112

Боби

преди 7 години

До Анонимен 125Ано Неверни1. Всяка държава има закон срещу сепаратизъм. И БЪЛГАРИЯ СЪЩО2. Ако една група/провинция/ако щеш град обяви НЕЗАВИСИМОСТ - то те попадат под ударите на местния закон и са ПРЕСТЪПНИЦИ3. Казуса Косово - Декларацията за независимост има приоритет пред местното законодателство ако е подкрепена МИНИМАЛНО от ЕДИН ЧЛЕН НА СС НА ООН С ПРАВО НА ВЕТО.Косово - САЩАбхазия, Осетия и КРИМ - РФ (нали се сещаш че не е само КРИМ)4. КРИМ след това по казуса ФРГ/ГДР влиза в РФ

111

Анонимен

преди 7 години

Косово е неуместен пример, защото Косово е суверенна държава, отцепила се от бивша Югославия. Същото направиха Босна, Словения, Черна Гора, Хърватия и Македония. В случая с Крим има чиста анексия, присвояване на територия от друга държава.

110

Анонимен

преди 7 години

"3. Появяват се Зелените човечета там се намират по договор с Украйна - ексцесиите спират"1. Футболните агитки на Левски и ЦСКА и подобна на тях "Десен сектор" не могат да направят това, което руската пропаганда се опитва да втълпи на света.2. Няма договор, според който зелените човечета да са там. Иска ти се да има, ама НЯМА.3. Не става дума за войски които присъстват там по спогодба, а за армия с почти размери на половината Българска Армия.4. Опознавателни знаци защо нямаше тая армия?

109

Анонимен

преди 7 години

Щом може Хитлер да анексира судетите и Австрия, защо да не може Путин да анексира Крим и Донбас?

108

Боби

преди 7 години

До Боби 124Адаш айде сложи още един символ да се различаваме във форума. Нали се сещаш че аз не бих казал толкова нагла лъжа каквато постна преди малко.

107

Анонимен

преди 7 години

До Боби"Да, признавам, че Русия окупира Крим и погреба в масови гробове много цивилни хора в съседна на нея Украйна. Но това не я прави толкова лоша, колкото я изкарвате."За първи път виждам наченки на някаква съвест у русофил.

106

Боби

преди 7 години

До Анонимен 133По договор между Украйна и РФ от еди коя си година на Кримския полуостров и Пристанище Севастопол може да има групировка ВМФ, ПВО, Сухопътни войски в размер до 130 000 военнослужещи и еди колко си кораба. По времето на въпросните събития е имало около 87 000 руски военни и 70 000 Украински военни като реално е имало 4 изправни Украински кораба останалите са Руски над 20 големи кораба и още малки които не влизат в сметките.

105

Анонимен

преди 7 години

До БобиНяма казус Косово. В Косово всичко е законно. целия свят го е признал за законно. Има казус Крим. Света не го признава - нито рефрендума признава, нито анексията.

104

Боби

преди 7 години

Да, признавам, че Русия окупира Крим и погреба в масови гробове много цивилни хора в съседна на нея Украйна. Но това не я прави толкова лоша, колкото я изкарвате.

103

Боби

преди 7 години

До Анонимен 131Ано УмниСледи ФАКТИТЕ - Знаеш какво е СУБЕКТ И ОБЕКТ нали1. КРИМ(не РФ) или по-точно местното правителство и парламент след незаконния преврат в Киев реши по КАЗУСА КОСОВО да ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ. Субекта е КРИМ РФ няма нищо общо и е ОБЕКТ извън сметките.2. Десен сектор организира Щурм на Кримския парламент като опит да свали законно избраните органи на властта(преди 2 години на избори)3. Появяват се Зелените човечета там се намират по договор с Украйна - ексцесиите спират

102

Анонимен

преди 7 години

"Пиле, Руски войски не са влизали в Крим. Те просто си бяха там."Да, явно там са си били. Само дето толкова дълбоко са се окопали в земята, че никой не ги е виждал до сега. И сам можеш да видиш стотици сайтове и клипове (И ТО РУСКИ, А НЕ АМЕРИКАНСКИ ИЛИ ЕВРОПЕЙСКИ), които показват навлизането на руска военна техника. Такива военни колони от камиони и бойна техника се движат, че не им се вижда края! Къде бяха до сега? Друго си е десантни кораби да стоварят техниката и жива сила!

101

Анонимен

преди 7 години

"Къде има БЕЗ ДЪРЖАВЕН ДОГОВОР ВОЙСКИ НА РУСИЯ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ?"Веднага ти казвам, щото май не си много умен - в Донецка област, в Луганска област и в Крим има войски на Русия, без да са повикани с "държавен договор", както го наричаш ти самия. И трите места които ти казвам, принадлежат на Украйна!

100

Боби

преди 7 години

До Анонимен 129Ано Умни обори ме като смяташ така.

99

Анонимен

преди 7 години

До Блокиран в ДневникРусия наруши границите на суверенна държава. Тези граници са гарантирани от всички международни договори. Куриозното е че Русия т.е. нарушителя и той е гарант на тези граници. Какъв имидж може да има такъв гарант? Какъв меседж изпраща Русия с действията си към останалите държави? Защо сега Русия се опитва да ни доказва че плячката Украйна и се полага? Международните санкции спрямо Русия са справедливи, но са крайно недостатъчни и меки.

98

Блокиран в Дневник

преди 7 години

До АнонименРусия НЯМА законно право да навлиза с войски в чужда държава-----------------------------------Пиле, Руски войски не са влизали в Крим. Те просто си бяха там.Моля те, стегни се малко

97

Боби

преди 7 години

До Анонимен 125Докажи го КОЛКО Руски военни са хванати там. Преди да се формират ЛНР и ДНР хванаха една БМД-1 с 7 сополанковци които бяха се загубили през нощта и минали границата. В машината не е имало боеприпаси били са на учения по ориентиране нощно време.в сегашно време доказателство имаш ли или като ПСАКИ ще обявиш че Беларус има излаз на Море примерно или бежанците отиват на Планина в Ростов на Дон при бабаите си ...

96

Анонимен

преди 7 години

До БобиМного си назад от точните науки, моето момче.Та ти елементарни неща не можеш да ги вържеш логически, а си тръгнал да ми говориш за науки. Химия, физика, математика...

95

Анонимен

преди 7 години

До Блокиран в ДневникНе ме интересуват тинтири-минтири приказки на филанкишията! Украйна е независима суверенна държава, която си има собствени граници и собствена Конституция!Русия НЯМА законно право да навлиза с войски в чужда държава, без официялно правителството на Украйна да е разрешило това!

94

Боби

преди 7 години

До Анонимен 123Ако мога да се нарека някакъв то аз съм САЩофоб. Нито Русофил нито Русофоб.Още нещо Хобито ми е оръжие и Авиация - бърка ми под лъжичката като някой почне да хвърля опорни клечки във форума които нямат нищо общо с техническите характеристики от реалния живот. Говоря за точни науки като Химия, Физика и технически данни

93

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Всички, които твърдите, че руски войски са влезнали в чужда държава малко се правите на луди.Каква е тази чужда държава - била е административен окръг в СССР. Била е част от Русия. Там е имало десетки хиляди руски войски и това е от създаването на "държавата". Правителството на тази "държава" говори руски език на заседанията си. "украинската армия" в Крим не си е защитила територията, а си остава.Тук в Германия познавам три украинеца, които казват "аз съм от Русия, по-точно от Украйна"