45

681

преди 8 години

А къде е мойто право да не ви плащам партийни субсидии? И ме карате освен от мене си (понеже съм още жив) да плащам и от името на ония, които прогонихте в чужбинско. Имате си лични партии - събирайте си колкото искате членски внос! Какво сте свършили за мен, че да ви се отблагодарявам така щедро?

44

Revolution_

преди 8 години

Бойко оставка цъ-рвул, тоя ще ми казва за сигурността..... американска ***..... на следващите избори и да влезеш в коалиция с мюсюлмани и с подкупените гласове на ромите пак няма да спечелиш.

43

Анонимен

преди 8 години

E, на всеки е ясно, че вотът в чужбина е заради турците :)... ако не са те, правителство не може да има, защото българите не гласуват вече за тези клики

42

койчо

преди 8 години

От думите на Баце излиза, че е готов да се примири с нечестни избори, стига да се осигури равното представяне на хранещите го българи в България и тези, изоставили Родината. ПОРЕДНИЯ АБСУРД!!!

41

,,

преди 8 години

моля, загрижил се за правата хората. чудо невиждано.

40

ФАКТ

преди 8 години

ТИКВАТА СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ И ДА УПРАВЛЯВА С МЕСТАН

39

Тинев

преди 8 години

Борисов, престъпвайки в политиката, обеща: 1. Унищожение на престъпността 2. Унищожение на корупцията 3. Унищожаване на контрабандата 4..... 5. ....... 6........И американските другари го Фалят, Фалят.Но никой не дава думата на човек от народа, да си каже, ей така простичко: Как го пребиват, Как го ограбват , Как "дарения" му искат .........Действителността: 1.Полицаи продават дрога 2. Полицаи ограбват магазини 3. Кметове на ГЕРБ стават наркопласьори.Стига до тук.Изберете пак "ЧЕСТНИЯ"?

38

Анонимен

преди 8 години

Който се е изселил в чужбина е направил своя избор!Т.е, приключил е с живота тук.Няма никакво морално право да гласува кой да управлява Българите!Да са останали тук и да сърбат попарата като нас, щом искат да гласуват.Гласували са когато са заминали-окончателно!

37

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха,ха... "Борисов-демократ" , няма толкова кратък виц. Нещо като ***-ядрен физик или евреин-меценат(благотворител)

36

Анонимен

преди 8 години

Да се надяваме,че с новото ръководство на БСП България ще тръгне по нов път!И всичката политическа па-п-лач- около 10 хил.човека,управлявала ни след 1989г и продала държавата за дъвки и банани ,ще бъде вкарана в съответните заведения, където с кирки,лопати и ръчни колички ще ремонтира язовирите и пътищата - по подобие на управляващата хунта в Китай по времето на Мао-Цзе-Дун и културната революция от 60-70-те години!Така ще се превърнат в истинска работническа класа и ще станат човеци!

35

До 46

преди 8 години

Ааа, не така. Като го слушам как говори и как се държи,май е чел и "Бай ***", особено частта "Бай *** депутат".

34

Анонимен

преди 8 години

Аахахахха :)))) Боко Тиквун най-големият демократ. Даже и от своите средства дава за да няма дупки в буджета на Здравеопазването.

33

Къв демократ

преди 8 години

може да излезе от милиционер-мутра с партийна закваска, прислугвал усърдно на Тато?! Никакъв!

32

Анонимен

преди 8 години

Буда демократ -- друг път Избира узгодата си

31

Анонимен

преди 8 години

АЛЧНОСТТА И МЕРАКЪТ ДА ВЛАСТВАТ НА БЪЛГ.ПОЛИТИЦИ ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА БОЛКА НА НАРОДА ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЗАПУШИ НЕНАСИТНАТА АЛЧНОСТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ КЛАСА И НЕ ДАВА НА 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА НАДВИЯТ СИРОМАШИЯТА И ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ПО -ПОЗИТИВНО. ЗЛОБАТА ВЛАДЕЕ НАРОДА И ЗА ТАЗИ ЗЛОБА СА ВИНОВНИ ТОЧНО ПОЛИТИЦИТЕ НИ. НЕ МОЖЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ ПО ЗА 500 ЛЕВА А ПОЛИТИЦИТЕ НИ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ ЗА ПО ЕДИН МАНДАТ И ДА НЯМА ЗЛОБА ! ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ ДА ПОМИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ А ТЕ ОТИВАТ ЗА ДА

30

една Българка

преди 8 години

Тиквуна,избира правото да трупка супсиидии от вота на хора извън страната,неплащащи данъци,а супсидиите ще плащаме ние,живеещите тук! Да ни е честито демократичното дране на кожи!

29

Кочо

преди 8 години

Кои права? Првото да умре човек мрацина, но в родината си

28

opps

преди 8 години

Избира ПАРАТА пред стабилността....

27

Анонимен

преди 8 години

Раздвоена личност, та дрънчи !Клинически случай.

26

Nikolay

преди 8 години

Ako tozina snimkata e DEMOKRAT,to az sam nobelov laureat po kvantova fizika!!!!!!!!!!!!!