13

анонимен

преди 8 години

Познавам го лично. Много добър преподавател. Запалил и е научил много хора на физика и те са успели по цял свят. Познавам част от тях. За голямо съжаление са малко такива хора като него просветители. А това че не сме "нация техническа" е вярно. Сегашните работници и гайка трудно завиват без проблеми. Голяма част от тях са технически неграмотни, не знаят чужди езици ...

12

Аз

преди 8 години

До АнонименСух лед или по-точно въглероден диоксид в неговото твърдо състояние се изпарява при -78,5 градуса по Целзий. Тук говорят за вода, която е две H2O да виждаш, където не се вижда C във формулата. Говори се за 16 градуса, а не за -78.5 градуса. Отказвам се. То оправия с вас няма. После защо държавата ни била такава, ами каква да е с такива главочи.

11

Анонимен

преди 8 години

Умен селянин НЕМА!Всичките са гламави.

10

Анонимен

преди 8 години

Тоя е известен ама само в Пазарджик и селата...........Бълга*раците ако ги слушаш са много големи ама на приказки а иначе на две магарета сламата не могат да разделят.

9

Аз

преди 8 години

До АнонименПреди да задаваш въпроси? По-добре подстави под въпрос интелигентността си? Влакно, на български, което е директен превод от английското Fibre, всъщност е свръх лек проводник за фотони. Може да си чувал за FIBER OPTICS или да кажем, че си чувал, че твоя интернет е оптичен.... какво ли означава това????? Все да се изкаже Бай *** без да мисли.

8

Анонимен

преди 8 години

Не са 30, а поне 40 години.Вижте, там пише, че първият отгледан от него златен медалист на олимпиада по физика през 1977 г. Петко Динев днес прави камери за всички американски ракети.... Не можете да сметнете годините, а говорите за квантова динамика!!!!

7

Цеко

преди 8 години

Ей, ама може да си гениален физик, но неадекватен в социален аспект."Младите предпочитат да са бармани на морето за повече пари." - Ми голяма изненада, Уили. Хората търсят заплата и работа - кой луд ще предпочете да работи в склад в Стара Загора за 800 лева, след като може да изкарва 1 500 на Слънчев Бряг? Да не говорим, че бармана е нито отговорна, нито много тежка работа, пък имаш и бонус - рускини, полякини, скандинавки и кфи ли не женски..

6

Аз

преди 8 години

До voidТи, многознайко, знаеш ли изобщо какво е рентгенов лъч да те питам първо и второ какво представляват лъчите? Да не мислиш, че са някакъв специален вид лъчи? Това е просто електромагнитна вълна с определена дължина и определена честота. Нищо не пречи на апаратура да излъчва в този диапазон и да съсредоточи дадено количество енергия върху малка площ, което сигурно празната ти глава не може да проумее. Сигурен съм, че пунктуацията ми се вижда като ракетно инженерство за тебе. Много знаете!

5

Анонимен

преди 8 години

Петко, Теньо....! Все деца на социализма. Стоичков също.А сега - един утрепан Гришо и ленивата още по утрепана Кобра.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6На теб кой ти даде тази статистика (30 години подготвя най-добрите ...)??Баба Гинка от опашката за домати ли?Я престани с тези дивотии!

3

Анонимен

преди 8 години

Престанете да пишете тези безумни глупости!Някакъв селски даскал го представяте като Айнщайн за да повдигате самочувствието на некачественият бг мат'риал.Няма как да стане тази работа.Народа е мнооого *** и всички го знаят.сега очаквам и неъдачника *** да го "праснат" отзад в Истанбул на чалънджъра та да мирясате малко.

2

void

преди 8 години

"най-съвършенните лазери на рентгенови лъчи" - такова животно няма, няма и да има. Разбира се освен ако няма и най-съвършенни лазери на водни струи или поне най-съвършенни лазери на чалга звуци. Дотогава - на тоя вестник му вярвам колкото арабин вярва на евреин.

1

плевнелие*в

преди 8 години

Мързеливи, нископродуктивни българи!