22

До 32

преди 8 години

И сигурно живеете в мазе 38 квадрата и живеете със 600 лв 9 човека ,а ?

21

Жена

преди 8 години

30, имам пари, фигурата ми е идеална и смятам, че децата красят жените във всякакъв аспект, дори и с няколко кила повече, които не развалят, не правя кариера, печеля достатъчно, занимава ми се много, по дискотеки не ходя, в мол стъпвам само за да върна стари дрехи и да се стопля от студ, ако е зима.Причината е, че не съм срещнала/припознала бащата на децата си. Нека така да го напиша. Иначе е?ачи много, които абсурдно или не имат доста от изброените от теб характеристики, които ми приписа.

20

Жена

преди 8 години

28, нула. Като имаш две деца, предполагам си имат и майка, защо не си направите още 2, 3, 4, 5? Сега сте се спрели на 2 и работите за трето или сте спрели окончателно с размножаването?

19

Жена

преди 8 години

23, има всякакви хора. Има такива като мен, които са родени от интелигентни родители, учили сме, работим, плащаме данъци. Има и такива като тези от видеото по-горе. Родени от зайци, деца, които няма да имат образование, защото едва ли ще могат да си го позволят или ако могат ще живеят нон стоп с мизерията и това ще създаде у тях едно прекрасно чувство за малоценност. Не ги виждам тези да работят и да плащат данъци след време. Изобщо не ги виждам. Те се учат как се прави секс в 38 кв стая.

18

Жена

преди 8 години

23, ти колко деца имаш?

17

jhgjhgj

преди 8 години

До До 22:)))) Поне за храна, дрешки, детска градина и тям подобни ще стигнат. Никакви коронки! Това, че няма да ги обречем на мизерия, не значи че ще ги разглезим.

16

Анонимен

преди 8 години

Може би аз не съм разбрала или пишещите под мен не са - човека казва , че докато е бил здрав и работел се оправяли без проблеми - не са живели богато, но са имали необходимото. А децата са правени преди болестта му. А между другото прабабата на мъжа ми е родила от 1901 до 1918г. 11 деца и не е била римлянка , а чистокръвна българка.Оцелели са 8 деца. Живеели са в къща с РЗП 66 кв.м. и клозет, без баня, и са имали общо 102-3 дка ниви. Всички са ходили на училище, всички са станали хора. Не са бил

15

jhgjhgj

преди 8 години

До Анонимен 20Защо да са митични? Ти нас не ни мисли, не живеем в България и сме млади. До 2-3 години ще сме спестили достатъчно. Ако прибегнем до ин-витро, ще е само за да имаме близнаци. И ще си го платим сами, естествено.Нали не се задави от яд, докато четеш? Ако твоите деца живеят в мазе, шапка ти свалям! Аз така не мога, затова и се възхищавам на смелостта на семейството от статията.

14

Жена

преди 8 години

И още нещо! Не съм съгласна с данъците ми да се хранят нито социално слаби ***, неграмотни и от ро...млянски произход, нито децата на родители, които нямат елементарната идея как да се предпазят от свръхпопулация! Аз разлика между едните и другите в този случай не правя. Седем деца?! Две, три, четири...ок! Ама СЕДЕМ?!

13

Жена

преди 8 години

Надявам се, че ще се намери някой да дари благородно една спирала на госпожата, за да разберат най-накрая че децата не са домашни любимци и това, че ги обричаш на мизерия е и твоя отговорност, а не само на държавата, от която чакаш жилище.

12

хи хи

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Снощи не ми стана. Опитах се да се оправдая пред жената, като обвиних за това световния империализъм. Тя обаче нещо не ми се върза...

11

Жена

преди 8 години

Въпрос: тези правят ли секс и колко деца присъстват на урока по либене?

10

Хах

преди 8 години

Никой не е казал , че не трябва да се правят деца ,НО трябва да подсигуриш нормален живот и нормално детство за тези деца. Мислете малко с тия кухи манерки !

9

Анонимен

преди 8 години

Да си купят презервативи.

8

Анонимен

преди 8 години

Какво точно даряват не се разбра.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До jhgjhgjТочно на този начин на мислене разчитат онези, които искат да ни унищожат като етнос нас българите.Затова държат българите в изкуствена бедност, защото знаят, че мисленето ни е такова. Ние не сме като ромите. Ние създаваме деца, когато сме финансово обезпечени.Точно затова световният елит фалира България и закри всички големи предприятия у нас. Така българите останаха с ниски доходи или без работа и спряха да създават и раждат деца.Обратно - ромите получават пари от НПО-та.

6

jhgjhgj

преди 8 години

Гледайте как щях да пропусна! Да са живи и здрави, да се разбират и нека дечицата им ги радват. А на Марин - бързо оздравяване!Тези хора са съвършено различни. Много по-смели са от мен, със сигурност.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе *** народ бе. Човека се е разболял. Знам че е шок за вас но е станало след като е имал децата.. *** народ ти казвам.

4

Анонимен

преди 8 години

То и който няма мозък да не прави ама гледам много правят. Обаче очевидно защото са българи някак си не са на помощи. А защо да няма многодетни семейства от български произход?

3

jhgjhgj

преди 8 години

Хора всякакви. И ние с мъжа ми искаме деца - две или три, но не искаме да живеят в мизерия. Затова първо ще подсигурим условия за размножаване.