобрази с вота на гражданите и да си поеме отговорността за това.

218

Анонимен

преди 7 години

До ВСИЧКО Е РЕШЕНО :)Да, все още е действаща династия, и аз така мисля.

217

Анонимен

преди 7 години

Това не са нови гласове, а хра, които са гласували за сотаването. Нищожен е делът на негласувалите, които искат нов референдум. Глезотиите и инатът на еврогравитиращите са познати в много държави на ЕС. Имаше дълга подготовка, необяснимо бавене на датата, безкрайни възможности за размисъл и най-накрая се проведе. Това е редзултатът! Камерън ще провдължи да манипулира британците - защо ще напусне поста чак през октомври, а не веднага?

216

ВСИЧКО Е РЕШЕНО :)

преди 7 години

ВСИЧКО Е РЕШЕНО :))))КРАЛИЦАТА ГО Е РЕШИЛА ОЩЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА :)))))И МИЛИОН ПОДПИСИ НЕ СТИГАТ :))))))

215

Анонимен

преди 7 години

Така че, по своя Facebook страница на резултатите от референдум, спечелени от поддръжници на изхода на Великобритания от ЕС, коментира депутатът на Върховната Рада Анна Гопко."Великобритания отива - Украйна идва. За да спаси Европа като континент. Берлин трябва да играе активна: загуба на Великобритания, ЕС следва да взема Украйна ", - пише тя.

214

Анонимен

преди 7 години

Искам GERBXIT

213

хахахааааа.....

преди 7 години

Очевидно поражение на Ес някои украински политици се опитаха да се превърне в предимство за Украйна, която, оказва се, отдавна е готова... заеме мястото на Великобритания в ЕС!

212

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 319"Тези германците могат да разберат. Това са най-вече хора, които така или иначе носят разходи по съдържание от това на общността, които, както те смятат, е баласт за Ес. Това е и Гърция, България и Румъния и някои други страни, които, по принцип, да претендират за увеличаване на доходите от членство в Ес