9

Анонимен

преди 8 години

Браво на Марешки. Ако стане Премиер НАРОДЪТ ще благоденства.Ще намали цените на всичко, както бензинът и лекарствата в неговите аптеки са най-евтини.Хората се убедиха с очите си, въпреки кампанията на ГЕРБ за очернянето му.

8

www

преди 8 години

ТОЯ ША ГО ТРЕПЯТ...

7

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ РЕФЕРНДУМ ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ Е ДРУГАТА ГОДИНА, ТОЗИ НА СЛАВИ - НАЕСЕН!!!!!!! ПИТАМ - А ДО ТОГАВА 240-ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ СВИНЯТ В ПАРЛАМЕНТА ЛИ?????????

6

Бай Миле

преди 8 години

Марешки, ти на клоун ли се правиш, та не знаеш, че нито една от партиите няма стойностни личности, камо ли кандидати да намерят?!

5

Анонимен

преди 8 години

За пореден път да напомня за НЕинформираните, че Марешки е завършил математическата гимназия във Варна, а след това инженерно образование. Така че стига сте го клепали, че бил мутра, имал сив бизнес и т.н. Човекът проби с акъла си.

4

!

преди 8 години

Всичко щеше да е супер, ако този не беше толкова нагъл.Всички помним случая с фитнеса на плажа. Ако не се беше издънил толкова зле тогава, сега даже можеше да има някакъв шанс.

3

Анонимен

преди 8 години

Крайно време тука бенцина пак стана 2 лева

2

матросчо

преди 8 години

Браво Марешки не току така хорицата пазаруват само от твоите аптеки и наливат бензин от твоите бензиностанции, дано успееш, ще помагаме ...

1

факт

преди 8 години

Подкрепям всичко което е за благото на народа ,и отхвърлям всичко с което се облагодетелстват крадливите политици !!