23

Анонимен

преди 8 години

Повечето хора си мислят, че като имат пари и бизнеса става от самосебе си. Истината е, че като знаеш как да правиш бизнес, парите идват сами, а ако не знаеш... в статията е написан прекрасен пример какво се случва.

22

Анонимен

преди 8 години

Трябвало е да ги вложи в некой Пенсионен фонд или в КТБ,ама на,не питат!

21

Инвест портфейл

преди 8 години

Трябвало е да си направи портфейл, а не в *** бизнеси от които и хабер си няма. Половината в недв. имоти и осигурява доходи от наеми, останалите в акции на големи предприятия на лондонската борса и тези в Германия и САЩ и задължително 20 процента в ЕТФ - и на злато, петрол и други суровини. А това за доларите е най- голямата глупост, те са хартийки без покритие, непрекъснато се обезценяват и много скоро долара ще се срине.

20

Анонимен

преди 8 години

Пари от дявола.

19

карък

преди 8 години

Да спечелиш дво милиона през 1996-та , е все едно да станеш собственик на фабрика в навечерието на 9-ти септември 1944-та ...Със сигурност ,ако бай Марин не ги е "инвестирал" правилно , само след година с тези пари е могъл да си купи най-много ...телевизор ...

18

Анонимен

преди 8 години

Ако живеете в ромско гето и сте спечелили от тотото трябва да се махнете от гетото и да си купите апартамент в нормален квартал. Хората в гетото ще ви изнудват постоянно и ще искат пари. Ако не си смените обкръжението след време отново ще сте бедни.

17

Анонимен

преди 8 години

Парите не са за всеки,ама у нас всеки се мисли за велик мислител,комбинатор и предприемчив човек,но.......с една такава подробност,че нямал пари! Само че на *** ***,който си мисли че морето е до колени, и 1 милиар да му дадеш все тая! Еманация на българската простотия е поговорката"Акъл не ща,пари ми дай!"

16

от тотото

преди 8 години

Когато играете тото увеличавате заплатити на играчите от националния отбор по футбул. Благодарим Ви.

15

Анонимен

преди 8 години

Защото тегленето на числата напомня Ouja Board, аз лично не бих се докоснал и до стотинка от подобно нещо.

14

Анонимен

преди 8 години

Повечето хора в България не са милионери, но мислят, че са урочасани. Истината е, че живота се определя от това с какви хора коминикираме и какви знания и умения трупаме през годините.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз веднъж имах четворка спечелих точно 23 лева и няколко стотинки. След няколко месеца един приятел студент ме завлече точно със 25 лева, беше закъсал дадох му на заем и забрави да ги върне, да ви таковам и на тотото. Не знам каква е връзсата ама един филм 23.

12

Анонимен

преди 8 години

Едно към четиринадесет милиона е вероятността да ударите шестица от 6 от 49.

11

Анонимен

преди 8 години

Освен късмет трябва и хората да са запознати, как е най-добре да харчат парите. Ако незнаят, как се прави успешен бизнес да си живият със спечелената печалба и да не се захващат с бизнес. Все пак печалби от няколко милиона са огромни и човек може да живее дълго време със спечеленото.

10

Анонимен

преди 8 години

Пази боже .... да прогледне. Алчността при бедните хора избуява в някаква изродена форма. Не говоря само за спечелилите, а за техни роднини, познати, ***, пульо...

9

Коментар

преди 8 години

Когато "тото милионерът" Тодор Бонев спечели горе упоменатата сума през 1991г., тя се равняваше на около 55 000$ - или горе-долу стойността на на един сносен двустаен апартамент в София. Тъй че - до "милион" има още бая фишове и легенди...

8

ined

преди 8 години

до лятото на 1999 и аз бях милионер и за една нощ милионите изчезнаха станах хилярдер

7

Анонимен

преди 8 години

Така е и по света, хората съжаляват, че са спечелили, най-добре е да има печалби по 20-30 хиляди лева, но на много хора, ще глътнеш малко чист въздух, ще пооправиш сметките, ще изправиш гърба, и наистина ще си щастлив, иначе другото е наистина прокоба.

6

Анонимен

преди 8 години

Дано спечели бате Минкои после да пише тук разкази

5

до 2

преди 8 години

Точно малко хора знаят защо Перелман отказа 1 млн. долара, а Перелман е един от хората които твърдят, че имат ключ към вселената, а тая награда стана повод за раздори.

4

Швед

преди 8 години

Ай сиктир бе всезнайковци!