102

Су 34

преди 8 години

Цената на внасянето на пари в българската икономика не може да бъде окупацията ни от Република Турция. Никой не ви иска парите!

101

Пян Гъ

преди 8 години

До ПФМного си лооош, ама не казваш кой да изберем. Нека да е БСП, моля те! Или ДПС? То не останаха други големи партии. Казвай де, отворко! Кой?

100

Анонимен

преди 8 години

То това да гласуваш за " референдума на т.н. Слави" е вид престъпление срещу държавата!

99

Су 34

преди 8 години

Съд за Плевнелиев - пионката на Ердоган!

98

Анонимен

преди 8 години

Наистина не мога да разбера, какъв е този мерак да гласуваш отвън и да определяш съдбата на други хора.Говоря за емигрантите. Абсолютно не е почтено спрямо нас, живеещите в БГ.

97

Анонимен

преди 8 години

Бибитко цалува наляво и надясно който му падне и където му попадне само и само да се задържи на власт.

96

до 103

преди 8 години

Емигрантите не плачат ами правят нещата да се случват не като много хора които си живеят в БГ и се пишат родолюбци а нищо не правят. Пример ще дам референдума на Слави. Поинтересувайте се колко хора се подписаха в подкрепа за него от България и колко от чужбина. Разсъжденията оставям на вас

95

Аааахахахаха

преди 8 години

Борисов жертва м-р Бийн в името на властта!

94

Анонимен

преди 8 години

100 - НЕ ТИ ИСКАМЕ НИТО ЖИЛОТО, НИТО МЕДА.

93

Анонимен

преди 8 години

Преди 15 години се махнах. Не съм гласувал преди да замина а пък след това изобщо. Просто няма за кой да се гласува. За които и да гласувате ще получите едни и същи! А това са децата на старите комунисти. Обичам родината си но управниците които си избирате ги мразя от дън душа. За 26 години не сте мръднали и сантим напред а дълбаете дъното. Когато заминах за чужбина бях с нагласата да се върна някой ден. Но уви този ден няма да дойде. Ожених се имам деца и ще им създам бъдеще извън родината.

92

Анонимен

преди 8 години

И за какво толкова плачат тези емигранти. Да им се разреши да гласуват и пак да изберат крадците на еврофондове от ГЕРБ и ортаците им от Деформаторския блок.На тях не им пука, но ние тука трябва да плащаме откраднатото.Така че - БРАВО на депутатите.Ще гласува, който живее тук, плаща данъци и влачи каруцата.Отдалече е лесно да се дава акъл.

91

Не се радвайте

преди 8 години

Не бързайте да се радвате , пак ще го преразглеждат! Борисов ще плати на Валерката и пак ще го направят да могат да гласуват на всякъде с вратичка!Борисов е нагаждач и двуличник!

90

Анонимен

преди 8 години

Така,така. Президентът да си знае мястото.

89

Анонимен

преди 8 години

Пак започват да плюват българите в чужбина. Че имали претенции, че не знам какво.... Хора! Събудете се! България няма икономика. Тия "мижитурки в чужбина" допринасят да може да се изкарва до края на месеца. Ако и тях отритнете-чакайте да ви докарат инвеститори изметта от парламента.

88

До ПФ

преди 8 години

Сваляйте тоя *** Борисов бе , България не е мръднала и метър! Даже сме по всички негативни показатели на първо място!Ако трябва на 6 месеца избори ще правим докато намерим правилните хора! Ама ха , не ми се слуша мантрата на Борисов , че само той бил , че нямало кой !!!!!Марш некадърнико!

87

Мишо

преди 8 години

Плевналиев е предател и заслужава да си ходи. Без почести.Да благодари на своите американски покровители, че не го вкараха в офшорния скандал.

86

Анонимен

преди 8 години

Ами стой си в Южна Англия и си гледай живота. И недей да се месиш на нашия живот.

85

Анонимен

преди 8 години

а бе 82 - тя родата ти толкова ли е некадърна, че не може дори сметките си да плаща.

84

Анонимен

преди 8 години

Туркофилите реват. Айде на екскурзия!

83

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да го отхвърлят. Нали ще има и референдум, а за него ще гласуват поне 90% от българите зад граница. И нали имаше въпросче за 120 *** в парламента.....