378

Анонимен

преди 8 години

до Бойко 534 но не и в този свят а в някаква друга реалност където рускиня не е лека жена Ладата пали а Руската рубла е скъпа поне колкото Папуаската кина не като сега 28 рубли за 1 кина

377

Анонимен

преди 8 години

До Разбирачев няма как да ни пратят местата са заети от деца на управнищи на руската *** НЕ СИ СЕДЯТ В Мамашистана а на запад блядоветее

376

Анонимен

преди 8 години

ХЛАДИЛНИК минск БЕЛАРУС часовник Восток от ВОЛЖКА България при вас татарстан кондиционер ТАКЪВ руски в ел мрежата на ЕС ще гръмне Ясно е че нямаш

375

Разбирачев

преди 8 години

Ало ало! ПР отдела на ПП ГЕРБ вместо дилетантски да се излагат като кифладжии постоянно Боко да ги пратят на обучение в Лондон в редакцията на Сорос, сиреч сп. Економист,да видят що е туй пропаганда и как се прави. Прочитайки тази статия 1 от 5 читатели биха се замисллили а 1 от 10 дори би повярвал че Путин иска да сваля Меркел.Наща родна пропаганда действа наобратно никой не би повярвал а само бе се смял.Истината е че Меркел сама си го турна с *** и никой не и е виновен че ще я изритат.

374

ОЩЕ ПО ОБЕКТИВЕН

преди 8 години

До обективен Я виж пак този хладилник МАЙ Е БЕЛАРУСКИ не е руски

373

*/*

преди 8 години

До Odysseu Смятаааай.Най-нещастната рая на земята е най добрият клиент по нашето черноморие.Мало умник всички се борят за руските мангизи бре.Като дойдат две лели от Германия и пият една бира с две сламки.А що се касае до корейския телефон ,хладилника и т.н...руснаците правят това което другите не могат.....бойни самолети,ракетни двигатели(продават ги на САЩ между другото),,та така.

372

Бойко

преди 8 години

Русия е най-голямата страна на земята. Руснаците са най-дорите воини. Никой не може да им надвие.

371

Василев

преди 8 години

Русия е велика страна, а Путин велик политик и държавник.Агент Бруно Финли!ЦРУ!!!

370

Бойко

преди 8 години

Когато Путин иска нещо това се случва.

369

ноби

преди 8 години

До тролгеносена тия уреди с какъв ток работят ? може би от американските тецове ?

368

обективен

преди 8 години

До тролгеносен, Да, забележи, има- хладилника ми е руски, конвекторите също! Часовника, на ръката ми също е руски-Восток! За разлика от доста хора, аз не съм от тези, които дават пари за реклама!

367

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 530Що бре, ***, ти руски лаптоп ли ползваш с руски браузер?:)

366

Анонимен

преди 8 години

До тролгеносен А мозъкът ти български колкото маслинка подходящ за блондинка.Не им бери грижа на русите не е твоя работа, гледай да не те мобилизират за гюбре.

365

тролгеносен

преди 8 години

Ай стига с тези територии. Не е важно колко е голяма територията а какво произвеждаш и как живеят хората. Е и какво като Русия е най-голяма по територия? Голям ама............мек. Трябва на знамето и едно амурче да сложат: Гол ама въоръжен . Хладилника ми е немски, колата италианска, печката словенска, телефона ми корейски, телевизора ми японски.......А някой от вас нещо руско да има в къщи??????

364

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ЛИЛИПУТА СЕ ПРЪСКА ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ ЯД ,ЧЕ НЕ МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ ,А УВАЖАВАТ ЕРДОГАН !

363

Odysseus

преди 8 години

522 За нещастие на нашите червени русофили , руските олигарси и те като нашите са си взели правилното решение , Децата им са на Запад , Парите им са на Запад , Конете дори са им на Запад а тупанетов гърдите е за местно ползване за да държат в подчинение руската рая - най-нещастната рая на земята .

362

Каратанас

преди 8 години

До Анонимен--466;На всеки жител на планетата се полага равно място за живеене. Русия сапочна да преотстъпва част от територията си ,която е заграбена чрез войни, До Екатерина русия е била 10 милиона кв. км. Китайците започнаха първи да си завземат част от Русия. Сибирски съюз също иска референдум за отделяне от Русия. Така че Путин ще яде ХУРКАТА.

361

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus на ясно съм че НАТО е 10 пъти по силно от русия и Олигарсите на Путин го знаят за туй реват пропаганда и си харчат парите по *** Белким им повярваме че и те са сила

360

Odysseus

преди 8 години

туркофил Иво Инджев----------------------517 ОЗ-то това ли ти е нивото , Иво и туркофилХайде малко по сериозно , нали претендираш за ниво , най малкото за Библиотекарско ниво или Мнтерейско ,а кажи

359

Odysseus

преди 8 години

517 Не са , наистина има такива списъци и те набъбват непрекъснато . Да не би да ви набарах слабото място , та започнахте веднага с персоналните обиди .