27

Румбо

преди 8 години

До 4x4Ако Турция говореше само за правата на сънародниците си в чужбина(колко са турци е друг въпрос),нямаше да има проблем!Но тука става въпрос и за териториални претенции,с които няма как да се съгласим!Отделно,да не сравняваме бели хора с азиатци и то мюсулмани,за исляма няма място в Европа и това трябва да бъде разбрано най-после!

26

СТИГА ГЛУПОСТИ!

преди 8 години

ЕВРОПА -БЪЛГАРИЯ -ГЪРЦИЯ - ТУРЦИЯ ---------ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!КОЙТО МУ СЕ ХОДИ У РУСИЯ .....ПРАВ МУ ПЪТ!!!!!!НОВО РУСКО-АЗИАТСКО , КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО......НЕ НИ Е НУЖНО!!!СТИГА С ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ "МАНТРИ".....и откровенни лъжи!С ТУРЦИЯ--ТОВА Е НОВАТА ЕВРОПА!!!!!!!!!

25

4x4

преди 8 години

Само да попитам: и ние и нашите политици (особено партията на Джамбазки) много често се изказваме остро за правата на българите в Сърбия, Молдова, Банат, Македония.... това не е ли де факто същото, което прави този Семир Ялънч?

24

Румбо

преди 8 години

До Логикадо 29 Черно-бялото мислене не е признак за голям ум,пък бил той и евроатлантически!Да съм казал,че трябва да се заробваме с Русия?С нея трябва да сме приятели но с дистанция,щото тия са малко като слон в стъкларски магазин!Иначе от тях може да се извлече повече полза,отколкото от САЩ и ЕС взети заедно!Отношенията с ЕС също трябва да се градят на изгодата и ако балансът(засега положителен) се измени в наша вреда,да се огледаме за изхода!Доминацията на Запада няма да е вечна!

23

Паметлив

преди 8 години

Каква е разликата между Доган и Местан?Да видим крайната им цел и ще стане ясно!Доган работи за създаване на лично негова,собствена държава,която обаче ще е отворена за сътрудничество с всички от които има полза-ЕС,Русия,Китай и пр.Водещ елемент ще са турците,електоратът-ро.мски,но във властта ще има и (лоялни)българи.При Местан е ДОСТ-а различно-той се готви за бъдещ пожизнен управител на вилаета Булг.ари.стан(част от Турция).Евроатлантическата ориентация е само прах в очите(на будалите)!

22

Анонимен

преди 8 години

До АКато са турци, да си ходят в Турция. Тук е България, т.е. страната на българските граждани! Онези, които не се определят като такива са просто гости и е редно да бъдат изпратени.

21

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно заплаха! Това изказване на официален форум, е провокация към Българската държава ! Къде са сега Президент, Министър председател, Прдседател на НС, Главен прокурор?! Страхливи мизерници!!

20

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 8 години

ВИЕ КАТО ХОДИТЕ ДА СЕ МЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ В МОЛДОВА И СЪРБИЯ -----НЕКОЙ , ПИТА ЛИ ВИ НА КВО ОСНОВАНИЕ ГО ПРАВИТЕ....??!!!!НА СЪЩОТО ОСНОВАНИЕ ГО ПРАВИ И ТУРЦИЯ!ДАЖЕ ---ТЯ ИМА НАЙ-ГОЛЯМО ПРАВО , ЗАЩОТО ВИ ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ ....И ВИ Е СЪЮЗНИК В НАТО!!УТРЕ --ЩЕ СТАНЕ И ЧЛЕН В ЕС!!!!!!!!!!!...ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ....НЕКОЙ ШЕ ПИТА ЛИГЛЬОТО ДЖАМБАЗКИ , --ДАЛИ ДА ВЛЕЗЕ ТУРЦИЯ В ЕС!!!????!!!ЯЯЯ.....У ЛЕВО...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА...

19

Анонимен

преди 8 години

Това , което прави Турция с тази партия в България е супер нагло и не подлежи на никакъв коментар . Не може така открито и с наглост да се подкрепя някаква си партия , която те наричат Турска . Просто нямам думи до къде сме я докарали .

18

Анонимен

преди 8 години

До PILOTЯвно стараш от хелзински синдром. Русия прави това за теб, което прави сводника за труженичката си.На руснаците сме дали език и религия. Но те се оказаха неблагодарни.Подадохме им ръка, а те искат да ни изядат.Не, че турците нямат нездрави мераци спрямо нас, но товоришите са патология.

17

българина

преди 8 години

Повярвайте ми следващите няколко години двете турски партии ще ни направят на маймуни... Ще действат скрито в синхронен. Трябва да се забранят. 200 депутата националисти и Джамбазки мин председател

16

PILOT

преди 8 години

Как може да се сравнява зависимоста ни от Русия с Турция ! Каквото и да си говорим ние и руснците сме православни християни а не *** и именно за това хората са ни освободили , а ние им се отблагодаряваме с неуважение и слабоумие. Дори нашия умен олигархичен президент говори без да го питат глупости. Каквото и да си говорим никой не е направил толкова,колкото Русия за нас !!!

15

Румбо

преди 8 години

Проблемът не е в Местан и ДОСТ,а в тия партии и организации,дето ги легитимират като ги припознават за проевропейски,пронатовски,демократични и прочее!ДОСТ си е чист продукт на турските служби,които не успявайки да овладеят ДПС,решиха да създадат собствена партия.А Турция може да е натовска страна,но не е нито европейска,нито демократична!Излиза,че за да се укрепи южния фланг на НАТО,България ще се напълни с всякакви муджахидини!Последствията от това обаче слабо вълнуват вдъхновителите от САЩ..

14

Анонимен

преди 8 години

Не съм гласувала за Джамбазки, но ми изглежда най-читавия и здравомислещ евродепутат. Всички останали са дупелизци. прав е човека и за "бежанците", както и зановоизлюпилата се партия на Местан.Последната трябва да бъде забранена - ВЕДНАГА.Турският посланик трябва да бъде официално предупреден.

13

Ф.Е.Джерджински

преди 8 години

Ние също твърдим, че където се говори български език, това е българска територия. И какво от това ?! Цялата история с уж-ДПС-дисидента, агент на ДС-КГБ манерката-словоблудец Лютви е активно мероприятие-идеологическа диверсия, целящо до отклони общественото внимание от интервюто на Ласло Андор Комисар в ЕК по БНР.l

12

Анонимен

преди 8 години

*** народ, няма събуждане. Дори когато са го обрали до шушка и продължават да го крадат си кротува и се надява някой друг да го освободи...

11

кап

преди 8 години

Левски го няма ,но и духът му го няма ,защото нашите псевдо учени го омаскариха и опозориха.Вижте какви личности се мотаха около апостола.Същите като онези негови предатели . И *** и Сидеров и т нар комитет.Те предадоха България и сега реват . Отврат.

10

Анонимен

преди 8 години

ДПС при всичките си кусури има нещо положително - никога не е водило политика, която да не е светска. Нещо повече - в желанието си за докаже че не е етничесак партия Доган вкара мноог българи в ръководството - Р.Владимиров, Бисеров, Цонев, пеевски. Развали си отоншенията с диктатора ЕРдогана, който иска турците у нас да кланят на Аллах а жените да се забулват. Местан обаче, за да се утвърди целува ръка на ЕРдоган. Много ме е страх, че ше се създаде проислямистка партия.

9

Анонимен

преди 8 години

БОЖЕЕЕЕЕЕЕ, КЪДЕ Е ЛЕВСКИ?????????????????

8

анонимен

преди 8 години

няма турци в българия а българи с тлава на дръвника това трябваще да се разбереза тези 500 години искаме бълг училища и университети в бурса искаме бълг тв втурция