79

Анонимен

преди 8 години

Корнелия Нинова втвърдява! Дано това да е добре!Защото и Поли от съседния вход втвърдява, ама после започва да се държи гадно с мене! И това не е добре!

78

Анонимен

преди 8 години

до 97Ходил си в Германия и Австрия, и след това навсякъде търсиш такива аутобани да има. Иначе не са добре магистралите?За магистрали няма да говоря, но я сравни София и Прага, и после кажи кой град е красив чист и добър за живеене между двата?

77

Анонимен

преди 8 години

Ако някои си мислят че някога ще се оттървът от комунистите в голяма грешка са. Кажете ми кой не е комунист от тези които ги виждате в парламата? Червените им книжки постоянно са в джобовете им в очакване на светлият комунизъм да дойде. Но вместо да дойде комунизма който градяхме по времето на социализъма дойде светлият комуно-капитализъм.Дойде това което най-малко сме очаквали. Само за една нощ от червени много другари посиняха. Не си мислете че посиняха защото онзи от драгалевци беше синютка!

76

Анонимен

преди 8 години

До FAKTБрея че си разбирач. Я обясни колко точно ПОЛЯЦИТЕ са напред? Скоро да си ходил в полша? Скоро да си карал по магистралите на Чехия?Не, не си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Обаче си прочел какво са ти написали командирите да пишеш тук!П.р.о.дажник долен!

75

Анонимен

преди 8 години

Другарката нинова първо го втвърди на синият от драгалевци през 1997 година когато синият я направи изпълнителен дирестор на техноимпекс което синият от драгалевци приватизира. След като му го вдърви и пое синият след това и би шута. И другарката през 2003 се опита да го вдърви на едни други другари и след като го вдърви те я приеха за комунистка въпреки че беше седесистка.Власт боя не признава. А мангизите още по малко. Селинжърката от село крушовица не си поплюва вдървява ги само с поглед.

74

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе така, брат

73

Анонимен

преди 8 години

До FAKTпише се ***, ама ти си се запенил от злоба и бъркаш бутоните! Пуууу

72

FAKT

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ЧАРВЕНОТО ЗНАМЕ РАЖДА САМО ***, И ЧЕ ДУМИТЕ: КОМУНИСТ, ПРЕСТЪПНИК И ЦИНИЗЪМ СА СИНОНИМИ. # ЧЕХИ, ПОЛЯЦИ, УНГАРЦИ, БАЛТИЙЦИ ОСЪЗНАХА ТОЗИ ФАКТ И ЗАТОВА СА ТОЛКОВА МНОГО НАПРЕД . . .

71

Анонимен

преди 8 години

Кариерата й тръгва нагоре през 1997 г., когато на власт е правителството на Иван Костова тя става изпълнителен директор на едно от приватизираните външнотърговски дружества "Техноимпекс" АД. Точно тази част от биографията й беше повод и за най-силните атаки срещу нея по време на предконгресната й кампания за лидер на БСП и обвинения, че е била ту член, ту зам.-министър на СДС. "Никога преди и никога напред не бих членувала в друга партия. Партия се избира само веднъж и аз избрах БСП през 2003

70

Анонимен

преди 8 години

Първо идете да си напазарувате в Техноплолис и в Техномаркет, после елате да коментирате тук. Да ви е честит Иван Костов etc.

69

Анонимен

преди 8 години

Колежката щяла да му го надърви...тоест вдвърди, за тона става дума...абе вие ме разбрахте. А още да му го втвърдяваш (тонът) на и без това твърдия Борисов си е цяло предизвикателство. Да и пожелаем твърдо успех, да не и умеква (тонът) и да обедини твърдия електорат на многовековната партия - майка, та да я поведат към нови, славни и твърди успехи занапред!

68

Анонимен

преди 8 години

До ДавутоглуЩо бе, хубавото Наде не те ли кефи вече????Нали беше влюбен в нея???

67

Анонимен

преди 8 години

Много плюете... а забравихте Иван Костов, за когото гласувахте с две ръце!!!

66

26г

преди 8 години

84 Пък на тебе или някой друг щото ви пука. :D И какво като е милионерка? Това е лошо? Хйаде да влезнем в реалността, ако бяхте на нейно място, не същото ами и повече щеше да дръпнеш както те слушам. :D Такава ревност че била милионерка :D :D :D Ех завистливци, лакомият ви *** край няма. :)

65

Анонимен

преди 8 години

Михича го отстреляха брутално. СърГей неслучайно толкова дълго закриляше другарката Нинова. Сега дефакто ще управлява той. Което е добре, защото ще довършат Столетницата окончателно!

64

Цвинокио

преди 8 години

Работим в конкуренция! Аз ли, тя ли..кой е повече за затвора не знам! Може да се поспори!

63

Давутоглу

преди 8 години

Пратете я Нинова за посланик в република Турция!!! Ще ви направим бартер тракийските имоти за задницата и!

62

Сидероглу

преди 8 години

Ако някой си мисли че между Нинова и мутрата има разлика...жестоко се лъже!

61

КУРНЕЛ

преди 8 години

НЕНАСИТНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА ОЛИГАРХИЯТА !***, НЕЩО ЗА БУЛГАРТАБАК ДА КАЖЕШ ???

60

КУРНЕЛ

преди 8 години

корнелчето е милионерка още от когато беше в актива на сдс-средец и приватизира балканкар и хотел рила