41

Анонимен

преди 8 години

Хайде и Станишев се обади от имението си в Швейцария , което си купи след фалита на банка КТБ . Важното , че и той смята за скъпи винетките и обеща да купи за всички червени другари .

40

Анонимен

преди 8 години

Тази година винетка не купувам. Планирал съм да оставям по 10 кинта като ме питат какво ще правим. Ако ме спрат 10 пъти на междуградско, съм си я платил, разсрочено при това. За сведение, миналата цяла календарна година на междуградски път са ме спирали цифром и словом точно 1 (един) път.

39

Обява ;-)

преди 8 години

Давам винетка за ползване срещу левче за два дни.;-).

38

Анонимен

преди 8 години

От понеделник на Позитано 20 започва раздаването на безплатни винетки за червените каскети , а за наследниците на мандраджиите кашкавал и сирене , защото той е много скъп .

37

Анонимен

преди 8 години

Щом като има хора , които чупят стъкла за стотици лева за една кирлива винетка няма да станем нормална държава . Колко е просто нямаш пари не си купуваш кола .

36

Анонимен

преди 8 години

тъй тъй, да сумаризираме последните забавни финансови "решения" на *** - повече пари за дупетатите, повече пари за милиционерчетата, по-малко пари за учени и повече пари за винетки + системно набиване в главите "купувайте винетки щото ще ви глобяваме"... някой да се сеща за причини тия да са още на власт?

35

мими

преди 8 години

а какво да правят тези, които останаха без стъкла, заради тая винетка, а? да няма да им я върнете случайно? държава-мащеха. само гледа да те дои и да изисква. не те защитава по никакъв начин.

34

Анонимен

преди 8 години

Червените каскети няма нужда да псуват цената на винетките , защото асфалт не се яде . Хайде сега яжте на Позитано 20 хурката .

33

Анонимен

преди 8 години

в парламента броят подписите за референдум а на политиците им треперят шортите

32

Анонимен

преди 8 години

ВИНЕТКА ЗА ЕДИН 1 ДЕН -това трябва да пойскате съграждани

31

Анонимен

преди 8 години

референдума ще направи безработни и мвр шефовете и 120 хрантутници

30

внимание

преди 8 години

Българи, цената на винетката се дължи, защото се ползват пътищата. НО - АПИ трябва да предоставя качествени пътища - с маркировка, знаци, указателни табели. Когато АПИ оставя пътищата с дупки, изоставени и опасни -трябва да се пускат жалби в АПИ със сигнали за некачествена услуга и да се претендира обезщетение и връщане на част от цената на винетката. Не може едната страна да е изправна и да си плаща, а другата само да прибира пари и да ни дава пътища с опасни дупки и без хоризонтална маркировка

29

Анонимен

преди 8 години

А лова разрешен ли е по това време?

28

Анонимен

преди 8 години

До ..." купуваш си и толкова"... Не съм съгласен да плащам увеличената стойност на незаконната Винетката, тъй като съм си платил пътния данък в горивото. Забелязал ли си., че за всичко плащаме по два пъти?

27

гт

преди 8 години

До АнонименСлед като са 8 лв на месец ,защо не можеш да си я купш за 8 лв на месец, а

26

жг

преди 8 години

1000 винетки да им излезнат и спасени да няма *** бездарни ,а по големи *** са тези дето са гласевали за тях.

25

Стадо

преди 8 години

Вие дето гласувахте за тоя агент на ДС , тая мутра от 90-те., тоя необразован човек не ставащ за нищо освен за най-обикновен бодигард, вие дето гласувахте за Герб и недоразумението Борисов, вие сте отговорни за всички нещастия които се струпаха на бедния български народ!

24

Анонимен

преди 8 години

Абе хора спрете се с тези стикери . Купуваш си и толкова . Цената му е съвсем поносима , това е 8 лв. на месец или една бутилка ракия или 2 кутии цигари . Хайде стига сте се превземали .

23

Ananas filiiki

преди 8 години

Kat si peesh penke le koi li te slusha...:-)Koito ne pita bg narod s referendumi, taka stava...:-):-):-)

22

Анонимен

преди 8 години

Цената на винетката е определена отзад-напред. Колкото иска да шушне Свинеткова.