45

Виготура

преди 8 години

До "умните" коментиращи с "тъпите въпроси" за референдума - ми вземете организирайте една подписка с "умни въпроси" бе ***....си нещастни, бъркащи си в гащите по цял ден и коментиращи във форумите

44

gost

преди 8 години

идеално тъкмо на оня под мене де се изсилва чее гъст със слави да му кажем какво е корупция пък да го оставим самия тои прецени от такива като тоя ли тръгва корупцията или от обикновенните хора в един малък град

43

йойо

преди 8 години

Гласувам само на избори!

42

sonicehyomin

преди 8 години

Новата песен на стар глас" си купя новото червено бугати щото сам просто чалга комунист па вътре софито ми пее .. какво му трябва на едни чалгар в една *** е ми едно бугати с цвят червен " ::::;;:;::::;:;;;:;;:;:;;;;:;:;:;;:::::::;::;:;::::::::::

41

Анонимен

преди 8 години

на референдум с толкова тъ***и въпроси избирателната активност няма да мине и 5%

40

Спонги

преди 8 години

До Край (46)Този референдум няма да промени нищо, още по-малко системата. Дори да бъдат приети всички въпроси, пак нищо няма да се промени. Единственото положително нещо е това, че се пита Народа.

39

Спонги

преди 8 години

Ще махнат единственият въпрос на който щях да отбележа "да". Останалите са популистки. мажоритарният избор с нищо няма да смени партийните листи, само ще бетонира три партии в Парламента - ГЕРБ, БСП и ДПС. Освен това, в тази корумпирана Страна 120 души се пазаруват по-евтино от 240. А задължителното гласуване само ще увеличи броя на гласувалите неграмотници. Изборът на "шерифи" е добре дошло за местните дерибеи в малките феодални селища. Пример - с.Галиче.

38

за България

преди 8 години

колкото по-често има допитване до народа , толкова по-близо сме до истинското народовластие,без императори, партийни лидери и самозабравили се депутати ( че и те са временно на този свят)От теорията на когиталността " Променяйте се и изживейте живота си истински"

37

Анонимен

преди 8 години

Все ми е 200. Ако ще и 10 депутата да имаме те пак ще крадат за 240. Лично аз не мисля че ако всички въпроси минат с ДА дали ще се отрази на стандарта ни на живот и по-малко корупция в страната. Като начало трябваше да предложат закона за референдумите да се промени. Сега така е направен че винаги ще е невалиден.

36

Край

преди 8 години

Хора не става въпрос за Герб СДС БСП ДПС и пр. РЕФЕРЕНДУМА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СМЕНИМ СЕСТЕМАТА по която се формира цялото управление на страната. При сегашната система ЛЪЧО МОЗЪКА е вече трети мандат депутат. Владо Кузов даже беше депутат.

35

Анонимен

преди 8 години

Много коментиращи,а още повече нищо не разбиращи!Да не ревете после и от Слави Учиндолското!

34

Анонимен

преди 8 години

Аз съм мало глупав и не успях да разбера: 1 един отговор на 6 въпроса едновременно ли трябва да отговоря на референдума?!?

33

Анонимен

преди 8 години

е, щом на *** се дава гласност, мани...

32

Сопа и Оставка

преди 8 години

Трябва сопа !!!! Със референдуми и избори не става , Боко и Цвъки са се усъвършенствали до съвършенство да фалшифицират изборните листчета и протоколи!Всички Излизаме и измитаме крадливия и лъжлив , неадекватен Герб !!!!

31

Край

преди 8 години

Не променим ли системата с референдума - значи си заслужаваме съдбата и е излишно да се мрънка. Ще ни пасат Борисов Доган и сидеров а сега и Първанов и Нинова, ще ни доят и стрижат до края на света.

30

Гласувай

преди 8 години

Гласувайте на референдума независимо какво мислите. За да им покажем че така трябва, това е пряката демокрация. Не дупетатската ненародна такава. И който не гласува няма право после да се обажда като няма пари и го тъпчат с *** закони против българския народ.

29

Край

преди 8 години

Упражнявайте се в осроумие колкото искате ОБАЧЕ на Референдума идете и гласувайте така че да се объркат сметките на политиците.Революция при демокрация се прави с промяна на избирателната система. Имамешанс.

28

Анонимен

преди 8 години

В големите градове има по няколко РПУ-та,подчинени на Директора на ОДП-то.Да допуснем,че най-накрая директор се избере/ ама ще е големи мъки /,как ще отнемат правото му сам да подбере екипа с който ще работи през следващите години?Да вземем тогава да избираме мажоритарно,в два тура с абсолютно мнозинство и членовете на екипа на Президента бе Славчо Учиндолски!

27

Край

преди 8 години

А Кирчо Добрев пък бил ЗА референдума ама първо конституционния съд да кажел. 90% от депутатите няма да са в политиката след МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. СТРАХ ги е. Защото фирмата на Кирчо Добрев Ем Форма няма да кара гориво на общините с БСП кметове.

26

Край

преди 8 години

ГЛАСУВАЙТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА нямаме право на инертност мързел и глупост. Не вярвайте на партии, телевизии и социолози всички те са за пропорционални избори защо така преживяват.