25

Анонимен

преди 8 години

то днешно време да си катаджия е все едно си митничар даже и по свободни от митничарите не се наядоха помкиярите

24

До 23 <до 22>

преди 8 години

Ти си опасен за околните. Експертите по пътна безопасност добре знаят, че ако се шофира със скорост по-ниска от безопасната за пътя, катастрофите се увеличават. В случая твоето шофиране с 100 км/час увеличава катастрофите, защото там, където ти шофираш с 100 км/час, безопасната скорост е примерно 140-160 км/час. По-просто казано, заради такива шофьори като теб, стават много от катастрофите.

23

Тинев

преди 8 години

Защо така излиза: Всички подчинени на Бойко Борисов все мошеници, корумпирани, а бе, престъпници.Подчинените щом са такива мошеници, какво да кажем за началника им. Нали все го сочат за 1.

22

Анонимен

преди 8 години

нищо ново,родната милиция е ударила дъното отдавна

21

roko

преди 8 години

До До 22Заради таква като тебе,дето карате с 100 по магистралата стават катастрофи.Извън града сигорно с 50 караш

20

Анонимен

преди 8 години

В развитите страни, като видиш полицай и ти става едно спокойно, приятно - чувстваш се в безопастност. В България като видиш полицай и си казваш "О, по дяволите, проблем - тоя ще търси за какво да се заяжда!!!".

19

Анонимен

преди 8 години

Ми то подкупноста и неспазването на закона, са си ръчичка, за ръчичка!Сeлския таpикат шофьор, като бутне двайсетачката на cелския таpикат милиционер и двамата се чувстват удовлетворени, че са прескочили системата и решили проблема по-най безболезнения, за тях начин!

18

Анонимен

преди 8 години

Стига лъжи, никой няма и намерение, да бори корупцията! Трябва да се усвоят средства и взимат комисионни, цялата работа е в кражбата, никой не се е загрижил, за хората!

17

Факт

преди 8 години

Според мен подкупността на катаджиите е голям проблем, но е по-малкия проблем в сравнение с факта, че КАТ не изпълнява закона и не санкционира нарушителите. Примерно, в България се извършват всеки ден над 200 милиона нарушения, които подлежат на санкция от КАТ. От тях КАТ санкционира примерно 2000, т.е. за 1 от всеки 100000 нарушения и за още няколко хиляди нарушения взимат подкупи (не знам колко: хиляда, 10 хиляди, ...). Останалите 200 милиона нарушения остават ненаказани.

16

Анонимен

преди 8 години

Даването на подкуп, не трябва да е криминално деяние, а само вземането! Сега хората, ги е страх, да подадат сигнал, че са изнудвани и тормозени от полицаи! Лесно могат да обвинят тях!

15

Анонимен

преди 8 години

При сегашният КАТ просто няма смисъл да очакваме нещо добро.

14

гаргамел

преди 8 години

да видео регистраторите ще свършат добра работа стига да се вземат в съда като доказателство а колкото до кат ....нямам думи ...това са хора с килийно образование , не зная как се подбират , но , като гледам тях съдя и за тия дето са ги назначили ...!!! няма такава държава ....:(

13

Men

преди 8 години

Ами директно да ги уволняват като ги няма на записа, то е елементарно.

12

Анонимен

преди 8 години

А дали някой все пак започна да гледа записите от камерите?

11

Анонимен

преди 8 години

Има много по-лесен начин:1. Променете законите така, че заснемането на полицаи по време на работата им да е законно.2. Обявете награда за видеоклип на който се вижда как полицай взема подкуп.Всички корумпирани полицаи ще бъдат хванати за по-малко от месец.Е, няма да стане разбира се, защото да се изхвърлят камерите и 2 месеца след това да се купят нови си е КОРУПЦИЯ. А не може един корумпиран министър да се бори с корупцията.

10

Анонимен

преди 8 години

Ако спрат заплатите на катаджиите, те няма да напуснат системата, ако ще и по 100 камери да им сложат над главите.

9

SA

преди 8 години

*** народ-не е виновен който взема,а който дава!Никога не съм и никога няма да им дам на тия и стотинка!Има си фишове,актове за вземане на пари!!И карайте по-разумно,а не ревете,че ви искат пари!!

8

Истината

преди 8 години

Решението наистина е просто.КАТ се закрива като доказано вредна за безопасността на движението структура, на служителите му се забранява със закон да работят в сферата на безопасността на движението и се създават нови, този път работещи структури, с нови хора, които да поемат необходимата дейност, която сега трябва да върши КАТ, а реално не е така.

7

Анонимен

преди 8 години

МВР отдавна е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА! Вече е трудно е да се справим с проблема, но не е невъзможно, стига да има желание! Желание от страна на народа, не на политиците. Политиците конкретната ситуация, ги урежда най-добре!

6

Анонимен

преди 8 години

Целенасоченоно се подбират хора с престъпно мислене, социопати, психопати, за да стават полицаи!На политическата класа, не са и необходими полицаи, а мутри!