37

Koko

преди 7 години

Господи, спаси я!!! Много е красива...

36

Sty

преди 7 години

Худ. гимнастика е ужасен (поне в България) "спорт". Изтощават момичетата от ранно юношество, строги диети, подбиват им самочувствието , обвиняват ги. Всичко това, когато е продължително във времето взема своя дан. Дано се оправи момичето.

35

mda

преди 7 години

Какво красиво момиче... и талантливо явно. Дано да се съвземе и един ден като погледне назад да осъзнае смисъла на живота си.

34

Анонимен

преди 7 години

Безспорно ако те извадят от отбор е шок, но... изхода не е самоубийство и то точно на тези години. Винаги има друго решение. Като те уволнят от работа или съкратят, кво? дай да се хвърляме като протест. За това в Швейцария искаха гарантиран доход от 2500 евра. Сега ги разбирам.

33

ХХХ

преди 7 години

Дано се оправи този хубав и голям спортист !

32

Загрижен

преди 7 години

Благодаря на всички 18 за одобрението ... и се върнете месеци назад за една "жълта" статия ... дано да е жълта а да не е истина !!!! Помислете ... а ... тогава никой не знаеше за това момиче .. Дано да се оправи и да има кой да я накара да говори !!!

31

Край

преди 7 години

Иляна Раева ли не може така да те "покани" да тръгнеш на състезание че и през ум да не ти мине да тръгнеш. Тази що е превзета и лицемерна.

30

Анонимен

преди 7 години

Най опасното нещо е депресията да застигне млад човек който няма опит със живота и изградена философия за него,по лошо от това е опитен възрастен да знае за състоянието на това златно момиче и да не предприеме мерки.Илияна Раева има поведение на 18 годишна а Нешка има поведение като на Митьо очите

29

Анонимен

преди 7 години

"....през последния месец и половина Цвети е отказвала да тренира." Явно е имала някакви търкания с някои и са решили тактично да и теглят шута преди състезанието, за да може ръководството да си осигурят спокойствие по време на състезанието. Тези практики са до болка известни. Понеже тя е в позицията си на състезател и така или иначе отборът е щял да се раздели след това, решенията са били взети за да си подсигурят спокойствие. Само, че за момичето е било важно да присъства там.

28

Анонимен

преди 7 години

Останала без майка на 12 години, за баща и нищо не споменават. Децата ги изживяват тежко тези неща. Колкото и да се обгрижват, друго си е майка и татко. За Раева не искам да коментирам. Бих я посъветвал по-малко да се показва по телевизиите и да се прави на политик, защото ми омръзна да слушам колко е велика тя и Сираков. Аман.

27

da

преди 7 години

Тя твърди, че Цвети не може да има проблем, че отношението на всички към нея е било супер. Да, но да скочиш от терасата- означава, че имаш проблем. По-чуствителните хора, обикновено ги нариат глезотии, и на по-грубите не им пука от проблемите, които някой по-чуствителен може да има, дори не могат да го разберат. Истината е, че просто не са я разбрали.

26

Бъдете проклети.....

преди 7 години

Неграмотни журналисти и псевдо специалисти се изредиха да коментират трагедията.Дори главният ревльо на Републиката Тити Папазов се изходи по въпроса.Ако бяха толкова настървени да разкриват престъпленията на управляващата мафия България щеше да се оправи.Дано на всички,които се гаврят с тази жестока трагедия им се случи най-лошото.

25

Реалист

преди 7 години

В спорта за съжаление трябва да дадеш цялото си време, че и отгоре, за да постигнеш евентуално нещо, а това е много натоварващо за психиката и не всеки може да издържи. Примерно трениране с огромно натоварване по над 12 часа всеки ден, как ви се струва? И не пиша за художествената гимнастика конкретно, а за всички спортове.

24

Реалист

преди 7 години

Хубаво момиче, дано се оправи!И не намесвайте Нешка - нея отдавна я извадиха извън играта. За Раева не знам, но вероятно има вина, както и Гигова и треньорката на ансамбъла.

23

Край

преди 7 години

БОЙКОТ на "художествената гимнастика" НИКОГА повече няма да гледам и минута от това нещо нито ще си пратя щерката на такова издавателство. Китайците да си тормозят децата че ги имат много. Болните амбиции на Иляна Раева да задмине Нешка Робева не подхранвайте.

22

Анонимен

преди 7 години

абе не ви ли прави впечатление, че художествена гимнастика има само в бивши и настоящи комунистически държави ....аз не знам художествена гимнастика да има в западните държавитова нещо е антихуманно и трябва да го забранят !

21

Реалист

преди 7 години

До КрайВ комбинация с Нешка Робева ...

20

Анонимен

преди 7 години

Такова хубаво момиче! Кой знае какво става в душата на човек?

19

стоилов

преди 7 години

Дано се оправи стискаме и палци ......

18

Край

преди 7 години

Това не е спорт. Спорта е игра. Това издавателство над психиката на млади момичета. Във всички други спортове грешките могат да се поправят в това нещо не. А в отбор като те натоварят да се чувстваш виновен пред цял отбор за неволно трепване трябва да си с абсолютно *** психика за да издържиш. А за капак и Илиана Раева...