16

червен магданоз

преди 8 години

Мащабите на бедствието наречено наследство на БКП едва ли ще бъде изяснено някога,по лошото е ,че след толкова години всичко си е същото,само смениха източника на блага,сега Европа им пълни гушите ,а те нямат насищане

15

Анонимен

преди 8 години

Сега семинарията ги ражда едни... Като се започне от бившия Сионий дето още там ги правеше гейове и се продължи нататък по "манастирите" на БПЦ дето е пълно с обратни.И тоя на снимката с една такава брад дето е все едно по някаква мода. Обръснат и само долу брада. Това е точно метъл мода, нямаща нищо общо с християнството. БПЦ възпитава сатанисти.

14

Анонимен

преди 8 години

До 65:Облекчена може да си след посещение на санитарния възел. А главата те е заболяла , защото мъжа ти не ти пуска. ХА ХА ХА ХА ХА

13

65

преди 8 години

.Вгледайте се хубаво в лицето му .не ви ли прилича на дявол/Той и Николай са ужасни.Предизвикват ми страх.Преди няколко години в църквата ,,Света Неделя" Николай даваше причастие на Тодоров ден.Толкова нервен, лошо гледащ.Във въздуха имаше напрежение.Вместо облекчена след причастието си тръгнах с главоболие.

12

Анонимен

преди 8 години

Пратете го в някоя селска Църква да служи - масово по селата няма Поп ! Пратете го на гробищата да служи Безплатно за бедните ! Пратете го да организира храна за бедните ! Пратете го да проповядва Христовата вяра в училищата !

11

Анонимен

преди 8 години

Егати свещенника -издокарал се е като член на групата "Зи Зи Топ".Като го гледа човек има излъчване на дявол ,а не на смирен божи служител.Интересно на кой свети отец е любовник ,та ни го навират вече две седмици непрекъснато в очите.Обиколи всичките телевизии,че и пресконференция в храма даде.

10

Раб Божий

преди 8 години

Като гледам тоя младок , как се е наконтил , с какви прически се е докарал , значи , отделя голямо внимание на тялото си !А за душата май е забравил и я занемарил!По-смирено отче младо , по-скромно , с грешни мисли ти е пълна главата ....очисти я!

9

Анонимен

преди 8 години

Манастир 5 звезди?!

8

???

преди 8 години

Парите върна ли??

7

Анонимен

преди 8 години

Правилно, в Троянския манастир им трябва свежа кръв за... техните си работи.

6

Анонимен

преди 8 години

Моля някой да ми обясни за какво този човек получава заплата. Какво произвежда, с какво търгува и какви точно усилия полага, за да заслужи храната, дрехите и жилището, в което живее?

5

Анонимен

преди 8 години

Не е редно да го пращат никъде изобщо в църквата нещата не са добре Синода прилича на едно диктаторче което праща хората на заточение в Сибир за да се покаят за греховете си. Ако съм на Дионисий хвърлям си нещата и се махам от църквата да си търсят други роби.

4

Професор

преди 8 години

Браво Дионисий! Размажи ги не вярващите!

3

Анонимен

преди 8 години

Брадатите доносници са долно племе. Досущ като избръснатите такива. И едните и другите, като се издънят, ги пращат на място с повече далавери.

2

Анонимен

преди 8 години

Манастир с Интернет клуб :D Па и казино трябва, бар, стриптийз-клуб!

1

Анонимен

преди 8 години

"И в трите манастира калугерите са под 35-годишна възраст и няма как да са доносничили за ДС."Е то както е написано все едно са от друг синод тези дето на са служили на ДС. Ами нали са от същото котило. Какво значение има дали са чисти тези? След като целият висш клир не се е покаял и не е минал в страни. БПЦ си е комуниститческа "църква".