36

Анонимен

преди 8 години

"Ало.. последната дупка на кавала, кой ви смята за хора бе, че изказвате отвращение от факта"С подобно изказване предизвикваш още по-голямо отвращение от турците. С подобно надменно отношение нямаш никаква работа в Европа.

35

#

преди 8 години

Ай не барай Естония - хората всяка година подобряват ВСИЧКИ показатели и са на крачка от европейския елит...Ние Румъния не можем да стигнем, че беше зад нас... мъка!

34

хаха

преди 8 години

Разстопих се от кеф.. :)))Отвратени били.. Ало.. последната дупка на кавала, кой ви смята за хора бе, че изказвате отвращение от факта.. 28та от 28. Турция се споменава с респект по света, къде е България?

33

Анонимен

преди 8 години

До Бай ИванзА ЕДНО СИ ПРАВ--ЧЕ СМЕ СМ САМИ ВИНОВНИ...а ЗА лИТВА,лАТВИЯ И еСТОНИЯ НЕ Е ТАКА--НИКАКВО НАПРЕД НЯМА ТАМ.ПЪТУВАМ РЕДОВНО ТАМ-0-ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ И ВИЖДАМ ЧЕ СТАВАТ ВСЕ ПО ЗЛЕ--КАТО НАС....

32

Анонимен

преди 8 години

бе тя и русия е в европа,няма ли и нея да приемаме,турците по-европейци ли са

31

Наблюдател

преди 8 години

Ако чехите излязат от ЕС, ще се изкефя максимално - това ще е началото на края на тая либерал-толерастка корумпирана и бюрократизирана организация, чиято безполезност се доказва ежедневно.

30

Алекс

преди 8 години

До Анонимен (27)Англичаните не са част от шенген за това, но недей да се нервиш и България не е част от шенген и може да си иска визи като едното нищо. Но трябва да призная, че на фона на нелегалните мигранти, националистическия уклон и страха от атентати, се радвам че граничните провеки на острова са толкова тежки. Това поддържа спокойствието и сред крайно националистическите елементи. :)

29

социaлен ред

преди 8 години

рaзбирa се, че ще мaхнaт визите зa Турция...визите сa отживелицa и ненужнa илюзия зa " сигурност". ще видите всички кaто стaне Сaндър президент нa Aмерикa, целия свят ще стaне по- модерен и нaпредничaв. Социaлизмa е бъдещето нa светa, a фaшизмa е зло

28

Фактите

преди 8 години

Някои тук явно не разбират къде е проблема. Обикновените турци от десетилетия нямат никакви проблеми с пътуванията си в ЕС и за тях промяната ще е чиста формалност. Проблемът е, че на територията на Турция има множество терористични клетки, чиито членове с турски паспорти ще могат безконтролно и лесно да влизат в ЕС и да повишат сериозно опасността от терористични действия на територията на ЕС. За това иде реч.

27

Османлията

преди 8 години

Турция бавно бавно си постига целите империята която беше разрушена в началото на 19 век цял един век си почина и дойде време да се събуди

26

Някой

преди 8 години

Немога да повярвам че това наистина ще се случи. Ако чехите излязат от ЕС много много сериозно ще се замисля да се преместя там.

25

Българин

преди 8 години

ЕС свали гащите и се нагъзи в източна посока. При тази поза откъм Анадола може да последва само едно нещо ... редовно уважение и повишено потребление на зехтин и вазелин. Крайно време е да се махаме от този измислен ЕС, ако искаме да останем някаква държава, а не след 13 века история да се загубим завинаги.

24

Бай Иван

преди 8 години

Ако България излезе от ЕС, няма да се промени нищо. Даже може да стане и по-лошо. Македония като не са в ЕС да не би да са цъфнали, имат си същите проблеми като България, корумпирани политици, безработица и т.н. Не търсете проблема в ЕС, а в нас самите. Литва, Латвия, Естония, Словения, от както са в ЕС дърпат на пред, а ние НЕ.

23

демограф

преди 8 години

Е....? Какво прави Путин сега? Военен парад. Вместо сега да вдигаха визите за руснаците.. КГБ толкова си може...колкото и ДС. За едната власт съсипват руския народ. Жалкото, че и нас ни съсипаха коминтерковските предатели. Тролете сега мутроруслфили.

22

до 28

преди 8 години

Това ли ти измисли тъпата чутура? Защо тогава го дават като новина, щом е по стария начин. Нали след време ще идват турците само с лична карта.

21

Първосигнални

преди 8 години

реакции колкото щеш. 95% от коментарите: "край, "цунами" от Турция ще залее", "край на Европа/ЕС". А знаехте ли, че има визи въобще?!? Някой замисли ли се, че "безвизово" не означава "безконтролно"?! Че падането на визите е било предвидено отпреди и подлежи на покриване на доста важни критерии?! Че е валидно само за биометрични паспорти?! Че конкретно за България това АБСОЛЮТНО нищо не променя?! Но е много по-важно като чуем "безвизово пътуване за Турция" да почнем да крещим "Апокалипсис"

20

Анонимен

преди 8 години

А защо за англичаните не важат изискванията? И те ще продължават да си искат визи и паспорти. Защо за тях може, а за станалите не? Гледайте какъв сеир ще спретнат французини и италианци за това. А пък чехите със сигурност ще се чупят от съюза.

19

Анонимен

преди 8 години

Леле какво надупване......За македонците няма ли да свалите визите, писна ми да се пишат "българи".....

18

Анонимен

преди 8 години

Грешка е,,,ще си сьрбат попарата после,,,,

17

Анонимен

преди 8 години

Май ще трябва да молим Путин да ни приеме в Евразийският съюз. Докато не е станала навалица при него от желаещи.То се видя че ЕС падна под турско робство. Това което пашите не можаха да сторят 600 години, го направиха европейските политици.