127

ами

преди 8 години

Атакисте,не се пъни ,не можеш да видим на никой сметката .Ако не дай Боже се доберете до властта БГ ще заприлича на Ирак на Садам и знаеш как ще завършиш заедно с вожда си .Не мисли ,че Америка няма да ви изпрати 300 000 пехота и ф 22 /.

126

хе

преди 8 години

В България на политическата цена няма фашисти ,има само предатели като Сидеров,Москов и тнИсториците отдавна са казали това но някой *** още живеят с Ленин . Не,България е едно недорасло ляво общество ,което от османски феодализъм мина на европейски релси благодарение на Австрия и Германия . Това са държавите ,които ни изградиха заедно с Русия,но онази Русия днес я няма защото мина червената метла на бошлшевизма.А Бердяев е казал точно .Комунизмът е идеология на завистта.

125

АTAKICT

преди 8 години

До Пешко А ТИ СИ ЕВРОАТЛАНТИ4ЕСКИ ГЬЗОЛИЗЕЦ И ПРЕДАТЕЛ НА БЬЛГАРИЯ СКОРО ЩЕ ВИ ВИДИМ СМЕТКАТА

124

а

преди 8 години

Кой сте вие гн Сидеров.Спите ли спокойно или за вас болшевиките няма нещо скверно което да не направите.Да не излъжете и тн.Кое ви даваше право да се пишете фашист 10 фг и сега да ни разкриете по един долен начин болшевишката си физономия.Знаете ли ,гледам понякога предаванията ви и освен дебелаки шегички и завист не виждам друго .Един Вацев не стига за да си предадете умност.Пък и Вацев така хитро ви бъзика,но то трябва да имаш акъл да го разбереш .Чао и помни ,не си интересен човече.

123

Анонимен

преди 8 години

До КРИМ е БЪЛГАРСКИНо сибир е китайски Китайската поговорка и народна мъдрост твърди Крим ваш Сибир наш

122

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 183,именно

121

Анонимен

преди 8 години

До даТака са наредили от москва че иначе вместо двадесет човека щеше да има само десет от бсп и десет атакисти сега поне са 20

120

Пешко

преди 8 години

Сайдеренко много бързо и успешно го превърнаха във вярно съветско псе още кога го направиха пиарче на Мултигруп, така че изненадата от транформацията му в съветски патриот остана само за верните му последователи, които мимикрираха за един ден и те в съветски патриоти, което само доказва колко са им гладки мозъчетата

119

Анонимен

преди 8 години

Съвременна Русия се превръща в своеобразен световен феномен най-богата на природни ресурси територия е с бедно, маргинализиращо се население, което се разкапва от алкохолизъм и тежки патологични заболявания, средната продължителност на живота на руснаците е като тази в африканските нации много по ниска от българите и поне десетина години по ниска от средната продължителност на живота на американците

118

да

преди 8 години

Но защо БСП се нарежда до Сидеров >?Защо ,кому е нужен този политически негодник ? Не си струва дтругари и другарки .Това няма да ви донесе никаква полза .

117

Анонимен

преди 8 години

Димитър Благоев: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите. (Принос към историята на социализма в България, С., 1976)

116

Падението на Сидеров

преди 8 години

Обаче аз помня ,че така нар антифашист Сидеров през 90 те години пишеше статии срещу червената армия,а през 2005 като създаде Атака на митингите си пускаше Вагнер .

115

Анонимен

преди 8 години

Десет пенсионери на кръст, атака и бсп умряха, с тях и русофилството като лечимо заболяване

114

Анонимен

преди 8 години

изразът полезни *** е на Ленин. И е плод на политическата целесъобразност. Под полезни *** вождът на болшевишката революция (известен с безцеремонния си език) е разбирал онези леви симпатизанти и горещи привърженици на Съветска Русия, от които режимът в Москва има реална полза, защото му служат като рупори навън. Полезните ***,са разделени на следните три категории: хора, които действат по силата на убежденията си (без финансиране); хора, симпатизиращи на Съветска Русия (с частично финансово стимулиране); хора, които нямат идеали, но за пари са готови на всичко (пълно

113

Гъци

преди 8 години

От ГъциДаже Югославия се облажва с българска земица, която още си е там, поради простата причина - България е съюзник на фашистката Ос, а Югославия - съюзник на Победителите! А през 1941-44 г. в България пак е било пълно с гов номети, които по понятни причини не са се драли срещу Русия в сайтове като тоя, но са го правели по кръчмите и във вестниците. А Германия тогава е изглеждала много, ама МНОГО по-непобедима от НАТО сега!!!

112

Гъци

преди 8 години

До 166Еми щеше, ако не беше пълна с тъ пана ри като тебе и *** лите като тебе в тая тема и навсякъде, ъдето се пише за Русия! Щеше, ако разни ти кви не беха решили да се залепят за Хитлер, както и вие сега сте се залепили за НАТО! Един ден пак ше се чудите оти сте под руско! То убавото с акъл се прави, а не с усти, пълни с го вна!Русия не влиза в България, както в Югославия и както сички знаят, двете държави, макар и с петолъчки на знамето, немат нищо общо като следвоенна съдба!

111

Анонимен

преди 8 години

Смърт за всички комунисти.Да на Русия, не на комунизма!

110

КРИМ е БЪЛГАРСКИ

преди 8 години

а ние Българите ви дадохме азбука писменност език покръстихме ви научехме ви на държавност и ви помогнахме да спечелите поредната си имперска руско-турска война

109

Кицито

преди 8 години

До историята помниХуу че помни - след още некоя година България ше е само спомен, а ти ше си й Цар! Муахаха!

108

nemam nervi

преди 8 години

Браво Волене, браво Сидеров, Браво руска подметка - лъсна червения ти за.ник